Treceți la conținutul principal

Monica Ramirez, o scriitoare uimitoare de spionaj și thriller!



Monica Ramirez este una din cele mai apreciate scriitoare de literatură de spionaj și thriller din țară. Fără ezitare, Monica și-a arătat disponibilitatea de a accepta un dialog deschis cu noi și a răspuns întrebărilor indiferent de natura lor.
Monica Ramirez (n. 6 iulie 1970) a locuit în SUA, unde a publicat nouă romane. Bucureşteancă, absolventă a Belford University din California, cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America, și a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România cu Asasin La Feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj/romance Alina Marinescu, apărut la editura Blue Ink Waters Press din America în ordinea care urmează: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, Balance of Power, Beyond Smoke and Shadows, Abyss, Requiem for an Assasin. Editura Boson Books i-a publicat cele două romane istorice de dragoste, Intimate Strangers Affair și Kit Black, precum și thriller-ul Blackout.
Au mai apărut în România: Seria Alina Marinescu, care include șase volume: Asasin la feminin, Identități secrete, Balanța puterii, Bariere de fum, Abis și Recviem pentru un asasin, Kit Black, Cum se scrie un best-seller – Tehnica americană de scriere creativă cu ajutorul căreia poți transforma o idee într-un roman de succes, Seducția apei, Viață dublă la Veneția, Fantoma de pe lac, Seria GEMINI, care include trei volume: Gemini, Rogue și Ops Files: Intelligenex, Protocol 9, primul volum al Seriei Emma Moss.
Autoarea are în lucru mai multe proiecte editoriale, cum ar fi Modus 7, volumul doi al Seriei Emma Moss, precum și Configurat, primul volum al Seriei Metropolis.

Grupul de Facebook ‘’ Cartea – portal pentru suflet ‘’ , şi de această dată a fost deosebit prin interesul pe care l-a dovedit prin implicarea în acest interviu. Membrii grupului au reușit să creeze o atmosferă minunată așa cum se poate vedea mai jos:


Monica Ramirez: Aștept întrebările cu interes. Mulțumesc mult, Florin, pentru invitație.
Cristina Maria: O iubim pe Monica!! Din fericire, chiar am avut ocazia să "stam de vorba" cu ceva timp în urma... Acum, o aștept la Iași ca să o cunosc personal
Monica Ramirez: Mulțumesc frumos, Cristina, și eu sper să ajung la Iași cât de curând să ne cunoaștem personal. Până atunci, să auzim numai de bine.

Laura-Alexandra Candrea: Bună, Monica! Ador scriitorii români contemporani, dar mi-e și frică să îi citesc, mai ales dacă nu îmi va plăcea cartea și voi spune de ce. Dacă se întâmplă să-ți citesc o carte si să nu îmi fie pe plac stilul tău( deși, mă îndoiesc ), cum reacționezi la o părere negativă? Sau e mai ok să nu spun nimic despre cartea ta? (Nici pro, nici contra). Felicitări pentru toate cărțile scrise!
Monica Ramirez: Bună, Laura, mulțumesc pentru întrebare! Știu că au existat autori care au reacționat într-un mod complet nepotrivit atunci când au primit păreri negative de la cititori. Nu mulți, dar e suficient să existe câteva exemple pentru a se crea o impresie greșită. Marea majoritate a autorilor români își asumă creațiile, cu tot cu posibilitatea de-a nu fi pe aceeași lungime de undă cu unii cititori. Nu poți mulțumi pe toată lumea și e normal să existe gusturi diferite. De fapt, e chiar indicat să fim diferiți. Din punctul meu de vedere, dacă se întâmplă să primesc o părere negativă, o accept și o respect, chiar dacă poate nu sunt de acord cu ea. Desigur, cu condiția să fie o părere sinceră, nu un atac la comandă ori o răfuială personală. Da, am avut parte și de așa ceva. Probabil nu există autor român care să nu fi primit un rating negativ pe Goodreads, spre exemplu, de la conturi false create special pentru asta. E ceva obișnuit. Însă toți autorii pe care-i cunosc personal își respectă cititorii reali și le respectă părerile, fie că sunt pozitive ori negative. Așa că te îndemn să citești când vei dori una dintre cărțile mele și chiar te rog să-mi transmiți părerea ta sinceră

Cristina Maria:Ce fel de romane nu te vezi scriind?
Monica Ramirez:Păi, nu cred că aș scrie SF. Nu mă atrage prea tare stilul ca cititor, așa că nu mă inspiră nici ca scriitor. Cu toate astea, am citit câteva romane SF care mi-au plăcut foarte tare. Cine știe, poate într-o zi o să-mi vină o idee și-o să experimentez și genul ăsta literar. Poate, însă nu prea curând...


Laura-Alexandra Candrea: Tot eu am întrebări! Cochetez cu scrisul și public pe Wattpad. Ce părere ai despre cei care scriu acolo? Am văzut păreri împărțite și chiar as dori să o aud si pe a ta, mai ales că ai foarte multe cărți publicate.
Monica Ramirez: Ok... intrăm pe teren minat! Glumesc, desigur. Cunosc personal câteva persoane extrem de talentate care scriu pe Wattpad și sunt convinsă că sunt mulți pe care nu-i cunosc. De asemenea, există destui autori publicați care, sincer, nu erau pregătiți să facă pasul ăsta. Eu am terminat liceul de coregrafie, deci jumătate de viață am fost balerină. Așa că atunci când am vrut să mă apuc de scris, mi s-a părut normal s-o fac în mod profesionist, așa cum am făcut balet. Studiul este esențial. Norocul meu a fost că pe vremea aceea trăiam în State, unde scrierea creativă e un must pentru scriitorii aspiranți. Așa că m-am reîntors la școală. Și m-a ajutat enorm! În România încă se deliberează dacă ai nevoie de studii în cazul în care vrei să te apuci de scris. Nu se mai îndoiește nimeni că e nevoie de studii de specialitate în cazul balerinilor, pictorilor, sculptorilor, actorilor și, în general, în orice formă de artă. La scris ne mai gândim. Și exact asta se reflectă în calitatea unor cărți apărute pe piață. Așa că părerea mea, fie că scrii pe Wattpad ori publici, este să studiezi. Deja au mai apărut și pe la noi cursuri de scriere creativă. Nu multe, dar există. Tocmai în ideea asta am contribuit și eu cu o cărticică în care am încercat pe cât posibil să ajut scriitorii aspiranți. Și am avut bucuria să primesc multe feedback-uri de la oameni pe care chiar i-a ajutat. Cartea se numește Cum se scrie un best-seller - Tehnica americană cu ajutorul căreia poți transforma o idee într-un roman de succes și a apărut la editura Tritonic. Am încercat să sintetizez tot ce-am învățat la cursurile din America, plus tot ce-am învățat singură pe parcurs prin fiecare carte scrisă. Pentru că scriitorul nu se oprește niciodată din învățat, fiecare carte scrisă reprezintă o nouă experiență din care extrage înțelesuri noi pentru viitoarele cărți.

Florin Ciprian Ursulescu: crezi că un scriitor aspirant talentat, trebuie să se integreze într-un tipar impus de anumite reguli de scriere?
Monica Ramirez: Nicidecum. Un artist, prin definiția lui, nu se poate integra în limite ori tipare. Însă ai nevoie de o bază pentru a putea crea. O balerină, oricât ar fi de talentată, n-ar putea dansa divin pe scenă fără studii de specialitate. Valabil pentru absolut toate formele de artă. Un scriitor are nevoie de câteva reguli de bază pentru a putea broda pe ele cu talentul de la Dumnezeu. Nu multe, însă esențiale. Trebuie să știe cum să creeze personaje tridimensionale, dialoguri care să sune natural, cum să-și creeze lumea în care vor evolua personajele și câteva alte mici trucuri. Cititorii nu știu cum se scrie o carte bună, dar știu în mod clar cum curge o carte bine scrisă. Și oricât de bună ar fi ideea de la care se pornește, te vor taxa dacă vocea autorului are iz de amator și nu de profesionist.

Laura-Alexandra Candrea: Ce faci dacă nu ai inspirație o perioadă mai lungă de timp? Care este muza ta?
Monica Ramirez: Recunosc cinstit că n-am rămas niciodată în pană de inspirație. Timpul mă omoară! Dacă s-ar propune, aș vota ziua cu 48 de ore. Cu toate astea, în America, spre exemplu, există o felie importantă din industria cărții specializată fix pe așa ceva. Mult temutul writer's block. S-au scris milioane de cărți pentru a combate lipsa inspirației. Poate părea un moft, însă sunt scriitori care se luptă din greu cu această... maladie. Unul dintre sfaturi ar fi să scrii orice și despre orice. Pur și simplu să scrii ce-ți trece prin cap și, eventual, spun specialiștii, inspirația revine. Nu știu cât de eficient este, pentru că, repet, nu m-am confruntat niciodată cu așa ceva. Iar muza mea poate fi un peisaj, o frântură de dialog purtat de vânt, o persoană, un articol citit la un moment dat ori o poveste de viață. O amintire ori o anumită atmosferă. Mintea mea creează povești din orice și, până la urmă, asta suntem noi, scriitorii, niște arhitecți de povești.

Ioana Mărgineanu: Cu literatura cărei țări rezonezi din punct de vedere al stilului de a scrie?
Monica Ramirez: Mi-am început cariera de scriitor în America, așa că, evident, e pe primul loc. Îmi plac mult și autorii britanici, australieni și câțiva francezi. Iar românii vin puternic din urmă.

Cătălina Adriana Roman: De unde te inspiri sau de unde vine superba ta inspirație de a scrie asa minunate cărți.
Ps: ador cărțile tale!
Monica Ramirez: Mulțumesc frumos, mă bucur tare mult! Spre exemplu, Seria Alina Marinescu e inspirată după o poveste reală. Seducția apei am scris-o după ce-am citit un articol despre viața primelor femei doctor și greutățile cu care erau nevoite să se confrunte. Seria Gemini a apărut în urma unor discuții cu niște prieteni, care mi-au recunoscut cinstit că habar n-au contextul în care au pornit și persistă toate conflictele din Orientul Mijlociu. Protocol 9 a fost un fel de provocare în ideea de-a crea și-a mânui mintea criminalilor în serie. După cum spuneam mai sus, mă inspiră multe lucruri. Câteodată o simplă frază rostită de cineva în jurul căreia mi se înfășoară mintea și dă naștere unei povești.

Maria Jigau: Care este cea mai are frica a ta? Cum iti controlezi fricile?
Monica Ramirez: Nu mi-e frică de prea multe, însă mă tem de lipsa libertății. În iulie împlinesc 50 de ani, așa că aproape jumătate din viață am trăit în comunism și nu pot uita ce înseamnă privarea de libertate. Cum controlez teama asta? Exprimându-mi foarte clar convingerile.

Raluca Pavel: De care carte dintre cele scrise vă simtiti mai apropiata si de ce? Inca nu v-am citit, dar sunteti pe lista!
Monica Ramirez:Seria Alina Marinescu e copilul meu de suflet! De ce? Pentru că se bazează pe o poveste reală. Spunând povestea am putut aduce un fel de omagiu unor oameni care nu mai există printre noi, dar care acum există măcar între paginile celor 6 volume. Vă doresc lectură plăcută în cazul în care mă veți citi.
Florin Ciprian Ursulescu: Alina Marinescu duce o viață dublă... De ce ți se pare atât de fascinant acest mod de viață, încât să creezi o carte?
Monica Ramirez: Spionajul este o lume aparte. O lume fantomatică cu reguli stricte ascunsă în umbre. Ceea ce este extrem de ofertant pentru un scriitor, cel puțin din punctul meu de vedere. Existențele duble generează personalități și trăiri complexe. Intrigile au substanță. Oamenii care au privit la un moment dat moartea în ochi ori o fac poate zilnic au adâncime. Trăirile lor sunt complexe și pot fi disecate în fața cititorului rând după rând. Recunosc că sunt destul de rea cu personajele mele, n-au o viață prea ușoară, le torturez fără milă și le trec prin foc și sabie nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic și sufletesc. Însă la final le ofer o rază de speranță, nu pot altfel!

Raluca Pavel: Ce vă întristează cel mai mult la oameni?
Monica Ramirez: Ipocrizia și invidia.

Florin Ciprian Ursulescu: Eu as vrea să ne întoarcem puțin în timp... Ai început să dansezi și să faci acrobatii de la șase ani... A fost dorința ta de la început să mergi pe acest drum? Care a fost cea mai periculoasă acrobație făcută?
Monica Ramirez: Da, mi-am dorit de mic copil să dansez. Apoi, total întâmplător, am cochetat și cu lumea circului. Am lucrat un timp la trapez, însă cel mai mult mi-a plăcut acrobația pe cai! E clar și cea mai periculoasă dintre toate, dar am adorat să lucrez cu caii.

Maria Jigau: Cum ati reacționat la prima recenzie negativă? Cum v-ati simtit?
Monica Ramirez: Recenzii negative ca atare n-am avut până acum. Păreri oarecum negative ale cititorilor am avut câteva. N-am reacționat deloc, după cum spuneam, nu mi se pare ok să te lansezi în filozofii cu cititorul, încercând să-l convingi că greșește. Îmi aduc aminte cu mult drag de o cititoare care pe Goodreads a scris oarecum negativ despre Asasin la feminin, primul volum al Seriei Alina Marinescu, însă pe măsură ce-a citit restul volumelor a devenit fan convins al seriei. Sigur că-mi pare rău atunci când un cititor nu rezonează cu una dintre cărțile scrise de mine, însă am convingerea că până la urmă va descoperi o carte scrisă de mine care să-i fie pe plac.

Raluca Pavel: Care este defintia dumneavoastra pentru succes?
Monica Ramirez: E foarte simplu. Atunci când m-am apucat de scris, am spus că dacă pot oferi unui singur cititor momente de încântare precum cele experimentate de mine cu o carte bună în mână, atunci mi-am îndeplinit menirea de scriitor. Cam asta reprezintă pentru mine definiția succesului.

Raluca Pavel: Aveti cititori-fani care, din prea multa apreciere, va fac sa va simtiti hartuita (va trimit zeci de mesaje, mailuri... eu stiu?!)?
Monica Ramirez: Au fost cazuri. Nu multe, dar au fost. În general, însă, cititorii au mult bun simț și mă bucur să pot comunica cu ei.

Raluca Pavel : Puteti da timpul inapoi si schimba un singur aspect al vietii dvs. Care este acela?
Monica Ramirez: Mi-aș alege cu mai multă grijă unii prieteni.

Maria Jigau: Mai devreme sau mai tarziu exista cineva pe care efectiv iti vine sa il omori. Care este metoda care va vine cel mai des in minte?
Monica Ramirez: l-aș împușca cu un Sig Sauer! :)

Raluca Pavel: Credeti in prieteniile dintre scriitori? Aveti prieteni scriitori in Romania?
Monica Ramirez: Absolut! Am mulți cunoscuți pe care-i revăd mereu cu plăcere și am prieteni foarte dragi fără de care nu cred că aș mai putea trăi. Da, mi-am și furat-o cu câteva ocazii, dar până la urmă asta e viața. Înveți și mergi mai departe.
Florin Ciprian Ursulescu: Monica, poți să îmi spui ce autori români contemporani ai citit și îți plac?
Monica Ramirez: Am citit mulți autori români, însă preferații mei sunt Oana Arion, Bogdan Hrib, Eugen Ovidiu Chirovici, Theo Anghel, Georgiana Vâju, Raluca Iorga, Teodora Matei, Eugenia Crainic, Ana-Maria Negrilă și în mod sigur uit pe cineva în febra de moment.

