Treceți la conținutul principal

𝐔𝐧 bărbat 𝐩𝐞 𝐧𝐮𝐦𝐞 𝐎𝐯𝐞 - 𝐅𝐫𝐞𝐝𝐫𝐢𝐤 𝐁𝐚𝐜𝐤𝐦𝐚𝐧


Este o lume a unui om minunat în care vă invit sa pătrundeți pentru a regăsi spiritul conservator și onest al bunicilor certați cu tehnologia și superficialitatea de astăzi.
Ove este un om simplu care înțelege să-și trăiască viața așa cum a învățat de la tatăl său, adică dedicat in totalitate oricărei activități efectuate, să iubească doar marca de mașină Saab și să ajute alți oameni doar pentru că așa i se pare normal, fără alte gânduri ascunse.
Munca pe care o face din vremuri imemoriale, iubirea unică și eternă față de Sonja, comunitatea din cartier, reprezintă tot ce are nevoie să fie fericit. Ove își dorește să nu se schimbe niciodată nimic.
Drama pe care a trait-o în tinerețe alături de scumpa lui soție, nu îl dărâmă, dar îl face să se adapteze realității, ordonând suferinței să se oprească pentru a-i oferi femeii dragi un zâmbet și o speranță.
Ove este intransigent in toate, iar când universul lui se schimbă apare și acceptarea inutilității. Hotărât că viața lui s-a încheiat așa cum se termină o carte când o citești, primește provocarea destinului ce îi scoate in cale o iraniană încăpățânată căsătorită cu un tolomac de IT-ist. Din acest moment neobișnuitul pătrunde forțat în viața lui Ove care îi amână și într-un final îi schimbă hotărârea luată.
Romanul este scris într-un stil accesibil, iar situațiile în care este pus Ove devin comice și emoționante. Descoperim un suflet bun, care se supără pe bunătatea lui, dar care nu se dă în lături și de la a bate un clovn sau de a închide în garaj o ziaristă...
Ove este minunat și vă va face să vedeți lumea prin ochii lui.
Râdeți cu gura până la urechi, plângeți consumând un pachet de șervețele, dar într-un final sunteți fericiți că ați citit acest roman!
Citiți și nu veți regreta!

Comentarii

  1. Casa mea a fost plină de nesfârșite probleme și mizerie care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR DAWN după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Sunt bucuros să vă spun tuturor că am obținut rezultatul dorit după 2 zile și dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR DAWN pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. . Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: ( dawnacuna314@gmail.com ) Whatsapp: +3550685677099 / +2349046229159 Acest comentariu de apreciere vine de la Julia Lorenzo.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Monica Ramirez, o scriitoare uimitoare de spionaj și thriller!

Monica Ramirez este una din cele mai apreciate scriitoare de literatură de spionaj și thriller din țară. Fără ezitare, Monica și-a arătat disponibilitatea de a accepta un dialog deschis cu noi și a răspuns întrebărilor indiferent de natura lor. Monica Ramirez (n. 6 iulie 1970) a locuit în SUA, unde a publicat nouă romane. Bucureşteancă, absolventă a Belford University din California, cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America, și a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România cu Asasin La Feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj/romance Alina Marinescu, apărut la editura Blue Ink Waters Press din America în ordinea care urmează: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, Balance of Power, Beyond Smoke and Shadows, Abyss, Requiem for an Assasin. Editura Boson Books i-a publicat cele două romane istorice de dragoste, Intimate Strangers Affair și Kit Black, precum și thriller-ul Blackout. Au mai apărut în Rom...

Lanțul adicției de Daniela Bortea

  Pagini: 326 Editura: Creator Mi-a făcut o deosebită plăcere să citesc acest roman care nu are pretenții de la autoare de a fi deosebit, și totuși... Veți avea o surpriză! Veți medita mult pe marginea lui, pentru că toți avem câteva zale dintr-un lanț al adicției. Suntem dependenți de iubire, iar asta implică suferință mai ales când cei dragi au o problemă. Nu de... matematică!🤣 De ce adicție?!  Nu vreau sa vorbesc doar despre dependența de droguri sau alcool care  macină viața celor care sunt prinși în aceste mreje autodistuctive, ci și despre cei care sunt legați sufletește de aceștia. Familia, prietenii, iubiții victimelor, sunt la rândul lor înlănțuiți într-o suferință continuă și implicit devin victime care se automutilează de vinovăția închipuită a celor aflați în această situație. Acest roman dezbate această temă dureroasă și provoacă un disconfort necesar pentru a înțelege realitatea.  Oricând se poate întâmpla ca cineva drag sa cadă într-o astfel de patimă...

SCRIE-MI! de Mugur Ioniță

  "Un roman despre puterea literaturii" Această carte a făcut ceva extraordinar! A reușit să dea un chip palpabil, nu doar iubirii ideale, ci și acelui ceva care îl face pe artist să își îndeplinească menirea și să săvârșească minunatul act de creație. Cumva, autorul a săvârșit un joc de reciprocitate inspirațională. A mers dincolo de o simplă poveste de dragoste și a transformat iubirea într-un izvor din care a băut atât el, cât si partenera lui pentru săvârșirea actului artistic. Dacă vreți, a transformat-o pe Albertina lui în Simonetta Vespucci a lui Sandro Botticelli și a devenit ceea ce Diego Rivera a fost pentru Frida Kahlo. La prima vedere, această carte este o frumoasă poveste de dragoste ce cuprinde, așa cum este firesc, toate etapele vieții, îmbină frumos cadrul poveștii cu povestea în sine și recunosc că pe tot parcursul lecturii mi-am notat câteva locuri pe care vreau să le vizitez când ajung în Timișoara. De exemplu, habar nu aveam că există o statuie a l...