Florin Ciprian Ursulescu: Am văzut o lansare de carte extrem de interesantă, in care dansai minunat... Pe când următorul spectacol?
Monica Ramirez: Deocamdată nu am vreun gând... să ieșim din alertă și poate îmi vine vreo idee.

Florin Ciprian Ursulescu: Quentin Tarantino ți-a citit unul din romane?
Monica Ramirez: Da, a cumpărat drepturile de film pentru Traficantul de umbre, Blackout în limba engleză. Ceea ce nu înseamnă nimic, până la urmă. Omul a plătit drepturi pentru sute de cărți. Just in case. Sigur, poate mâine îi vine cheful să facă filmul, poate nu. E un fel de ruletă rusească. Însă m-a contactat să-mi spună că i-a plăcut foarte mult povestea. Măcar atât!
Florin Ciprian Ursulescu: Monica, tu ce roman ți l-ai dori ecranizat și ce coloană sonoră și actori ai alege?
Monica Ramirez: Evident, Seria Alina Marinescu, care s-ar preta excelent la un serial TV, de fapt. Nu știu cine ar fi actorii, însă coloana sonoră ar fi clar Hybrid Minds! Ca film aș vedea oricare dintre cele trei volume ale seriei Gemini. Și Traficantul de umbre, dar îl mai așteptăm pe Tarantino!

Luciana Nazarov: Ce ne poti spune despre experientele traite ca membru in clubul Espionage Writers of America? Te au ajutat in redactarea seriilor publicate ? Ca si cititor ce inca nu te a descoperit, voi gasi doar elemente ce apartin genului spionaj sau alternari de gen ?
Monica Ramirez: Romanele mele sunt hibrizi, spionajul alternează cu thriller-ul psihologic și un dram de romance cât să îndulcim amarul personajelor. :) Espionage Writers of America mi-a organizat câteva turnee cu Seria Alina Marinescu, plus că am avut ocazia să particip la multe conferințe de gen, unde am cunoscut scriitori pe care-i ador. Nu m-au ajutat cu redactarea, de asta s-a ocupat editorul. Practic am intrat în acest grup abia după ce-am publicat, e o condiție esențială pentru a ți se accepta aderarea.
Luciana Nazarov: buun, deci pt inceput ador ilustrarea copertilor, sunt mai mult decat incitante! Recunosc ca evit seriile, insa daca merita, devin dependenta... Imi poti enumera cativa autori americani cu care empatizezi inca ?
Monica Ramirez: Mă bucur că-ți plac coperțile, mai ales că-mi aparțin. :) Ca autori americani i-aș enumera pe Daniel Silva, Barry Eisler, Mark Burnett (ok, ok, e britanic, dar am voie să trișez pentru el, din moment ce-l ador), Carol Goodman, care scrie dumnezeiește, Alice Hoffman, Lisa See, Daniel Suarez.
Luciana Nazarov: Ceva traduceri si la noi din partea lor ? Limba engleză e slabiciunea mea, gramatica o stiu insă, dar cam atat. Nu e placut pentru mine sa citesc in engleză...
Monica Ramirez: Sincer, nu sunt la curent dacă au apărut și pe la noi. Eu i-am citit în engleză. Probabil că da. Sugerez o căutare pe Google cu numele autorului și în mod sigur apar și cărțile dacă au fost traduse și publicate la noi.

Diana Beatrice : Inca nu am citit nici o carte scrisa de tine, dar cu siguranta vor urma in viitorul apropiat. ♥
Ce te-a determinat sa te apuci de scris? Si de ce ai ales spionaj si thriller si nu orice alt gen literar?
Monica Ramirez: M-am apucat de scris după ce-am renunțat la dans. M-am născut artist, asta e, îmi era clar că trebuie să-mi investesc undeva pasiunea pentru artă. Profesorul meu de limba și literatura română din liceu mi-a spus la un moment dat că, după ce termin cu țopăiala pe scenă, ar trebui să mă gândesc la scris la modul cel mai serios. Mi-a rămas în cap, chiar dacă au trecut mulți ani până să-l ascult. Spionajul e un gen literar aparte, în sensul că nu prea poți scrie despre peripețiile unui agent operativ pe teren dacă n-ai experimentat în mod personal cu ce se mănâncă. Apoi intervin termenii de specialitate, modul în care se desfășoară o operațiune și tipul de comunicare între agenți. Am cunoscuți scriitori care s-au aruncat cu capul înainte în romane de spionaj, în condițiile în care nu făceau diferența între un pistol și-o mitralieră. Au dat un chix de milioane, cititorul intuiește imediat lipsa experienței și povestea nu mai e credibilă. Dacă nu știi cum se comportă un agent secret și după ce reguli se ghidează, n-ai cum să creezi un personaj credibil. Nu doar pe teren, ci și în viața de zi cu zi. Regulile lor sunt complet diferite față de regulile după care se ghidează oamenii în lumea reală. Revenind, Seria Alina Marinescu e creația mea de debut și am ales s-o scriu ca un fel de exorcizare. Povestea e reală, chiar dacă am mai brodat eu fictiv pe marginea ei. Pe scurt, v-aș putea povesti mai multe, însă, vorba cântecului, ar trebui să vă ucid la final! Glumesc! :) Serios vorbind, am experiență în domeniu, asta e tot ce pot să spun.

Maria Jigau: Care este personajul in care va identificați cel mai bine?
Monica Ramirez: Alina Marinescu.

Maria Jigau: Ne puteti spune o istorie amuzantă din viata dumneavoastra de scriitor?
Monica Ramirez: Ooooo, am multe! De la o doamnă care mi-a cerut buletinul pentru a se convinge că eu sunt Monica Ramirez, după care mi-a cumpărat toate cărțile, la autografe pe la târguri de carte, atunci când întrebi cititorul pe care nu-l cunoști personal pentru cine semnezi dedicația și ți se răspunde răspicat: "Pentru mine!" și până la zilele petrecute la stand cu tot felul de peripeții. Îmi aduc aminte de Râșnov, când mă aflam la stand, umăr la umăr cu Bogdan Hrib. Vine un domn și Bogdan îi recomandă cărțile, informându-l că Monica Ramirez e prezentă și-i poate oferi autograf. Domnul se uită lung la cărțile expuse, apoi la Bogdan, după care-l întreabă: "Dumneavoastră sunteți Monica Ramirez?"

Oana Nicoleta Boabes: Monica e pur si simplu, minunată!❤ Am avut ocazia sa o cunosc la BookFest anul trecut de unde am luat Traficantul de umbre (pe care, din pacate, inca nu l-am citit), dar ne-am revăzut si la Gaudeamus, iar pentru asta sunt foarte fericita. Monica este o persoană de nota 20, iar eu m-am atașat super repede de ea si sunt încântată ca se afla in viata mea.
Acum, ca sa nu plec cu mână goală, las si eu o intrebare. In afara de scris, ce iti mai place sa faci in timpul liber?
Monica Ramirez: Mulțumesc mult pentru aprecieri! În timpul liber îmi place să merg cu motorul, chiar dacă nu conduc eu, ci jumătatea mea. Viața pe motor are un farmec aparte, experimentezi un tip de libertate cu note euforice! Îmi mai place să navighez, pe apă mă simt în elementul meu. Valurile, vântul, absolut totul îți induc o stare aparte de libertate. Ador furtunile, vremea mea preferată! Am prieteni care mă sună atunci când izbucnește o furtună și-mi spun: "Mă gândeam la tine, Ramirez e-n extaz că e furtună!" Au dreptate, când eram copil încălecam geamul, spre groaza bunicii, și inspiram furtuna prin toți porii.
Florin Ciprian Ursulescu: Alina Marinescu este un personaj inspirat din realitate... Ai avut contact cu lumea spionajului!?
Monica Ramirez: Am experiență în domeniu, e tot ce pot spune.
Florin Ciprian Ursulescu: hmmm.... Deci ai fost spion!
Monica Ramirez: N-am spus asta. :)

Florin Ciprian Ursulescu: Te-ai gândit la o carieră în politică?
Monica Ramirez: Nuuuuu! Categoric, nu! Politica mânjește invariabil pe cine se bagă în ea, chiar dacă inițial intențiile sunt onorabile. Puterea și banii corup absolut pe oricine până la urmă. E un fapt dovedit. Plus că nu dispun de fățărnicia necesară unui politician, numită simbolic diplomație. Și la capitolul răbdare stau destul de prost, aș fi mult prea tentată să scot pistolul. Glumesc, da?

Florin Ciprian Ursulescu: Care e părerea ta despre pandemia de coronavirus și cum te-a afectat?
Monica Ramirez: Ești sigur că vrei să auzi răspunsul? Nu cred în varianta oficială. Sigur că există acest virus, însă numărul infectaților și al morților este umflat cu pompa. Oamenii au murit ani de zile de la simple gripe, cu mult mai mulți decât acum și nu s-a mai închis lumea cu lacăte. După părerea mea, care e a mea și mi-o asum, se urmărește altceva. Nu știu ce, deocamdată, dar cred că vom afla în curând. Cu toate astea, am respectat toate măsurile impuse, chiar dacă nu cred în ele. Cel mai mult m-a afectat pierderea libertăților și drepturilor. Nu cred că le vom mai recăpăta, nu la fel ca înainte. Rămâne de văzut.
Florin Ciprian Ursulescu: sa fie o conspirație mondială?
Monica Ramirez: Nu știu, dar n-ar fi exclus. Poate în ideea repornirii economice, a resetării societății, poate se dorește implementarea unor noi reguli. Repet, nu știu, însă e clar că nu totul e ceea ce pare a fi. Prea multe nepotriviri, minciuni ieșite la iveală și manipulări pentru a putea crede orbește în varianta oficială. Părerea mea.

Florin Ciprian Ursulescu: Tu ești dintr-o familie de artiști, ai fost dansatoare și cred că te-am văzut la Tv la tonomatul dp2... Copiii tai duc mai departe tradiția?
Monica Ramirez: Ai dreptate, am fost la câteva emisiuni. :) Am 4 copii, două fete și doi băieți. Fetele, da, amândouă sunt artiste. Anais, 18 ani, a terminat Dinu Lipatti la secția actorie și se pregătește pentru UNATC. Plus că scrie. Aliea, 15 ani, studiază grafica, e setată pe desen. Băieții, Andreas și Aiden sunt mai mici, 14 și 13 ani. Momentan sunt de profesie teroriști, în sensul că uneori ne scot peri albi. Norocul lor că sunt haioși foc, mă fac mereu să râd cu lacrimi.

Florin Ciprian Ursulescu: In ce moment al zilei te simți mai "inspirată"?
Monica Ramirez:Nu am un moment anume, m-am dresat, ca să spun așa, să scriu oricând și oriunde. Nici n-aș fi putut altfel cu 4 copii în casă. Dacă-mi căutam un moment anume ori un loc liniștit m-aș fi lăsat din start. Așa că m-am adaptat din mers. :)

Florin Ciprian Ursulescu: Care e romanul copilăriei tale și ce roman din literatura universitară l-ai recitit și iti este cel mai drag?
Monica Ramirez: Toate pânzele sus! e de departe romanul copilăriei mele. L-am recitit de zeci de ori, ultima oară la 40 de ani. Ador stilul lui Tudoran. Iar de curând am recitit cu multă plăcere Marele Gatsby al lui Fitzgerald, după ce-am văzut filmul cu Leonardo DiCaprio, care mi s-a părut o adaptare genială

Florin Ciprian Ursulescu: Care e cea mai mare satisfacție pe care ți-a adus-o cariera de scriitor ?
Monica Ramirez: Faptul că am putut oferi povești cititorilor în care să poată evada din realitate.

Florin Ciprian Ursulescu: Știu că te-ai plimbat muuuult prin lume...Care e locul cel mai frumos pe care l-ai văzut? In Romania, care e locul cel mai frumos pe care l-ai vizitat?
Monica Ramirez: Da, am colindat lumea-n lung și-n lat. Insulele grecești sunt preferatele mele, apoi Cape Town. În România mănăstirile ascunse în munți, unele în locuri atât de sălbatice încât nu beneficiază nici măcar de curent electric. Proviziile sunt aduse cu elicopterul. Locuri de-o liniște și pace desăvârșite.

Florin Ciprian Ursulescu: Ce crezi că ar face Alina Marinescu in aceste zile? Crezi că ar fi stat în izolare la domiciliu?
Monica Ramirez: Nu total, ar fi încălcat cumva regulile, măcar din principiu. Alina e o rebelă, nu se încadrează în tipare. :)

Florin Ciprian Ursulescu: Ce părere ai despre romanele piratate in forma digitală? Crezi ca te avantajează? In aparență nu, dar...
Monica Ramirez: Am avut cazuri de cititori care după ce-au citit cărți de-ale mele piratate le-au și cumpărat în formă tipărită pentru că-și doreau neapărat să le aibă în bilbiotecă. Nu mă deranjează prea tare, chestia asta există de când au apărut cărțile, muzica, filmele pe net. Nu te poți lupta cu ea, e o luptă pierdută din start. De fapt, mă bucură într-o oarecare măsură faptul că ceea ce scriu e suficient de apreciat încât să merite piratarea. Și mă bucur că pot oferi sub orice formă poveștile mele cititorilor. Chiar și în variantă piratată.

Florin Ciprian Ursulescu: Ce proiecte de viitor ai ?
Monica Ramirez: Păi, acum lucrez la Modus 7, următorul volum al seriei Emma Moss, care va apărea cândva prin toamnă. Și pentru la anul am în plan o serie distopică, pe numele ei Metropolis. Va fi o provocare, n-am mai scris distopii până acum.

Florin Ciprian Ursulescu: La un moment dat în viața ta ai atins un număr de kg destul de mare... Cum ai reușit să slăbești 70 de kg?
Monica Ramirez:Da, după al patrulea copil am ajuns la 125 de kg. A fost un experiment cu mine, am vrut să văd până unde pot ajunge. După care am dat jos rapid 70 de kg cu o dietă proprie, alcătuită după ce-am studiat tot felul de diete pe net. A mea includea 6 mese pe zi și important era cum combini alimentele. N-am suferit de foame nicio zi, înfometarea nu funcționează. Și m-am antrenat constant, ceea ce iar n-a fost prea greu. Pur și simplu am revenit la programul anterior de viață.
Florin Ciprian Ursulescu:


Monica Ramirez: Da, cartea asta a fost ideea editorului meu, Bogdan Hrib. Nu mai există acum pe piață și recunosc cinstit că mi-a părut rău că am acceptat s-o scriu. Primeam mii de mesaje cu tot felul de întrebări. Dieta e explicată foarte clar, la fel și grupele de alimente. Lumea mă întreba de ce nu găsesc pâine ori ciocolată în grupele de alimente. Ce să le răspunzi, că nu slăbești în veci mâncând făinoase și dulciuri? Nu sunt nutriționist și nici n-am vocație de guru, am acceptat să scriu despre experiența mea în ideea că pot ajuta oamenii. Cumva mi-am aprins paie-n cap, eram vânată cu întrebări peste tot și la orice oră. Mă bucur că a trecut.

Florin Ciprian Ursulescu: Să presupunem că poți lua cina cu un scriitor clasic... Pe cine ai invita și de ce?
Monica Ramirez: Pe Eminescu. L-aș întreba cine l-a ucis de fapt...
Florin Ciprian Ursulescu: Tot curioasă să dezlegi misterul...
Monica Ramirez: Normal!

Lazu Silvia: Ce e mai imbucurator /valoros pentru un scriitor - ca se vinde un tiraj mare de carte , sau ca opera lui e citita si cunoscuta de mai multi cititori ?
Monica Ramirez: Nu știu ce contează mai mult pentru alții, pentru mine e important ca poveștile mele să ajungă la cât mai mulți cititori. Indiferent cum, cumpărate ori piratate. Poveștile sunt scrise pentru a fi citite și exact asta-mi doresc.

Florin Ciprian Ursulescu: Eu in fiecare seară urez noapte bună membrilor grupului printr-o poezie. Vrei te rog să mă ajuți cu o poezie care îți place?
Monica Ramirez: Nu sunt mare fan poezie, dar îmi plac enorm poeziile lui Omar Khayyam. Mai jos o să pun câteva versuri care apar și în Recviem pentru un asasin, ultimul volum al Seriei Alina Marinescu.
Acest vas fu odată un biet îndrăgostit
Gemând de nepăsarea unei femei frumoase.
Iar toarta era braţul ce mângâia mâhnit
Suavul gât cu-atingeri uşoare, de mătase.
Ai plămădit în mine un amalgam ciudat.
Mii de-ntâmplări bizare în sufletu-mi se-ațin.
Când astfel e tiparul ce mi l-ai imprimat,
Mai bun de-atâta, cum pot eu să devin?
Cădea-vom într-o zi în drumul dragostei
Și soarta sub picior ne va strivi.
Dă-mi gura ta, frumoaso, cupă mândră,
Până nu-s praf în drum, până nu-s umbră!

Florin Ciprian Ursulescu: Mă ajuți și cu o fotografie care să se potrivească cu aceste versuri?
Monica Ramirez:

Ioana Dumitrăchescu: Vin și eu cu o întrebare! Monica, eu te apreciez foarte mult, ne-am și cunoscut la o lansare în București. Aș vrea să știu dacă ai în plan să-ți traduci toate cărțile în limba engleză și să le publici în străinătate. Știu că ai cărți și în limba engleză, publicate în SUA, dar cele noi pe care le-ai scris nu am văzut să fie. Nu te tentează să publici în toată lumea? Scrii excelent și sunt convinsă că ai plăcea milioanelor de cititori din lumea întreagă!
Monica Ramirez:Te pup Ioana! Probabil o să te șochez, dar în momentul ăsta nu mă interesează decât piața din România și cititorii români. Poate e un rezultat al faptului că m-am bucurat deja de experiența americană și-am gustat gloria de acolo, așa încât momentan nu mă incită ideea de-a duce cărțile mele în afara graniței. E posibil să fie o chestie de moment, habar n-am. E drept că viața mi s-a schimbat complet de anul trecut și prioritățile mi s-au dat peste cap. E de bine, de foarte bine! Sunt mai fericită în viața personală decât am fost vreodată și probabil contează mult. Nu-mi doresc decât să scriu în continuare și să ofer povești cititorilor români. Cel puțin deocamdată.

Arcidalia Ghenof: Chiar ma gandeam ce as putea sa te intreb,dar uite ca am gasit. Pentru ca seria Alina Marinescu se bazeaza pe o poveste de viata reala as.vrea sa-mi spui care este personajul tau masculin preferat tinand cont si de cel real.
Monica Ramirez: Bună, Arci, mulțumesc pentru întrebare! Dacă aș spune Alex aș fi mult prea previzibilă? Cei care au citit seria, printre care te numeri și tu, știu de ce!

Florin Ciprian Ursulescu: Ce ne poți spune despre Kit Black și care a fost sursa de inspirație?
Monica Ramirez: Kit Black a fost un experiment, în sensul că am vrut să scriu ceea ce americanii numesc novella. Adică nu un roman în sine, ci o cărticică cu un număr limitat de cuvinte. Mi-e dragă povestea, însă nu voi mai repeta acest experiment, întrucât mi-a fost extrem de greu să nu dezvolt acțiunea așa cum mi-aș fi dorit. Sursa inspirației a fost un articol mai vechi despre viața femeilor-pirat.

Florin Ciprian Ursulescu: Eu eu îți mulțumesc foarte mult pentru timpul petrecut alături de noi și îți doresc mult succes în carieră! Cum ți s-a părut această experiență și aș vrea să te întreb dacă o recomanzi altor scriitori și de ce?
Monica Ramirez: Eu mulțumesc frumos pentru invitație! A fost o experiență extrem de plăcută, m-am bucurat tare mult să pot răspunde întrebărilor live, ca să spun așa. Aș recomanda această experiență inedită tuturor scriitorilor! Cu toții am avut parte de tot felul de interviuri, însă e cu totul altceva atunci când poți comunica în timp real cu cititorii. Vă mulțumesc tuturor pentru întrebările interesante și pentru răbdarea de-a aștepta răspunsurile. Vă invit cu drag să-mi citiți cărțile în cazul în care sunteți interesați și mi-ar plăcea să vă aflu părerile. Oricum, citiți autori români contemporani, nu știți ce pierdeți în caz contrar! Vă îmbrățișez cu drag pe toți, să auzim numai de bine! ❤

Monica Ramirez, mi-a lăsat o impresie plăcută și degajă o bună dispoziție care te încarcă cu energie pozitivă. Asta am simțit în aceste două zile cât timp a fost la dispoziția noastră...
Romanele sale îi poartă amprenta, deci cu siguranță că nu veți regreta achiziționându-le, iar Alina Marinescu, care după spusele autoarei o reprezintă cel mai bine m-a intrigat și bineînțeles că îmi doresc să o cunosc îndeaproape, citindu-i aventurile... 
Pe Monica o puteți găsi si pe canalul ei de pe Youtube  .

Comentarii

  1. Cu atât de mult în inima mea, sunt aici pentru a mă exprima despre modul în care Dr. Isikolo mi-a salvat căsătoria de la divorț. Eu și soțul meu aveam o oarecare neînțelegere și ne rupea căsătoria în măsura în care soțul meu căuta un divorț. Așadar, nu am altă opțiune decât să mă duc la internet pentru a căuta soluția la problema mea, acolo am dat peste detaliile doctorului Isikolo și despre cât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre modul în care a ajutat o mulțime de oameni prin restabilirea relației acolo. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac, ceea ce am făcut și în mai puțin de 48 de ore soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie, toate mulțumiri doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsătoria de la despărțire. Informațiile de contact ale doctorului Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, este adevărat că Dr. Isikolo este cel mai bun pentru a reface casele și relațiile sparte. Numele meu este Jojo Ivan și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat jucător de vrăji. Când am contactat acest jucător de vrajă, iubitul meu mă părăsise de 2 ani și l-am dorit întotdeauna să mă întoarcă. L-am cunoscut pe Dr. ISIKOLO pentru a mă ajuta în urmă cu aproximativ o lună și m-am reconectat cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost o tulburare pentru mine. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut un traumatism fiziologic și familia mea a fost foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, l-am întâlnit pe dr. ISIKOLO și printr-o mărturie și mi-a spus să mă calmez că indiferent care este problema, el este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Doar peste 2 zile, fosta mea m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și am făcut pregătiri pentru a-l întâlni și mi-a spus cum s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și a vrut să mă întorc. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrările sale minunate și îl voi recomanda oricui are nevoie de un jucător de vrăji. Contactați-l pentru a vă ajuta și treceți rapid la e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  3. DR ISIKOLO M-A VINDECAT DE IERPS DE TIP 3. ma numesc Elena Dubovici. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a le spune tuturor despre cum mi-am recuperat viața. Am fost diagnosticat cu herpes 3 ani și, de atunci, am luat tratament pentru a preveni focarele, arsurile și veziculele, dar nu a existat nicio îmbunătățire până nu am întâlnit mărturii ale lui DR ISIKOLO despre cum a vindecat oameni diferiți de diferite boli. peste tot în lume, apoi l-am contactat. După conversația noastră, el mi-a trimis rădăcinile naturale făcute ierburi pe care le-am luat conform instrucțiunilor sale timp de până la 2 săptămâni. După finalizarea medicamentului, m-am întors la medicul meu pentru un alt test și virusul a dispărut și am fost complet vindecat, de atunci nu am mai avut semne de focar. Sunt atât de plin de bucurie. Cu mâinile înzestrate cu medicamente pe bază de plante DR ISIKOLO, virusul herpes este 100% vindecabil. Îl trimit pe DR ISIKOLO către toți cei care au virusul și alte boli mortale sau probleme de relație cu el. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  4. CONTACTAȚI ACEST MARE CASTER DE VRAJE PENTRU ORICE AJUTOR VIA WhatsApp: +2348133261196.
    Numele meu este Elena Coryna și sunt foarte recunoscătoare că vă împărtășesc aceste mărturii minunate. Cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea este modul în care câștig loteria. Sunt o femeie care crede că într-o bună zi voi câștiga la loto. în cele din urmă, visele mele au venit când i-am trimis un e-mail doctorului ISIKOLO. și spune-i că am nevoie de numerele de loto. Am parcurs un drum lung cheltuind bani pe bilet doar pentru a mă asigura că câștig. Dar nu știu niciodată că câștigul a fost atât de ușor până în ziua în care m-am referit la vrăjitorul online despre care atât de mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte bun în aruncarea vrăjii de loto, așa că decid să încerc. L-am contactat pe acest om și a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar credeți-mă când extragerile au ieșit, am fost printre câștigători. Câștig 640.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acest om poți câștiga milioane de euro prin loto. cu el, îi poți avea pe iubiții tăi înapoi la tine sau alte probleme care necesită soluție. Trimite-i un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp him la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  5. Vrăjitorie autentică numită DR ISIKOLO
    Eu sunt Milena Carlos. Am fost atât de deprimată când amantul meu m-a părăsit pentru un alt tip după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o implor să se întoarcă la mine, a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. am devenit un bărbat trist după tot ce am trecut împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut nu mi-am putut imagina viața fără ea, pentru că dragostea mea pentru ea a fost neprețuită să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când treceam pe internet am văzut un comentariu despre faptul că are puterea să-l aducă înapoi pe fostul iubit și am decis să încerc să văd singur contactându-l și imediat am răspuns, i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vrajă vodă pe ea, de aceea m-a părăsit pentru el, în ciuda grijii și dragostei mele pentru ea. DR ISIKOLO a redat dragostea și legătura dintre noi și în 48 de ore ne-am reunit iar rezultatul m-a uimit într-adevăr. contactați DR ISIKOLO dacă doriți orice fel de ajutor și fiți siguri de rezultat. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  6. Această mărturie despre ajutorul autentic al DR ISIKOLO pentru mine va fi declarată pe tot internetul pentru a-i publica numele oamenilor și pentru a permite celorlalți care au probleme de relație să fie ajutați de el. Încrederea este cheia unei vrăji de succes. Numele meu este Amy Dylan și sunt din București, România. Am început să scriu această mărturie că la doar 2 zile de la contactarea lui DR ISIKOLO Spiritual relația mea de mult pierdută cu fostul meu partener s-a încheiat în cele din urmă. M-am reconectat cu fostul meu partener după ce l-am contactat pe DR ISIKOLO prin contactul său și în termen de 2 zile, fostul meu partener a revenit la mine după ce s-a despărțit de ea timp de peste 6 luni. Nu am crezut niciodată că va fi posibil și tot ce am făcut a fost să mă conformez procedurii și am obținut rezultatul dorit când a făcut treaba pentru mine. Sunt încă surprins că, în timp ce scriu această mărturie, ea doarme în patul nostru matrimonial. Sunt într-adevăr fericit domnule. Vă mulțumesc că m-ați ajutat și mă rog și alți oameni minunați să dea mărturii minunate despre voi. Luați legătura cu DR ISIKOLO Spiritual pentru a vă salva relația. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  7. Serviciu excelent și uimitor cu privire la modul de recuperare a fostului partener. mă numesc Lana Johannes. Cui îi poate interesa, am apreciat cu adevărat modul în care Marele DR ISIKOLO și-a folosit îndrumarea și abilitățile intuitive ca antrenor de viață și empatia sa, pentru a-mi aduce sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100% din vrăjirea reală gratuită, consultantul să vă readucă fostul și să vă rezolve toate problemele generale sau problemele de suferință. partenerul meu m-a părăsit din cauza luptelor nesfârșite și a carelor și am fost devastat de luni de zile și mi-am recuperat fericirea când l-am contactat. Singurul DR ISIKOLO The Great este singurul care te poate ajuta. Mi-a rezolvat problema. Mi-a readus-o pe fosta mea în 48 de ore de consultare. Luați legătura cu The Great DR ISIKOLO pe care îl puteți contacta prin e-mail cu Dr. Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  8. LOTO, loterie, jackpot. Bună ziua, sunt foarte fericit să împărtășesc aceste mărturii minunate. Cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea este modul în care am câștigat loteria mega jackpot de milioane de euro. Sunt un om care crede că într-o zi voi câștiga la loto. În cele din urmă, visele mele s-au împlinit când i-am trimis prin e-mail lui DR ISIKOLO. și i-am spus că am nevoie de numerele de la loterie. Am cheltuit atâția bani pe un bilet doar pentru a mă asigura că voi câștiga. Dar nu am știut niciodată că câștigarea a fost atât de ușoară până în ziua în care am întâlnit online jucătorul de vrăji, despre care atât de mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte minunat în a face vrăji la loterie, așa că am decis să încerc. L-am contactat pe acest mare doctor și el a vrăjit și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar credeți-mă când extragerile au ieșit, am fost printre câștigători. Am câștigat 300.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acest mare Dr poți câștiga milioane de bani prin loterie. Sunt atât de fericit că îl cunosc pe acest mare om nr. De asemenea, el ajută persoanele cu probleme de relație. Trimiteți-l prin e-mail pentru propriile numere de loterie câștigătoare prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-l la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  9. ACEASTA NU ESTE O GLUMĂ. ÎNCREDERE MARE DR ISIKOLO. Numele meu este Senna Rayan. Marele DR ISIKOLO este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu pentru el, nu mi-aș fi putut imagina ce s-ar fi întâmplat. Fosta mea a luat mereu o ceartă cu mine și m-a maltratat mereu. A început să se poarte ciudat și amuzant și m-a părăsit fără motiv pentru altă fată. Am crezut că orice speranță a dispărut. Am căutat ajutor pe internet și am dat peste DR ISIKOLO. Am văzut atâtea mărturii despre el. Am fost încântat și l-am contactat prin e-mail și i-am spus ce se întâmplă. A râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și că fostul meu va reveni cerșindu-mă. El și-a făcut treaba și a aruncat vraja pentru mine, iar dragostea și fericirea au fost cu adevărat restabilite și în 2 zile, omul meu a venit scuzându-se exact așa cum mi-a spus. Astăzi amândoi trăim împreună și suntem chiar mai îndrăgostiți decât cum am fost înainte să plece el. Contactați Marele DR ISIKOLO pentru propriul ajutor. Puteți să-l contactați pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dacă nu este ajutorul real al doctorului ISIKOLO, nu cred că voi zâmbi din nou, soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an și două săptămâni, toate eforturile pentru a-l aduce înapoi au eșuat. Am întâlnit o doamnă numită Christina care mi-a povestit despre un aparat de vrajă numit DR ISIKOLO, mi-a dat adresa de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și mi-a asigurat că în 48 de ore soțul meu va reveni la mine, în mai puțin de 48 de ore soțul meu s-a întors a început să ceară iertare spunând că lucrează dracii, așa că sunt încă surprins până acum de acest miracol, nu prea cred în niciun doctor spiritual, nu am putut concepe timp de cinci ani după ce am născut fetele mele, așa că eu și soțul nostru eram disperați să avem un copil de sex masculin, dar imediat ce vraja a fost aruncată, am rămas însărcinată cu un copil de sex masculin și am născut al treilea copil, dacă aveți nevoie de asistență, puteți contacta el și DR ISIKOLO vă va asigura că obțineți rezultatul perfect fără întârziere. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  11. Numele meu este Laura Mattis și eram în căutarea disperată a unui fel de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească de mine. Am avut urcușuri și coborâșuri, dar în ultimele 6 luni relația noastră a plecat spre sud. Am cheltuit peste 500 pe un aparat de turnat vrăji pe care credeam că mă va ajuta și fără să știu că nu a ajutat-o. Mă întind pentru că vreau să fiu femeia dorită pe care am fost și el se îndrăgostește de mine și se căsătorește cu mine. Nu pot să-l imaginez pe acest băiat cu nimeni altcineva până nu l-am contactat cu adevărat pe Dr. ISIKOLO, care îmi face dorința inimii să devină reală. El mi-a dat detalii despre cum să mă ajute, ceea ce a făcut atunci când m-am conformat și mi-a salvat bărbatul din mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat și omul meu s-a întors la tine în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o astfel de manifestare a puterilor este cu adevărat real. Acum pot spune cu bucurie oamenilor să încerce DR ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu adresa sa de e-mail. isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună ziua, numele meu este Dora Florian. Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare jucător de vrăji DR ISIKOLO. Soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o luptă care l-a dus la cererea de divorț. am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam online despre citate despre dragoste. Am văzut oameni vorbind despre DR ISIKOLO și lucrarea lui grozavă, al cărei caz a fost similar cu al meu. să nu-mi fac griji că după 48 de ore, soțul meu se va întoarce și va anula divorțul și va reveni la mine. după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac spre marea mea surpriză, la două zile după seara aceea, soțul meu a îngenuncheat implorându-mă să-l accept înapoi și am fost îndoielnic cu privire la astfel de lucruri dacă există vreodată de lucru pentru cineva, dar aici Depun mărturie și despre asta. vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO, sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine. el vă poate ajuta, de asemenea, să contactați: isikolosolutionhome@gmail.com sau Puteți să-l WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  13. Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă despre DR JOE. Sunt Elena Horvat în prezent în Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit mari martori despre DR JOE care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr. JOE mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat și dragostea și fericirea au fost restabilite și l-am acceptat cu bucurie înapoi, astfel încât unirea mea cu el să funcționeze din nou perfect. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe DR JOE, vă garantez 100% că vă va ajuta. e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  14. Am făcut o promisiune de a-mi spune mărturia pe tot globul odată ce bărbatul meu s-a întors la mine și soțul meu a venit exact așa cum mi-a spus DR ISIKOLO când m-a ajutat. Am făcut alegerea corectă de a fi contactat DR ISIKOLO marele jucător de vrăji care este capabil să vă ajute să vă rezolvați problemele. Omul meu m-a lăsat să sufăr și nu am crezut niciodată că va reveni la mine, dar când l-am contactat pe DR ISIKOLO m-a asigurat că omul meu va veni din nou. M-am conformat procedurii și, fără ezitare, a făcut munca care a redat dragostea și fericirea pe care am împărtășit-o. Soțul meu a fugit înapoi la mine în 48 de ore cerșind iertare și am confirmat că puterile sale sunt atât de autentice. Am fost atât de surprinsă încât vraja a funcționat exact așa cum mi-a spus el. Acest lucru este atât de uimitor și vreau să crezi pentru că DR ISIKOLO este atât de real și te îndemn să-l contactezi acum prin e-mailul său, astfel încât să te poată ajuta și în felul în care m-a ajutat. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bună ziua, prieteni, sunt aici pentru a spune o mărturie minunată și uimitoare despre un mare jucător de vrăji care m-a ajutat. Numele meu este Vivian Anderson. Recuperarea iubitului meu este ceea ce mă așteptam cel puțin și nu mi-aș putea imagina niciodată. Eu și bărbatul meu suntem căsătoriți de cinci ani și trăim fericiți, dar dintr-o dată s-a schimbat complet și s-a îndepărtat de mine și nu am știut niciodată ce se întâmplă, am încercat să-l întreb, dar el a refuzat să-mi spună ce problema este și, odată cu trecerea timpului, a căutat divorțul. Eram atât de îngrijorat și confuz, și am făcut tot posibilul pentru a-l readuce înapoi, dar nu a fost ușor, am crezut că toată speranța s-a pierdut și, în timpul căutării mele de ieșire, mi-a spus un prieten de-al meu care avea o problemă similară eu despre un mare jucător de vrăji numit DR JOE care a ajutat-o ​​să-și recapete și prietenul. Nu cred niciodată în aruncarea de vrăji în întreaga mea viață sau într-o magie pentru că nu am crezut niciodată că va funcționa, dar am încercat să-i dau acestui om o șansă și, spre marea mea surpriză, a aruncat o vrajă pentru a-mi readuce iubitul în 2 zile așa cum a promis , dar astăzi suntem din nou împreună într-o casă minunată. Folosesc această ocazie pentru a spune oricui trece o situație similară Sau dacă aveți nevoie de Cure să-l contacteze pe e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul de WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce aș fi făcut pentru a-mi aduce soțul înapoi dacă nu pentru ajutorul DR ISIKOLO. Eram total confuz când soțul meu a divorțat de mine și a spus că s-a săturat de mine. Viața mea nu a fost nimic fără el și am încercat tot ce am putut pentru a-l determina să anuleze divorțul, dar el a spus că mintea lui este hotărâtă și că am mers pe căi separate. Plângeam în stare de șoc, rușine și durere când prietenul meu când căuta ajutor și mi-a spus să iau legătura cu DR ISIKOLO pentru ajutor de către un coleg de-al meu când a auzit prin ce treceam și am contactat-o în grabă pe DR ISIKOLO și i-am explicat totul pentru el și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine implorându-mă să-l accept înapoi în 48 de ore. două zile mai târziu, a fost un mare șoc când s-a manifestat rezultatul și soțul meu a venit după mine împreună cu mama mea pentru nesfârșite scuze. Pentru mai multe întrebări despre cum să luați legătura cu DR ISIKOLO, trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp him la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  17. Am citit câteva dintre mărturiile lui DR JOE despre cum a ajutat mulți oameni să-și aducă înapoi iubitorii în 2 zile, cu o vraja de reuniune de dragoste. Aveam probleme cu iubitul meu, așa că am decis să-l contactez pentru că îl iubesc atât de mult pe iubitul meu. a plecat de acasă și a spus că nu mai este interesat de relație fără motiv, am fost șocat. Am contactat-o pe DR JOE și mi-a spus că iubitul meu se va întoarce la mine în următoarele 3 zile, DR JOE a făcut o vrajă de dragoste și acest lucru l-a făcut pe iubitul meu să deschidă ochii pentru a vedea cât de mult ne iubim și a revenit acasă. În timp ce scriu această mărturie, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. eu și iubitul nostru ducem o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât înainte de a ne despărți. Toate mulțumesc lui DR JOE pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu iubitul meu. dacă vă confruntați cu o problemă de relație și doriți o soluție rapidă, contactați DR JOE pe e-mail: e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  18. Astăzi sunt atât de fericit din cauza a ceea ce DR ISIKOLO a făcut vieții mele. Numele meu este Dora Leon. vraja lui este atât de eficientă și de rapidă și nu am văzut niciodată cu adevărat un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema, nu mă așteptam, am întâlnit oameni care vorbeau despre marea sa vrajă, i-am colectat contactul și l-am contactat, a răspuns imediat și întreb despre problema mea, i-am explicat cu lacrimi, mi-a spus că îl contactez, nu ar trebui să-mi fac griji că soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat întreb ce voi face pentru a-l recupera pe soțul meu, s-a reunit pe mine și soțul meu în 48 de ore și dragostea și fericirea au fost restabilite. Mulțumesc DR ISIKOLO. Și tu poți fi ajutat de el. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  19. Necredibilul tocmai s-a întâmplat în viața mea, soțul meu care m-a părăsit și copilul meu de 2 ani pentru o altă femeie, mi-a revenit. Lucrurile au fost grele pentru că nu am slujbă și îmi cer hrană, așa că mama mea a venit în salvarea mea să mă ducă pe mine și pe bebelușul meu de 2 ani acasă, deși problemele nu au fost rezolvate, dar a fost ceva mai bine pentru mine să caut un loc de muncă în timp ce mama mă ajuta cu bebelușul acasă, ea nu lucra, fratele meu era cel care avea grijă de ea, lucrurile nu mergeau cu adevărat pentru că nu am slujbă. În timp ce încă căutam un loc de muncă, a trebuit să îl contactez pe DR ISIKOLO. el mi-a dat informații relevante despre cum mă va ajuta pe care le-am respectat și, spre surprinderea mea, soțul meu a revenit la mine după 2 zile și m-a uimit atât de mult. când s-a întors, l-am iertat pentru că îl vreau înapoi, a venit acasă și ne-am stabilit și lucrurile au mers înapoi așa cum erau sau chiar mai bine. Iată cum îl contactează prin WhatsApp, la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai mare nevoie de vrajă de dragoste pentru a-ți aduce înapoi fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? Trimiteți un e-mail la DR ISIKOLO pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Sunt Melina Landeka din Londo. Am avut o problemă cu soțul meu acum un an și două luni, care ne separă. Când s-a despărțit de mine, eram confuză și nu știam ce să fac pentru a-l readuce înapoi, mă simțeam atât de goală înăuntru. Până când am întâlnit-o pe DR ISIKOLO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve diverse probleme acolo. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să rezum scurt povestea lungă. s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmpla între amândoi. În sfârșit, scriu această mărturie pentru a-ți oferi mulțumirile și profunda recunoștință pentru tine, DR ISIKOLO, pentru că ți-ai respectat cuvintele și promisiunile făcute în a-l aduce înapoi la mine în doar 48 de ore din puterile tale. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți trimite prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  21. Din abundența inimii, gura vorbește. Numele meu este Valentino Emil. Fostul soț al soției mele a folosit o vrajă asupra soției mele și ea s-a întors la el. Am simțit inima frântă pentru că nu știam cum să o recuperez. Am făcut tot ce am putut pentru a o readuce cu prietenii ei apropiați, dar nimic nu a funcționat. Așadar, la locul meu de muncă, am încercat să caut ajutor online și am găsit diverși martori ai modului în care un doctor Isikolo a fost fidel și de ajutor cu vrăjile sale. Am încercat luând legătura cu el și i-am explicat problema mea. Doctorul Isikolo m-a ajutat cu o vrajă pentru mine care mi-a readus soția în 48 de ore după ce l-am contactat și a fost într-adevăr un miracol. El m-a asigurat că nimic nu ne poate despărți din nou și, de atunci, am fost plin de bucurie alături de soția mea. Contactați-l astăzi pentru orice fel de ajutor, El este gata să vă ajute. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  22. Revenind de urgență cu fostul tău iubit, DR ISIKOLO este într-adevăr cel mai bun jucător de vrăji cu garanție de 100%. numele meu este Barbara Damjam. Nu am crezut niciodată în vrăjile de dragoste sau în magie până când nu am contactat acest turnător de vrăji numit DR ISIKOLO, încât atât de mulți oameni au testat despre online că este puternic. Partenerul meu a început să se comporte prost și să aibă o relație cu o doamnă necunoscută mie după vremurile grele și grele și m-a părăsit. am trecut împreună și viața mea a fost cu susul în jos, deoarece relația noastră a fost de 4 ani, chiar l-am iubit. așa că, când l-am întâlnit pe acest jucător de vrăji, i-am povestit ce s-a întâmplat și i-am explicat situația lucrurilor la început, am fost indecis, sceptic și îndoielnic, dar am încercat și în 2 zile, după ce am respectat și am oferit tot ce avea nevoie pentru a lucra pentru mine, omul meu m-a sunat singur și a venit la mine cerându-și scuze că totul, dragostea și fericirea au fost reînviate. Aveți nevoie de un aparat de vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața dvs. îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui pe: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume cu privire la modul în care mi-am recuperat fosta iubire. Înnebuneam când bărbatul meu m-a părăsit pentru altă fată luna trecută. Dar când întâlnesc un prieten care îmi prezintă DR ISIKOLO marele mesager al oracolului pe care îl slujește, i-am povestit problemei lui DR ISIKOLO despre modul în care fosta mea iubire m-a părăsit și, de asemenea, despre cum aveam nevoie pentru a obține un loc de muncă bine plătit. Mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi primi dorința inimii fără niciun efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac și m-am conformat și s-a făcut. În următoarele 2 zile, dragostea mea m-a sunat la telefon și îmi spunea că îmi pare rău că m-am trăit înainte și, de asemenea, în săptămâna următoare după ce dragostea mea m-a chemat să pledez pentru iertare și am primit și un nou loc de muncă. Nicio problemă nu este prea mare pentru el ca să o rezolve. Contactați-l direct pe contactele sale de mai jos
    site-ul web: https://isikololovetemple.com
    e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  24. DR JOE NU A OPRIT NICIODATĂ DE A FACE MINUNI Cu DR JOE toate problemele tale s-au încheiat.
    Numele meu este Maryra Velita. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor să o audă. am fost căsătorit patru 4 ani și în al cincilea an al căsătoriei mele, o altă femeie a avut o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am vrut să spun o postare în care acest lucru omule Dr. JOE, Landy au ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul iubit acasă și crede-mă, doar îi trimit fotografia lui și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a spus, Am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să vă spun lumii și celor din voi în situație similară cu DR JOE și să vă revină partenerul toată asigurarea. E-mailul său: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  25. Cum acest mare om numit Dr. Isikolo m-a ajutat să-mi readuc amantul în 48 de ore. Eu sunt Cristina Alen și bărbatul meu care s-a despărțit de mine de acum câteva săptămâni și tot efortul depus pentru el s-a dovedit a fi avortat. Îl iubesc atât de mult încât, de fiecare dată când îl văd cu o altă fată, voi fi supărat. așa că, într-o zi, treceam prin internet când am văzut o mărturie a unei femei despre cum acest mare bărbat pe nume DR ISIKOLO a ajutat-o ​​să se întoarcă cu soțul ei, așa că, norocos pentru mine, a renunțat la contactul bărbatului, așa că am sunat rapid la numărul pe care nu l-a ales i-am trimis un e-mail și mi-a răspuns. I-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și ce să fac. așa că a spus că tot ce este necesar pentru a face rugăciunile pentru mine, pe care le-am făcut, am făcut tot posibilul pentru ca el să se asigure că rugăciunile mele sunt terminate. în 48 de ore, așa cum m-a asigurat deja, iubitul meu s-a întors la mine rugându-mă să-mi ceară iertare, acum mă iubește și mă prețuiește și promite că nu mă va mai părăsi niciodată. toate datorită lui DR ISIKOLO, îi puteți trimite și un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp sau Viber: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt în relație cu iubitul meu de 2 ani acum și plănuiam să ne căsătorim în curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu-mi pot imagina viața fără el. În continuare, am încercat tot posibilul să-l recuperez, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a funcționat. A fost în această zi credincioasă, am dat de câteva comentarii pe un site web despre acest mare jucător de vrăji numit Dr. Isikolo, atât de multe persoane au susținut că le ajută să-și reînnoiască relația și să-i aducă pe fostul lor înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul lui și mi-am spus tot ce trebuie făcut, ceea ce am făcut și m-a asigurat că în 2 zile prietenul meu va părăsi cealaltă fată și se va întoarce la mine și a fost foarte grozav surpriză când mi-am văzut iubitul revenind la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie de ajutorul lui și trimiteți-l direct prin e-mail
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  27. Ajută-mă să-l sărbătoresc pe doctorul Isikolo pentru ajutorul său deosebit. Sunt unul dintre acei oameni care au spus că nu voi apela niciodată la un psihic, la un mag sau la orice altceva care să mă ajute cu problemele mele - cel mai puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de câteva îndrumări și sunt atât de bucuros că l-am găsit pe acest om numit DR ISIKOLO. Când aproape l-am pierdut pe David într-una dintre luptele noastre stupide și certurile noastre constante (s-a despărțit de mine), am crezut că am pierdut totul. Plâng toată ziua și cred că nu se va mai întoarce la mine. Am citit atât de multe mărturii despre vrăjirea de dragoste a Dr. Isikolo, despre cum a ajutat-o ​​să-l readucă pe fostul iubit înapoi. I-am trimis rapid un e-mail. și, de asemenea, să-l întorc pe soțul meu cu vraja lui de dragoste. Și când eram cel mai disperat, el nu a profitat de mine pentru că este sincer. Ați prestat un serviciu foarte bun pentru o persoană care are o adevărată nevoie. Nu știu cum ați făcut-o sau cum funcționează această vrajă de dragoste, dar tot ce știu este că FUNCȚIONEAZĂ și omul meu s-a întors la mine în 48 de ore așa cum mi-a promis !! Eu și soțul meu Davis suntem fericiți din nou împreună și voi fi întotdeauna recunoscător doctorului Isikolo. e-mail pentru orice fel de ajutor este foarte capabil și de încredere pentru ajutor: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l WhatsApp/SIGNAL la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  28. Numele meu este Silviya Zarzecka și sincer am fost atât de zdrobită când soțul meu de 8 ani m-a părăsit și s-a mutat în orașul Quebec pentru a fi alături de o altă femeie. Durerile au fost prea mari pentru mine ca să nu le mai pot suporta. Așa că a trebuit să mă adresez internetului pentru ajutor până când am aflat că DR JOE este adevărata afacere. Încercasem tot ce știam și, cu vrăjile, binecuvântările și puterile tale magice extraordinare, ai făcut toată munca pentru mine, pe care mi-ai garantat rezultatul pozitiv în 48 de ore, dragostea și fericirea au fost restabilite și soțul meu a revenit pentru mine și a fost remușcat pentru tot ceea ce a făcut Și acum viața mea este echilibrată și sunt din nou fericit. DR JOE faci un serviciu extraordinar oamenilor. Prieteni, în cazul în care aveți nevoie de ajutorul lui DR JOE, vă rugăm să-i trimiteți un e-mail la: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  29. Având atât de mult în inimă, sunt aici pentru a mă exprima despre cum Dr. Isikolo mi-a salvat căsătoria de la divorț. Eu și soțul meu aveam unele neînțelegeri și ne rupea căsătoria în măsura în care soțul meu căuta un divorț. Deci nu am altă opțiune decât să merg pe internet pentru a căuta soluția la problema mea. Acolo am dat peste detaliile doctorului Isikolo și despre cât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre modul în care a ajutat mulți oameni prin restabilirea relației lor. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac și în mai puțin de 48 de ore soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie, mulțumită doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de la despărțire. Informațiile de contact ale doctorului Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  30. Vrajă de dragoste puternică eficientă pentru a-ți readuce fostul iubit acum, Verifică-l pe DR ISIKOLO.
    Tocmai am experimentat minunile vraji de dragoste ale Dr. Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recapete iubitorii pierduți și, de asemenea, să câștige la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la oameni diferiți despre modul în care a ajutat să-l readucă pe fostul meu iubit, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut. DR ISIKOLO mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc, se va descurca cu totul în doar 48 de ore, a făcut treaba și după a doua zi Toni m-a sunat și am fost atât de șocat, am luat apelul și nu mi-a venit să cred urechile mele, el chiar mă implora să-l iert și făcând promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a luat și o mașină nouă doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. Ei bine, dacă aveți nevoie de un jucător de vrăji eficient și real pentru orice problemă din viața dvs., îl puteți contacta pe DR ISIKOLO prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau, de asemenea, îl puteți WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  31. Da, este adevărat că Dr. Isikolo este cel mai bun pentru a restabili casele și relațiile sparte. Numele meu este Jojo Ivan și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat jucător de vrăji. Am intrat în contact cu DR ISIKOLO pentru a mă ajuta nu demult și m-am reconectat cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost o tulburare pentru mine. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut un traumatism fiziologic și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, l-am întâlnit pe dr. ISIKOLO și printr-o mărturie și mi-a spus să mă calmez că indiferent care este problema, el este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Doar peste 2 zile, fosta mea m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și am făcut pregătiri pentru a-l întâlni și mi-a spus cum s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și a vrut să mă întorc. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru munca sa minunată și îl voi recomanda oricui are nevoie de ajutor. Contactați-l pentru a vă ajuta și treceți rapid la e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  32. Sunt foarte surprinsă de experiența miraculoasă și de minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească relația pierdută. L-am contactat după ce am trecut prin atât de multe mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat să-l readucă pe fostul iubit înapoi, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc, asigurându-mă că se va descurca cu totul în doar 48 de ore. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocat. Aleg apelul și nu-mi venea să cred urechile mele, el mă implora într-adevăr să-l iert și s-a întors acasă și mi-a primit și un cadou foarte frumos doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. Ei bine, dacă aveți nevoie de un aparat de vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața dvs., îl puteți contacta pe Dr. Isikolo prin e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  33. Sunt foarte surprinsă de experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească relația pierdută. L-am contactat după ce am trecut prin atât de multe mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat să-l readucă pe fostul iubit înapoi, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc, asigurându-mă că se va descurca cu totul în doar 48 de ore. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocat. Aleg apelul și nu-mi venea să cred urechile mele, chiar mă implora să-l iert și s-a întors acasă și mi-a primit și un cadou foarte frumos doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. Ei bine, dacă aveți nevoie de un aparat de vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața dvs., îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe WhatsApp/SIGNAL lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  34. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l iau pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine și m-am întors aici pentru a posta despre el. Doctorul Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Anna Oscar. Postarea despre un jucător de vrăji este foarte ciudat pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un jucător de vrăji în a-l aduce pe fostul meu iubit înapoi la mine chiar și atunci când m-a părăsit din cauza infidelității și a abuzurilor constante și am luptat separat și după 6 luni fără contact. Am citit despre Dr. ISIKOLO de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și m-am bucurat că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit în aceeași lună și el mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă adresați tuturor celor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericiți cu relația dvs. care vă face rău. Iubirea este cel mai bun sentiment trăit vreodată. Trimiteți-l prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  35. Sunt atât de fericit să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Numele meu este Enora Lucas și viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele, pentru prima dată de mulți ani. Îmi am iubitul înapoi în viață cu ajutorul doctorului Isikolo. A spus scuze la 48 de ore după ce vraja a fost creată. El a spus că și-a dat seama că nu a vrut niciodată să se despartă, nu se poate descurca cu bagajele emoționale pe care le căram tot timpul. El a spus că a crezut că el este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este mai bine să plec. Dr ISIKOLO restabilește dragostea și fericirea dintre noi așa cum a promis și eu sunt dovada vie a ceea ce poate face. Nu m-am gândit niciodată că aș putea obține un ajutor atât de sincer pentru a-mi restabili dragostea și fericirea. Sunt foarte încântat că v-am contactat și am inițiat ca toate acestea să se întâmple. Oricine are o problemă de relație îl poate contacta pe Dr. Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl puteți, de asemenea, WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  36. Numele meu este Bernada Gaspar. Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat, tot ce vor ei a fost după banii mei. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat timp de un an și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu mi-a prezentat doctorul Isikolo. După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. A fost ca o minune! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să i-l dau, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat, contactați-l pe Dr.Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l puteți pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  37. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine luna trecută și m-am întors aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Alenka Egon din SUA. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudat pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 3 ani fără contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rog tuturor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau lui WhatsApp/Viber la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  38. După ce am fost în relație cu el de șapte ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot , am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Am explicat cuiva problema mea online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să o încerc. si mi-a spus ca nu e nici o problema ca totul va fi bine inainte de doua zile, ca fostul meu se va intoarce la mine dupa 2 zile, a facut vraja si surprinzator, era in jur de ora 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins. Într-adevăr, DR ISIKOLO a restabilit dragostea și conexiunea pe care le-am împărtășit și s-a întors la mine. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  39. Sunt atât de încântat că căsnicia mea ruptă ......... a fost restabilită." Ne-am împăcat recent, ....... chiar dacă ...... a fost dificil. A fost mai mult decât un lună...... acum și totul... simte că a revenit la normal. A început să mă trateze mai bine,....... și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Noaptea iapa care a rezistat aproape 2 ani înainte să ne despărțim s-a terminat în sfârșit......... Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte_ și pentru prima dată după mult timp, ..... viitorul arată mult mai luminos. Nu pot exprima în lume cât de recunoscător sunt Dr. ogugu pentru că am reînviat, parcă am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut îndrăgostiți-vă în primul rând. Toate grijile și stresul au dispărut pur și simplu. ....... Mulțumesc, doctore ogugu, că mi-ați salvat căsnicia ruptă și mi-ați adus soțul înapoi la mine!" Eu și soțul meu trăim din nou fericiți împreună... Toate mulțumim  dr. ogugu. dacă aveți vreo problemă și cu problemele cu vatra. Contact .....Dr ogugu. solutiontempledrogugu@gmail.com.... sau Whatsapp.....+2347011196745

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu și fostul meu ne-am despărțit acum câteva luni și eram însărcinată în șase luni. Ne iubim amândoi și a fost un șoc pentru mine și chiar mi-a frânt inima. Am încercat să ajung la părinții lui și mi-au spus că fiul lor a spus că nu mă iubește și nu vrea să mă vadă și ei nu știu ce este în neregulă. Am plâns și am plâns în fiecare zi pentru că l-am iubit foarte mult. Până când am născut și copilul a împlinit un an, nu mi-am putut recupera dragostea. Din nou, am fost confuz. L-am contactat pe DR ISIKOLO prin WhatsApp și mi-a spus că mă va ajuta și mi-a spus că o femeie a făcut o vrajă asupra bărbatului meu și a spus că mă va ajuta să rup vraja, astfel încât bărbatul meu să se întoarcă la mine și să fie al meu după 48 de ore. A fost o mare surpriză pentru mine că tot ce a spus el s-a împlinit. Omul meu s-a întors imediat la mine spunându-mi că ar trebui să-l iert. Îi trimit un mare mulțumire acestui puternic și real vrăjitor. trebuie să contactați acest puternic vrăjitor! El te poate ajuta. Nu te va dezamăgi, îți dau 100% garanție că te va ajuta, iată contactul lui:
    site: https://isikololovetemple.com
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    Whatsapp-i la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  41. Mă durea când soția mea de 10 ani cere divorțul spunând că dragostea ei pentru mine s-a diminuat, am întrebat care este problema, dar ea doar a spus că nu se mai simte confortabil cu relația noastră că ar trebui să ne despărțim, am implorat-o. ea să rămână cu mine, dar ea m-a ignorat, am căutat modalități de a mă împacă cu ea online când am aflat despre Dr. Ajayi, un puternic vrăjitor și i-am explicat problemele mele, a fost făcută o vrajă de dragoste și pacea domnește din nou în familia mea, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de muncă de vrăji, vă puteți baza pe marele om Dr Ajayi pentru o soluție de durată, contactați-l la numărul său de whatsapp / Viber: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  42. AVEȚI ÎNCREDERE ÎN DR ISIKOLO PENTRU OBȚINEREA SOLUȚIEI PE CĂUTAȚI. Numele meu este Senna Rayan și marele DR ISIKOLO este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu era el, nu mi-aș putea imagina ce s-ar fi întâmplat. Fostul meu se certa mereu cu mine și mă maltrata mereu. A început să se poarte ciudat și amuzant și m-a lăsat fără niciun motiv pentru o altă fată. Am crezut că toată speranța a dispărut. Am căutat ajutor pe internet și am dat peste contacte DR ISIKOLO. Am fost încântat și l-am contactat pe e-mail și i-am spus ce se întâmplă. A râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și că fostul meu se va întoarce rugându-mă. Și-a făcut treaba și a făcut vraja pentru mine și în 2 zile, fostul meu a venit să-și ceară scuze așa cum mi-a spus. Astăzi trăim amândoi împreună și suntem și mai îndrăgostiți decât eram înainte să plece el. Contactați Marele DR ISIKOLO pentru propriul ajutor. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  43. Tocmai mi-am recăpătat fostul soț cu ajutorul experților DR ISIKOLO în vrăji de dragoste. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, au fost doar 3 ani din căsnicia noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce era la îndemâna mea să-l aduc înapoi dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR ISIKOLO și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 11 ore. A făcut vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, și a vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. multumesc lui DR ISIKOLO. contactați acum DR ISIKOLO pentru ajutor. Aici contactul său, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. De asemenea, îl puteți suna sau pe Whatsapp la +2348133261196. site-ul său direct: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Viața mea este plină de fericire pentru că DR ISIKOLO mă face să fiu fericit. Numele meu este Roxana Anda, ceea ce mi s-a întâmplat nu este ceea ce pot păstra doar pentru mine, ci și să spun lumii pentru ca cei care au vreo problemă cu relația sau căsătoria lor să-și recapete pe cei dragi și să fie din nou fericiți. Eu și iubitul meu am avut niște probleme serioase care au dus la despărțirea noastră, deoarece după atunci viața mea nu a mai fost niciodată la fel, am încercat toate metodele pentru a-l recupera. dar erau doar o pierdere de efort și o pierdere de timp. Dar într-o zi, în timpul căutării mele pe internet, am dat peste cineva mărturie despre DR ISIKOLO. Îl contactez și îi explic problema mea. Sunt încă foarte surprins până acum cum a reușit să-mi aducă iubita înapoi în 48 de ore. Cu acest lucru grozav care s-a întâmplat în viața mea, am decis să spun lumii întregi despre acest mare om numit DR ISIKOLO. Pentru cei care au nevoie de o6.f orice mi-a spus ca in templul lui nu este nimic imposibil. Îl cred atât de mult. Prieteni sau oricui îmi citește mărturia, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce înapoi fostul partener sau doriți să aveți copilul, vă rugăm să-l contactați prin e-mail; Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau lui WhatsApp/Viber la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  45. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine pentru că m-a ajutat să-mi aduc înapoi fosta soție. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO marele vrăjitor care mi-a adus înapoi fosta mea soție când credeam că s-a pierdut orice speranță. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe buze aducând înapoi femeia mea cu vraja lui, la început am crezut că visez când soția mea s-a întors la mine în genunchi, rugându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci ea mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Tot ce am făcut a fost să mă conformez cu el și el m-a ajutat și am obținut rezultatul în 48 de ore, ceea ce mă uimește și astăzi. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați-l pe DR ISIKOLO astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum m-a ajutat pe mine. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  46. Îți mulțumesc mult DR ISIKOLO că l-ai făcut pe fostul meu iubit să se întoarcă la mine. numele meu este Nela Jayden și scriu această mărturie minunată în privința acestui om. Mi-a împlinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit de mai bine de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi că s-a săturat de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atât de multă dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare vrăjitor pentru că nu am mai contactat pe nimeni până acum și vă spun că, după o săptămână de contact, fostul meu iubit m-a sunat și a cerut să mă vadă după 48 de ore, a făcut treaba ca să mă împac cu bărbatul meu, el purta un inel pe deget. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o fată căsătorită cu ajutorul acestui mare vrăjitor. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți trimite prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  47. Salutare tuturor, numele meu este Viktoria Andro. N-am crezut niciodată că voi zâmbi din nou, Soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an și două săptămâni, Toate eforturile de a-l aduce înapoi au eșuat Am crezut că nu o să-l mai văd până nu am întâlnit o doamnă pe nume Christina care mi-a spus despre un vrăjitor numit DR ISIKOLO, Ea mi-a dat adresa lui de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și m-a asigurat că în 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine, în mai puțin de 48 de ore soțul meu s-a întors a început să cerșească pentru iertarea spunând că a fost munca diavolilor, așa că încă sunt surprins până acum de acest miracol, nu prea cred în niciun doctor spiritual. DR ISIKOLO a restabilit dragostea și fericirea în uniunea mea și sunt cu bărbatul meu și pentru totdeauna este al nostru. dacă aveți nevoie de ajutor pentru a obține soluții, îl puteți contacta fără întârziere. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct pe WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  48. Numele meu este Laura Mattis și căutam cu disperare o modalitate de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească din nou de mine. Am avut suișuri și coborâșuri, dar în ultimele 6 luni relația noastră s-a dus la sud. Am cheltuit peste 500 pe un vrăjitor despre care credeam că mă va ajuta și fără să știam că ea nu m-a ajutat. Mă adresez pentru că vreau să fiu femeia dezirabilă care eram înainte, iar el se îndrăgostește din nou de mine și se căsătorește cu mine. Nu-mi pot imagina acest băiat cu altcineva până nu l-am contactat cu adevărat pe Dr. ISIKOLO, care mi-a făcut dorința inimii să fie îndeplinită. Mi-a dat detalii despre cum să mă ajute, ceea ce a făcut când m-am conformat și mi-a salvat bărbatul din mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat, iar omul meu s-a întors la tine în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o asemenea manifestare a puterilor. este cu adevărat real. Acum le pot spune cu bucurie oamenilor să-i dea o încercare DR ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct pe WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  49. Mulțumesc DR ISIKOLO cel mai mare dintre toți pentru ceea ce ai făcut pentru mine. Numele meu este Katarina Bennet și sunt atât de bucuroasă că iubitul meu s-a întors la mine și acum trăim fericiți împreună. Vraja de reuniune de dragoste DR ISIKOLO este foarte puternică și eficientă și nu are niciun efect secundar. Întrucât a promis că mă va ajuta, am decis să-l încerc pe DR ISIKOLO când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. El m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste pentru a restabili dragostea și fericirea pentru mine și iubitul meu care l-a adus înapoi la mine în 48 al nostru, așa cum mi-a promis și m-a asigurat. Ceea ce mă emoționează cel mai mult este că iubitul meu nici măcar nu știa că se află sub o vrajă care l-a făcut să distrugă ceea ce am împărțit de-a lungul anilor. daca treci prin problema de relatie, te sfatuiesc sa il contactezi pe DR ISIKOLO si vei rezolva problema ta. Contactați DR ISIKOLO leo astăzi și rezolvați problema dvs., iar dacă aveți nevoie de ajutorul lui mai jos, iată adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  50. Salutare tuturor, numele meu este Natali Oscar. După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință că divorțează de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un vrăjitor pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva va exista vreodată, dar am decis să incearca. când l-am contactat, m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și a lui cu mine definitiv și pe bune. Contactați-l pe DR ISIKOLO, marele vrăjitor de dragoste, pentru ca problema dvs. de relație sau căsătorie să fie rezolvată astăzi, prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. De asemenea, puteți să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  51. Îți mulțumesc mult DOCTOR ISIKOLO că l-ai făcut pe fostul meu iubit să se întoarcă la mine. Numele meu este Nora Pepe și scriu această mărturie minunată în privința acestui om. Mi-a împlinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit de mai bine de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi că s-a săturat de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și i-a fost deconectat telefonul mobil. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atât de multă dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare vrăjitor pentru că nu am mai contactat pe nimeni până acum și vă spun că, după 2 zile de contact, fostul meu iubit m-a sunat și a cerut să mă vadă și a doua zi dimineață, a purtat un inel pe deget. Sunt foarte fericită pentru că în curând voi fi o femeie căsătorită cu ajutorul acestui mare vrăjitor numit DOCTOR ISIKOLO. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul lui: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  52. Doar fii fericit! Fii iubit si iubeste! FI cea mai bună versiune a ta pentru tine!!! . Am vrut doar să împărtășesc o poveste de succes! Tocmai mi-am recuperat soțul cu ajutorul vrăjitorului DR, Ilekhojie .. De când m-a ajutat DR, Ilekhojie, soțul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. De asemenea, puteți contacta acest vrăjitor și vă puteți repara relația. Iată contactul lui,
    WhatsApp-i: +2348147400259
    Trimiteți-i un e-mail la: (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  53. Mulțumesc domnule pentru vrăjile dumneavoastră autentice. Mă numesc Zara Matteo. Este cu adevărat incredibil și nu am experimentat așa ceva în viața mea. Înainte să vă cunosc, domnule, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-mi recupera soțul, dar de fapt mi-am dat seama că nimic nu mergea pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță să mă reîntâlnesc cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR ISIKOLO îi ajută pe alții, am decis să-i trimit un e-mail pentru a încerca și am făcut tot ce mi-a spus el și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile așa cum mi-a garantat în 48 de ore, și exact atunci m-a sunat fostul meu. Domnule, suntem mai mulțumiți acum ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc mult domnule pentru vrăjile dumneavoastră autentice și incontestabile. Iată din nou e-mail-ul lui: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196. Mulțumesc domnule pentru ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  54. Vreau să-i mulțumesc Marelui DR ISIKOLO pentru că a adus restabilirea căsniciei mele rupte. Numele meu este Anna Dario. Nimeni nu m-ar fi putut face să cred că Mărturia va ajunge vreodată la realitate. Am fost cel mai mare sceptic din lume, dar mi s-a spus de la o sursă de încredere (un coleg foarte apropiat) și l-am încercat: A fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Viața mea amoroasă a fost în dezordine și era la pragul unei treimi. Pur și simplu nu am putut face față unui alt divorț și am vrut să încerc mai mult ca relația noastră să funcționeze, dar soțului meu nu părea să-i pese. S-a despărțit din nou de mine. Am fost confuz și nu am ce să fac din nou, mai degrabă să iau contact cu DR ISIKOLO. A făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă la mine în exact 48 de ore, m-a asigurat. acum suntem foarte fericiți de sinele nostru. DR ISIKOLO a făcut-o să realizeze cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este pentru REAL și pentru bine. el te poate ajuta, de asemenea, să-ți repari relația ruptă. Mi-am revenit soțul! A fost ca un miracol. contactați-l acum dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  55. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor din lume. Sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsnicie, o altă femeie a avut o vrajă să-mi ia soțul de lângă mine și soțul meu m-a lăsat pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până am vrut să spun o postare în care dr. Ilekhojie a ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul minunat acasă și crede-mă, i-am trimis poza mea lui și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a spus el după ce a făcut tot ce mi-a cerut de făcut și soțul meu s-a întors. Există o mulțime de oameni răi care nu vor dori să te vadă fericit cu partenerul tău din gelozie. Sunt fericit că l-am cunoscut pe Dr. Ilekhojie destul de devreme. De asemenea, îi poți cere ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  56. Bună, numele meu Lena, vreau să depun mărturie despre un vrăjitor puternic și grozav numit Dr ibinoba, am avut dificultăți să rămân însărcinată din cauza unei boli medicale cronice, asta m-a îngrijorat și m-a întristat atât de mult, soțul meu nu a fost mulțumit de asta și într-o noapte s-a întors. Furios acasă, mi-a spus că vrea să fie tată și, din moment ce nu l-am putut face să se căsătorească cu altcineva și să divorțeze de mine, am fost devastat și am plâns toată noaptea, mi-a fost teamă că voi ajunge în spital, m-am tot gândit la vremuri bune petrecute împreună și cât de mult avea să-mi fie dor de el, căutam ceva online când a apărut un mesaj despre acest mare vrăjitor și cum a ajutat atât de mulți în probleme similare, m-am gândit ceva timp și m-am hotărât pentru a-l încerca când l-am contactat, mi-a spus că după 48 de ore soțul meu se va întoarce și voi fi însărcinată, am făcut tot ce mi-a cerut, spre marea mea surpriză, a doua zi, soțul meu a îngenuncheat. jos cerșind iertare și el a anulat divortul, la o luna dupa ce doctorul mi-a confirmat ca sunt insarcinata sunt atat de fericit ca te poate ajuta si sa il contactezi
    WhatsApp +2348085240869

    RăspundețiȘtergere
  57. Eu sunt AMMA MARIA. Sunt din America. Înnebuneam când soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai mei pentru o altă femeie acum 3 săptămâni, după 17 ani de căsnicie. Am avut o căsnicie minunată, dar el a început o relație cu un coleg care l-a urmărit. El locuiește departe de casa NOASTRA și refuză să vorbească cu mine sau să vină acasă. Am fost devastat și îmi este greu să fac față. Mi-aș dori să nu-l iubesc și să pot merge mai departe, dar nu pot. incep sa ma simt rau. L-am rugat să vină acasă fără niciun rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site care sugera că Dr ibinoba poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. 4 zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu va mai face asta niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună.. Toate mulțumim Dr. ibinoba. Dacă aveți nevoie de un vrăjitor care poate arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. El nu te va dezamăgi. daca ai vreo problema contacteaza-l, iti garantez 100% ca te va ajuta, WhatsApp: +2348085240869

    RăspundețiȘtergere
  58. Dragostea autentică vrăjește lucrările în 48 de ore
    Eu sunt Denis Zvonimir și am avut fosta mea prietena înapoi cu ajutorul dr. Isikolo prin WhatsApp: +2348133261196. Am văzut oameni care scriu mărturii despre vraja pe care au fost binecuvântați și de cine vreau să spun și pe a mea. Este, de asemenea, cu aceste mărturii pe care l-am cunoscut pe dr. Istikolo și l-am contactat pentru a-mi aduce ex-katrina înapoi, ca să putem petrece vacanțele împreună așa cum am spart de câteva luni și inima mea nu a fost aceeași. Îmi place această femeie cu toată inima mea. Cu ajutorul medicului Isikolo, fostul meu sa întors la mine în 48 de ore după ce am respectat și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac. Dragostea și fericirea au fost restaurate și mă iubește acum mai mult este foarte real. Și eu am fost șocat și nu am putut să cred că a lucrat. Aș spune să contactați acest om dacă doriți să aveți pe dvs. iubit înapoi la dvs. cu rezultate rapide la adresa dvs. de email: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  59. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în octombrie. Numele meu este Kristina Anton și DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudată pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutată de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 3 ani fără contact. Am citit despre vraja lui voodoo de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm pe toți cei de aici, contactați medicul pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere

  60. Sunt casatorita de vreo 6 ani acum. Eram fericiți căsătoriți și aveam doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu se vede cu altcineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și i-am spus problemele mele și el mi-a spus ce să fac și am făcut-o și mi-a făcut o vrajă 24 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu va mai face niciodată. Dacă aveți probleme similare, vă rugăm să discutați cu el. WHATSAPP ȘI SUNAL: +2348147400259 EMAIL: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  61. Treceam printr-un proces de divorț când l-am găsit pe Dr. Ajayi un mare om spiritual online, nu m-am gândit niciodată că eu și soțul meu ne vom întoarce vreodată împreună, suntem binecuvântați cu trei copii și căsătoriți timp de 12 ani, dar el a fost dispus să arunce asta cu toții. pentru că a cunoscut o femeie nouă, dar dr. ajută-mă să fac o vrajă puternică de dragoste care l-a făcut să uite de femeia pe care tocmai a cunoscut-o și divorțul a fost anulat, acum trăim în pace în casa noastră, cu o legătură mai puternică, contactați-l pe dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com el te va ajuta și pe tine, el pregătește și ierburi pentru diferite tipuri de boală, doar în cazul în care ai vreo provocare de sănătate pentru a te vindeca și pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  62. VÂRGILE DE DRAGOSTE CARE FUNCȚIONEAZĂ PERFECT ȘI RĂMÂNE PERMANENTE PENTRU ÎNTÂND.
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Numele meu este Lucia Alexander și soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuiau inima. Am fost rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site pe care am văzut că DR ISIKOLO, vrăjitor, poate ajuta la recuperarea iubiților. L-am contactat și a făcut o rugăciune și vrăji speciale pentru mine. Spre surpriza mea, dupa 2 zile, sotul meu s-a intors acasa. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să contactați DR ISIKOLO, un puternic vrăjitor pentru soluții, pe e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l contactați pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  63. Îi voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui DOCTOR ISIKOLO pentru că mi-a reparat căsnicia ruptă. Ma numesc Maria Artur si dupa ce sotul meu m-a parasit pentru amanta lui timp de 3 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu mi-a făcut cunoștință cu el. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre vrăjitorii falși, dar mi-am lăsat îndoielile în urmă pentru că eram disperat să-mi aduc soțul înapoi și am făcut conform ce mi-a spus el să fac. Acum, soțul meu s-a întors în doar 48 de ore de la contactul cu el. Traiesc din nou fericit cu sotul meu dupa 6 luni de divort si nu ma voi odihni pana nu va fi cunoscut in toata lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de protecție, vrăji de loterie, vrăji de înălțime E.T.C. Conectați-vă acum cu DOCTORUL ISIKOLO, adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  64. CUM MI-AM RECUPERAT SOȚUL DUPĂ 7 ANI DE DIVORȚ:
    Sunt Amber Mike, au trecut 7 ani de când soțul meu m-a părăsit, săptămâna trecută am găsit informația de contact a Dr Ogundele care ajută alți oameni pe internet, așa că l-am contactat pentru ajutor, Dr Ogundele este un om puternic și cinstit. Dr Ogundele mi-a adus înapoi soțul în 24 de ore cu vraja lui de dragoste. I-am spus că voi împărtăși povestea mea pentru a-i informa pe toată lumea despre el, dacă aveți nevoie de vreun fel de ajutor, contactați Dr. Ogundele. El este un adevărat vrăjitor. sunt martor. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l pe WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Acest om este super.

    RăspundețiȘtergere
  65. Bună ziua, deoarece vrei să citești asta, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este un om spiritual puternic, numit Dr Ajayi, pe care l-am întâlnit citind un articol online, ai probleme în relația ta și doriți o soluție de durată sau aveți probleme legate de sănătate Dr Ajayi vă va uimi cu marii săi puternici, contactați-l pe whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com El mă ajută cu o vrajă care l-a adus pe soțul meu acasă după 9 luni de saperare

    RăspundețiȘtergere
  66. Bună, mă numesc Tamara Oscar și vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare vrăjitor DR ISIKOLO. Soțul meu mă înșela și când am aflat, am avut o ceartă care l-a făcut să solicite un divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit. Când căutam citate de dragoste și ajutor online, am văzut oameni care vorbeau despre el și despre munca sa grozavă al cărui caz era similar cu al meu, i-au lăsat informațiile de contact. L-am contactat și mi-a spus să nu-mi fac griji că după 48 de ore va anula divorțul și va reveni la mine, iar dragostea și fericirea vor fi restabilite. După ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore, soțul meu a îngenuncheat rugându-mă să-l accept înapoi și rezultatul m-a uimit. Vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine, el vă poate ajuta și să contactați e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Îl puteți, de asemenea, pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere

  67. Bună spectatori online, sunt aici pentru a împărtăși mărturia mea despre cum am fost ajutat să-mi recuperez soția. Am fost un trișor și soția mea m-a prins de mai multe ori. Am încercat să mă repar și de fiecare dată am ajuns să trișez iar și iar. Cred că nu mi-am dat seama ce a însemnat ea pentru mine până nu m-a lăsat în pace. Am început să găsesc o modalitate de a o recupera, dar nimic nu pare să funcționeze perfect până când am dat peste un articol despre Dr Ilekhojie care a ajutat mulți oameni din întreaga lume să-și recapete relațiile. L-am contactat pe numărul lui de WhatsApp prin +2348147400259 și m-a asigurat că soția mea se va întoarce la mine în 48 de ore cu vraja lui de reconciliere. În mod surprinzător, soția mea s-a întors acasă după 2 zile spunând că încă mă iubește și am jurat că nu o voi mai înșela niciodată. Dacă aveți nevoie de ajutor, trimiteți-i un e-mail prin (gethelp05@gmail.com) sau numărul WhatsApp/Viber +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  68. Salutare tuturor. Numele meu este Stephanie Lois. Fiecare mărturie pe care atât de mulți oameni le-au scris despre DR ISIKOLO sunt 100% adevărate și nu sunt minciuni. Soțul meu a fost fermecat de o doamnă cu magie neagră și dintr-o dată, haosul a crescut între noi și m-a părăsit pe mine și pe copii și timp de 4 luni. El nu a vizitat niciodată sau a sunat și a fost o povară grea pentru mine să trec prin traumă emoțională și să am grijă de copii singură. Am ajuns până la a contacta un spiritist din România, India și Lesotho și toți au eșuat în încercarea de a-l întoarce înapoi la mine. Am văzut un articol despre DR ISIKOLO și am decis să-l încerc și el m-a ajutat, iar soțul meu a fost curățat și purificat de farmecul și dragostea și armonia pe care le-am împărtășit au fost restaurate și toate acestea s-au întâmplat la 48 de ore după ce a făcut treaba pentru mine. . Sunt cu adevărat uimit și am venit aici pentru a încuraja și pe oricine are nevoie de orice fel de ajutor să-l contacteze și pentru ajutor. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com și îl puteți WhatsApp/Viber pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  69. Ce aș fi făcut ca să-mi recuperez soțul dacă nu pentru ajutorul lui DR ISIKOLO. Sunt Tamara și am fost total confuză când soțul meu a divorțat de mine și a spus că s-a săturat de mine. Viața mea nu era nimic fără el și am încercat tot ce am putut să-l fac să anuleze divorțul, dar el a spus că sa hotărât și ne-am separat. Plângeam de șoc, rușine și durere când prietena mea căuta ajutor și mi s-a spus să iau legătura cu DR ISIKOLO pentru ajutor de la o veche prietenă de-a mea când a auzit prin ce trec și am contactat-o ​​în grabă pe DR ISIKOLO și i-a explicat totul și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine rugându-mă să-l accept înapoi în 48 de ore. Mai târziu în acea zi, soțul meu m-a sunat la telefon plângând și cerându-mi iertare la început, am crezut că visez până când a venit acasă la cerșit și l-am acceptat știind că am făcut tot posibilul să mă reîntâlnesc cu el. În acest moment, amândoi trăim ca una. Pentru mai multe întrebări despre cum să intrați în contact cu DR ISIKOLO prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  70. Mă numesc Sandra Filipova și mă simt atât de bucuroasă astăzi pentru că fac parte din cei care se bucură de ajutorul pe care mi l-a oferit doctorul Isikolo pentru a-mi recăpăta soțul. Sunt căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela și căuta divorțul. Dar când am dat de Doctor Isikolo pe internet postat de atât de mulți oameni, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre marea mea surprindere mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors la tine după 2 zile așa cum a promis. Aici sărbătoresc pentru că soțul meu s-a întors acasă și mă bucur cu adevărat de căsnicia mea și ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Doctorul Isikolo este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu l-a trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu-l contactați acum pe doctorul Isikolo dacă vă confruntați cu provocări în viața de relație. Puteți contacta adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul lui la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  71. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-mi recuperez soțul. Numele meu este Vanesa Erik și vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele vrăjitor, care mi-a adus înapoi soțul meu înstrăinat când credeam că s-a pierdut orice speranță. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am primit rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe buze aducând înapoi bărbatul meu cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi, implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci el mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați-l pe DR ISIKOLO astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum m-a ajutat pe mine. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  72. Salutare tuturor, numele meu este Dora Sebastian. Sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume despre cum mi-am adus înapoi fostul meu iubit. Înnebuneam când bărbatul meu m-a părăsit pentru o altă fată luna trecută. Dar când întâlnesc un prieten care mi-a făcut cunoștință cu DR ISIKOLO, marele mesager al oracolului pe care îl slujește, i-am povestit problema mea lui DR ISIKOLO despre cum m-a părăsit bărbatul meu și, de asemenea, despre cum aveam nevoie să obțin un loc de muncă într-o companie bună. Mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit unde îmi voi primi dorința inimii îndeplinită fără niciun efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce s-a terminat, în următoarele 2 zile, bărbatul meu m-a sunat la telefon și și-a cerut scuze că m-a părăsit înainte de acum și am știut că dragostea și afecțiunea au fost restabilite și că am avut un întâlnire la cină și reunit din nou. Nicio problemă nu este prea mare pentru ca DR ISIKOLO să o rezolve. Contactați-l direct pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere

  73. CONTACTAȚI CEL MAI BUN CASTER DE LOTERIE PENTRU NUMERELE CORECTE DE LOTERIE ACUM Vraja lui de loterie ESTE GARANTIE 100% WHATSAPP +2348147400259

    Vreau să vă împărtășesc mărturia mea minunată despre modul în care un puternic vrăjitor numit Dr Ilekhojie m-a ajutat să câștig la loterie, joc la loterie de multă vreme, dar nu am avut noroc că totul s-a schimbat când i-am trimis un mesaj dr. Ilekhojie despre câștigarea la loterie pe care a asigurat-o. eu că voi fi următorul câștigător mi-a spus ce să fac și am făcut-o și 24 de ore mai târziu mi-a trimis numerele de la loterie și l-am jucat. Nu mi-a venit să cred că am câștigat o mulțime de dolari. A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată în viața mea. Dacă doriți să câștigați la loterie WhatsApp sau sunați-l pe Dr. Ilekhojie la acest număr +2348147400259 sau trimiteți-i un e-mail la gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  74. Sunt atât de fericit să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele, pentru prima dată de mulți ani. Îmi am iubitul înapoi în viață cu ajutorul doctorului Isikolo. A spus scuze la 48 de ore după ce vraja a fost creată. A spus că și-a dat seama că nu și-a dorit cu adevărat să se despartă; nu se putea descurca cu bagajul emoțional pe care îl căram tot timpul. Ne-am iertat amândoi. Sunt dovada vie a ceea ce poate face Dr. Isikolo pentru că a restabilit dragostea și fericirea dintre noi și totul este uimitor acum mai mult ca niciodată. Oricine are o problemă de relație îl poate contacta pe Dr. Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  75. Mă numesc Ivette, am un iubit cu care mă întâlnesc de 5 ani. S-a trezit într-o dimineață și mi-a spus că relația s-a terminat. Am fost în lacrimi timp de o lună. Eram atât de confuz și cu inima frântă. I-am trimis pe sora mea și pe cea mai bună prietenă a mea Sue să pledeze în numele meu, dar el a insistat că relația s-a încheiat și că s-a săturat de mine. Până într-o zi foarte bună când am auzit de Dr Ajayi, am citit câteva mărturii pe site-ul lui, așa că am decis să încerc. L-am contactat și mi-a spus lucruri care trebuiau făcute pentru ca el să facă o vrajă, la început mă gândeam dacă ar trebui să o fac, m-am hotărât să încerc. Am făcut ceea ce mi-a spus Dr. Ajayi vrăjitorul, apoi nu la 7 zile distanță de nicăieri, iubitul meu, care m-a părăsit fără niciun motiv, a venit la mine acasă într-o seară și a implorat să mă primească înapoi, chiar a venit cu el. frate și a cerut iertare. După atâta durere de care am trecut, iubitul meu tot s-a întors. Sunt atât de fericit, totul datorită doctorului Ajayi. Îl poți contacta pentru orice fel de lucru cu vrăji. Cred că el te va vedea prin problemele tale de RELAȚIE.


    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  76. Șanse mari să ai bărbatul tău înapoi la tine și copiii tăi cu ajutorul DR ISIKOLO.
    Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei 2 copii ai noștri timp de aproximativ 10 luni. Am trecut prin multe dureri. Am încercat totul să-l fac să se întoarcă la mine și la copii, dar nimic nu a ieșit. A fost cu adevărat o perioadă stresantă pentru mine pentru că nu am vrut niciodată să trec prin durerea sufletească. Mi s-a spus să iau legătura cu un doctor de vrăji de dragoste care să mă ajute, ceea ce am făcut. Am fost norocos să-l primesc pe DR ISIKOLO Contact, care a putut să mă ajute, l-am contactat și i-am explicat totul și i-am respectat procedurile și el a făcut vraja de reuniune de dragoste care l-a readus pe soțul meu la mine și la copiii lui în 2 zile. multumesc mult DR ISIKOLO. Apreciez cu adevărat ceea ce ai făcut pentru mine. Iată contactul lui, dacă ați putea solicita asta prin rezolvarea problemelor dvs. de relație. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere

  77. Vreau să-i mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru lucrul bun pe care l-a făcut pentru mine, deși nu sunt sigur dacă acesta este cel mai bun forum pentru a-mi arăta bucuria și fericirea pentru ceea ce a făcut pentru mine, dar nu-mi pot ascunde fericirea și Bucuria mea, așa că trebuie să o împărtășesc lumii.
    Căsătoria mea s-a prăbușit în urmă cu aproximativ doi ani și am încercat tot ce am putut în puterile mele să o refac, dar fără rezultat. Am văzut diferite postări și mărturii despre lucrurile bune pe care le face Dr. Ilekhojie, așa că am decis să încerc. Deși este întotdeauna un bărbat ocupat, când mi-a răspuns la e-mail, mi-a dat 48 de ore pentru ca căsnicia mea să fie restabilită și, așa cum a spus el, căsnicia mea a fost restaurată, de atunci sunt fericit și trăiesc fericit în căsnicia mea. . Îi sunt atât de recunoscător doctorului Ilekhojie. Mă bucur că toată familia mea este completă de Crăciun. Dacă aveți nevoie de ajutor, trimiteți-i un mesaj la +2348147400259 sau trimiteți-i un e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  78. Aceasta este mărturia mea despre munca bună a doctorului Ibinoba care a ajutat
    eu... Sunt Ann Elger din Australia. Și nu îmi pare rău că am pus asta
    pe internet, sunt atât de fericit cu cel mai bun vrăjitor din lume
    mi-am adus înapoi soțul care m-a lăsat afară în ultimii 3 ani, în cele din urmă
    Citiți despre acest bărbat pe un blog de mărturia unui client, i
    i-a explicat totul și mi-a spus să nu mă panichez că al meu
    problemele sunt mai putine. În doar 2 zile după ce am făcut tot ce m-a sfătuit să fac,
    soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc pentru asta
    vrăjitor sincer și sincer, domnule, tot ce mi-ați spus că am ajuns
    trece si multumesc domnule. Vă rog, vreau să spun tuturor celor care caută
    pentru orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați acest lucru
    vrăjitor, el este real, el este puternic și oricare ar fi vrăjitorul
    îți spune, asta se va întâmpla, pentru că tot ceea ce vrăjitorul
    mi-a spus că s-a întâmplat. Îl puteți contacta astăzi pe whatsApp:
    +2348085240869

    RăspundețiȘtergere
  79. Bună tuturor, cu atâta bucurie în inima mea, nu pot decât să mă simt recunoscător
    Dr ibinoba pentru că a adus bucurie înapoi în viața mea, m-am pierdut din nou în a mea
    lume când soțul meu m-a părăsit după 4 ani de căsnicie cu nr
    explicație pe 25 iulie 2021`. Eram în lacrimi, așa că când m-am dus la muncă,
    o colegă de-a mea a observat schimbarea mea de atitudine la locul de muncă, așa că a venit
    la mine și m-a întrebat care este problema, așa că i-am spus ce a avut
    mi s-a întâmplat așa că mi-a spus cum a ajutat-o ​​doctorul ibinoba
    problema ei de relație.. mi-a dat apoi contact doctorului ibinoba
    număr, pe care ezitam să-l contactez, așa că nu puteam suporta
    durerea mai a trebuit să-l contactez pe 21 august pentru a-mi explica
    problemă cu el, apoi mi-a spus dacă sunt gata să fac asta i-am spus
    da sunt gata... asa ca mi-a spus ca va trebui sa faca o consultatie
    apoi el se va întoarce la mine și îmi va spune ce trebuie să fac, așa că
    soțul s-ar putea întoarce, așa că mi-a spus ce trebuie să fac după
    consultație, că dacă pot face toate astea, soțul meu se va întoarce.. așa că eu
    a urmat tot ce mi-a spus până la ultima scrisoare cu atâta bucurie
    inima mea chiar acum pot să mărturisesc cu bucurie despre marea muncă a doctorului
    ibinoba soțul meu se întoarce la mine pe 19 septembrie și suntem fericiți
    împreună și vom petrece totdeauna împreună cu copiii
    ..Sunt atât de plin de bucurie acum nu știu dacă ai vreuna
    Oricare ar fi problema, nu știu, dar îl puteți contacta pe Dr
    ibinoba Cred că Dr to ibinoba va avea o soluție de durată pentru tine
    problemă.. Sunt atât de recunoscător doctorului ibinoba că îl poți contacta
    Iată persoana lui de contact: e-mail-i la:dromionoba12@gmail.com, de asemenea, puteți
    sună-l sau adaugă-l pe Whatsapp +2348085240869

    RăspundețiȘtergere
  80. Sunt cea mai fericită femeie de pe pământ acum, soțul meu care m-a părăsit
    Acum câteva luni tocmai m-a întors săptămâna trecută plângând să-l iau
    înapoi. Dr. ibinoba este un psihic adevărat și adevărat pe care l-a adus înapoi pe soțul meu”. eu
    Sunt căsătorit de peste 13 ani, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie
    și l-am vrut înapoi. Am făcut tot ce era la îndemână să-l aduc înapoi
    dar totul a fost în zadar, îmi doream atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam
    pentru el l-am implorat cu tot, am facut promisiuni dar a refuzat. eu
    i-a explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat mai degrabă
    contactați un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi,
    Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit Dr
    ibinoba, și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul
    va fi bine în 48 de ore. a făcut vraja și surprinzător de 48 de ore
    mai târziu m-a sunat soțul meu. Am fost atât de surprins, încât am răspuns la apel și tot
    a spus că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat că și-a dorit
    să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și
    a mers la el așa am început să trăim împreună fericiți din nou.mulțumesc
    Domnule Dr. Ibinoba pentru vraja adevărată și dacă aveți vreo problemă contactați-l
    el este sincer. Iată numărul lui de telefon WhatsApp +2348085240869 sau e-mail:
    dromionoba12@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  81. Te confrunți cu dificultăți în casa ta conjugală? contactați dr ibinoba
    astăzi pentru o soluție de durată, nu vă fie rușine să vă împărtășiți problemele
    deoarece problema partajată este deja rezolvată pe jumătate, așa că vă îndemn să faceți acest lucru
    contactați Dr. ibinoba omul spiritual pe Whatsapp: +2348085240869 El
    m-a ajutat să-mi revin soțul după 9 luni de separare, înțeleg
    să știu despre el prin vărul meu că a ajutat la nașterea unui copil
    a ei după 12 ani de căsnicie fără copil, a spus ea dr
    ibinoba a dat un medicament pe bază de plante care a ajutat-o să rămână însărcinată și ea
    a adus pe pământ un băiețel sănătos. Dacă te confrunți cu orice provocare
    în viață, spiritual sau fizic și doriți o soluție rapidă, dr
    ibinoba este ultima ta oprire. De asemenea, puteți trimite un e-mail la: dromionoba12@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  82. ACEASTA NU ESTE O GLUMĂ. Aveți încredere în MAREA DR ISIKOLO PENTRU A VA AJUTA CU PROBLEME.
    Numele meu este Senna Rayan. Marele DR ISIKOLO este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu era el, nu mi-aș putea imagina ce s-ar fi întâmplat. Fostul meu soț începea mereu o ceartă cu mine și mă maltrata mereu. A început să se poarte ciudat și amuzant și m-a lăsat fără niciun motiv pentru o altă doamnă. Am crezut că toată speranța a dispărut. Am căutat ajutor pe internet și am dat peste DR ISIKOLO. Am văzut atât de multe mărturii despre el. Am fost încântat și l-am contactat pe e-mail și i-am spus ce se întâmplă. A râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și că fostul meu se va întoarce rugându-mă. Și-a făcut treaba și a făcut vraja pentru mine și în 2 zile, fostul meu soț a venit să-și ceară scuze așa cum mi-a spus. Astăzi trăim amândoi împreună și suntem și mai îndrăgostiți decât eram înainte să plece el. Contactați Marele DR ISIKOLO pentru propriul ajutor. Îl poți contacta pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți contacta și pe WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  83. Tocmai mi-am recăpătat fostul soț datorită ajutorului experților în magia dragostei Dr. OBO Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, au fost doar 3 ani de la căsnicia noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce am putut să-l prind, dar a fost tot. "Am promis, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a sugerat să apelez la un magician care să mă ajute să fac o vrajă." Nu aveam altceva decât să încerc, i-am trimis un mesaj vrăjitorului pe nume DR OBO, care m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine timp de 48 de ore. soț și s-a întors la mine după 48 de ore. Sunt încă mulțumit de rezultatul muncii lui. Nu mai plânge, pentru ajutor contactați DR OBO. Aici contactul său, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com De asemenea, puteți oferi el WhatsApp la +2348115365326

    RăspundețiȘtergere
  84. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe dr. Ilekhojie pentru munca sa minunată în viața mea, am fost diagnosticat cu HERPES din 2009 și îmi luam medicamentele, nu eram mulțumit că aveam nevoie să scot HERPES din sistemul meu, am căutat un posibil remediu pentru HERPES Am văzut un comentariu despre Dr. Ilekhojie, cum a vindecat HERPES cu medicamentul pe bază de plante, l-am contactat și m-a ghidat. Am cerut solutii, a inceput remediul pentru sanatatea mea, mi-a trimis medicamentul prin UPS SPEED POST. Am luat medicamentul asa cum mi-a fost prescris de el si 2 saptamani mai tarziu m-am vindecat de HERPES, Dr. Ilekhojie cu adevarat esti grozav, ai nevoie si de ajutorul lui? De ce nu îl contactați prin: (gethelp05@gmail.com) sau îl puteți contacta și la telefon: +2348147400259
    DOCTORUL ILEKHOJIE POATE ȘI VINDECA URMĂTOAREA BOALA:-

    HIV/SIDA
    HERPES
    CANCER
    ALS
    STD
    HEPATITA B
    MIROS VAGINAL

    Contactați-l astăzi și rezolvați-vă problema

    RăspundețiȘtergere
  85. Servicii excelente și uimitoare despre cum să-ți recuperezi fostul.
    Pentru cine este interesat, numele meu este Lana Johannes și am apreciat foarte mult modul în care Marele DR ISIKOLO și-a folosit îndrumarea intuitivă și abilitățile de antrenor de viață, precum și empatia pentru a-mi aduce sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100% din psihici reali gratuiti, consultați-vă pentru a vă aduce înapoi fostul și pentru a vă rezolva toate problemele generale sau problemele de suferință. Partenerul meu m-a părăsit din cauza unor lupte și certuri nesfârșite și am fost devastat luni de zile și mi-am revenit fericirea când l-am contactat. Singurul și singurul DR ISIKOLO The Great este singurul care vă poate ajuta. Mi-a rezolvat problema pentru mine. El l-a adus înapoi pe fostul meu în 48 de ore de la consultare și cu fermitate, dragostea și fericirea noastră au fost restabilite. Luați legătura cu The Great DR ISIKOLO E-mail: puteți contacta Dr. Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți trimite pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  86. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 6 luni. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima. Am fost rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut oameni vorbind despre Dr. Ilekhojie și despre cum îi ajută pe oameni. L-am contactat și a făcut o vrajă de reconciliere în numele meu. Spre surpriza mea, după câteva zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să contactați Dr. Ilekhojie dacă aveți probleme similare cu privire la căsătoria sau relația dvs. E-mailul lui; gethelp05@gmail.com sau Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  87. Ai o neînțelegere cu iubitul tău care a dus la despărțire și ai încercat să te împaci cu el sau ea, dar el/ea nu îți dă un răspuns pozitiv și simți că ceva nu merge bine în relația ta și ai nevoie de o soluție rapidă , contactează Dr. Ajayi astăzi și asigură-te ca viața ta amoroasă să revină în bine cu fostul tău, Dr. Ajayi m-a ajutat să restabilim pacea în casa mea, deoarece soțul meu m-a părăsit timp de un an și a trăit cu o altă femeie și nu a vrut niciodată să fac. întoarce-te acasă, dar cu ajutorul vrăjitorului Dr Ajayi s-a întors acasă după 3 zile după O vrajă puternică de restaurare a fost făcută de Dr Ajayi. Deci, dacă aveți nevoie de o soluție rapidă în relația sau căsnicia dvs. cu ajutorul unui vrăjitor, contactați-l acum pe Dr. Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber / Whatsapp: +2347084887094

    El poate efectua și următoarea vrajă de mai jos
    1. Vraja de loterie
    2 ierburi pentru marirea penisului
    3. Vrăjiți pentru a câștiga cazul în instanță
    4. vrajă de sarcină
    etc..

    RăspundețiȘtergere
  88. CUM MI-A REACCIONAT FOTUL MEU PARTENER
    Această mărturie este o poveste adevărată și numele meu este Monika Simun. Cum am intrat în contact cu DR ISIKOLO a fost și printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit, de asemenea, multe mărturii despre modul în care îi ajută pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare sentimente pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întunecă întotdeauna mintea când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care le făcea fostul nostru. Am fost părinte singur timp de aproape 3 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, încă îmi doresc să se întoarcă într-o zi la mine. Acest vrăjitor pe care l-am întâlnit, cunoscut sub numele de DR ISIKOLO, m-a ajutat cu dorințele mele și sunt bucuros să spun că m-am întors cu fostul meu soț și sunt foarte fericit să împărtășesc mărturia tuturor, astfel încât și ei să-l poată întâlni pe acest DR ISIKOLO și să-și rezolve Probleme. Nu știu ce ar putea simți alții în legătură cu refacerea fostului lor în viață, dar știu întotdeauna că există o binecuvântare deghizată doar cu o singură reconectare cu un fost. Dacă doriți să reveniți cu succes cu fostul dvs., contactați acest minunat DR ISIKOLO la WhatsApp +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  89. Doresc să împărtășesc mărturiile mele cu publicul larg despre ceea ce acest bărbat a numit Ilekhojie. Pentru ceea ce tocmai a făcut pentru mine, acest bărbat tocmai mi-a adus înapoi fostul meu soț pierdut cu vraja sa de reconciliere. Am fost căsătorită cu soțul meu și am fost împreună de multă vreme și ne-am iubit, dar când nu am putut să-i dau un copil, m-a părăsit 1 an și mi-a spus că nu mai poate continua atunci acum îl cautam. modalități de a-l recupera până când un prieten de-al meu mi-a spus despre acest bărbat și mi-a dat legătura lui. Nu veți crede asta când l-am contactat pe Dr. Ilekhojie, el m-a asigurat de o soluție urgentă. Acum soțul meu s-a întors la mine și cu ierburile lui, voi fi în curând mamă. Totul este complet cu mine acum și totul se datorează doctorului Ilekhojie. Contactează-l dacă ai probleme cu soțul tău sau dacă vrei să rămâi. Sună/Whatsapp +2348147400259 E-mail; gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  90. Am avut inima mai zdrobită timp de 10 luni. Am continuat să plâng ca un bebeluș care caută ajutor pentru a-mi restabili căsnicia și a-l aduce înapoi la mine. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru milă prin Fiul lui Kudi, care m-a ajutat să restabilim pacea înapoi în casa mea, cu vraja sa puternică de dragoste care a îndepărtat-o ​​pe doamna rea ​​pe cale de a fi cu ceea ce Dumnezeu a unit împreună. Astăzi m-am bucurat de dragostea față de soțul meu. Trebuie să-l apreciez pe Son of Kudi pentru tot ceea ce a făcut pentru a restabili pacea. Îi las și contactul aici pentru cine are nevoie de ajutor în căsătorie sau vrei ceva în viață să-l contacteze prin e-mail sonofkudi@gmail.com sau WhatsApp 2348108149120. De asemenea, poți trimite un mesaj pe Telegram 08108149120

    RăspundețiȘtergere
  91. Vrajă de dragoste uimitoare pentru a te întoarce cu partenerul tău și a-ți remedia relația ruptă
    Eu sunt Doris Arsen. Soțul meu m-a părăsit acum 3 luni și m-a forțat să semnez actele de divorț și am fost complet zdrobită. Și nu am putut să revin în nicio formă emoțională. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest uimitor și genial vrăjitor care mi-a venit în ajutor. Wow! Acest vrăjitor m-a ajutat atât de mult. Dr. Isikolo mi-a garantat o vrăjire urgentă de 24 de ore, din care am acceptat-o. Șocant! în această lună, pe 5 septembrie 2019, soțul meu m-a sunat înapoi cu o mulțime de scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul pentru a retrage actele de divorț care erau în derulare anterior cu puterea acestui vrăjitor care face minuni. Unii oameni au mărturisit că și-a adus înapoi fostul iubit, alții au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul, virusul herpes simplex și alte boli. Mulțumesc atât de mult Doamne pentru vrăjile tale puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a spune mulțumesc. Trimiteți un e-mail la Dr. Isikolo pentru orice ajutor: isikolosolutionhome@gmail.com Îl puteți, de asemenea, pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  92. Am întâlnit un puternic vrăjitor numit Dr Ilekhojie, El este real, cinstit și autentic.. M-a ajutat să-mi recuperez iubitul, nu există niciun efect rău sau negativ. Vraja de reconciliere ne-a reunit pe mine și pe Dante. A funcționat după trei zile, așa cum mi-a promis.. Dante s-a întors la mine, și-a cerut scuze pentru plecare și acum suntem din nou împreună și la fel de fericiți ca întotdeauna... Voi încuraja și voi recomanda pe oricine să contacteze Dr. Ilekhojie și să-i ceară ajutor. Doar spune-i situația ta și te va ajuta... Aici contactul lui... WhatsApp-i: +2348147400259, e-mail-i la: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  93. Când soțul meu de opt ani a părăsit viața mea pentru a treia oară, am avut un sentiment rău că nu se va întoarce la mine. Am fost despărțiți de aproximativ trei luni când l-am contactat pe Dr. Ilekhojie. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și acum sunt fericit pentru că soțul meu a ajuns să mă sune 4 zile mai târziu, după ce doctorul Ilekhojie a efectuat o vrajă de reconciliere, spunându-mi că are nevoie de mine înapoi în viața lui și întrebându-mi dacă este în regulă pt. el să vină acasă. Nu am mai văzut această latură a soțului meu până acum și mi-a plăcut! Relația noastră este mult mai puternică decât era înainte și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine! Știu că sunt mulți oameni care trec prin aceeași problemă, dar poți obține ajutor de la doctorul Ilekhojie. Sună/Whatsapp +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  94. DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun vrăjitor și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat timp de un an și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat doctorul Isikolo după ce vraja de dragoste a fost terminată, în sfârșit am primit un telefon de la el. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi și asta s-a întâmplat după 48 de ore când a făcut treaba și, sincer, dragostea. iar fericirea a fost restabilită. Mulțumesc mult Dr. Isikolo. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat ar trebui să îl contacteze pe DR ISIKOLO e-mail-ul său: isikolosolutionhome@gmail.com Îl puteți, de asemenea, pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  95. Îi provoc pe toți cei care au încercat să obțină ajutor, dar nu au reușit. DR WALE vă poate ajuta cu soluții la următoarele probleme:
    *Pentru a vă aduce înapoi partenerul/soția care v-a părăsit pentru altcineva.
    *Opriți-vă partenerul/soția de la înșelăciune și rămâneți fidel numai ție.
    *Bărbatul/femeile visurilor tale tot scapă de tine
    *Succes la examene și la interviuri de angajare
    *Dacă ați fost concediat și doriți ca șeful dvs. să ceară revenirea, indiferent de ceea ce s-a întâmplat.
    *Noroc la banii de loterie sau pentru cazurile în instanță foarte grave.
    *Reunește/Leagă familii rupte.
    * Vraja de moarte urgentă
    * GARANTAT 100% PENTRU SĂPTĂMÂNI

    CONTACTAȚI MARELE VORGITOR, DR WALE PE:

    WhatsApp/ Viber: +2347054019402
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  96. Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că îl înșel cu un prieten de-al meu bărbat, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a făcut ureche surda, am fost devastată emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când Am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO care îi ajută pe oameni să-și recapete iubitul pierdut. La început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-i dau o încercare. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o vrajă de dragoste Procesul vrăjii de reunire a iubiților este foarte simplu și lucrează dezinteresat cu oameni. Dragostea și afecțiunea pe care eu și iubitul meu le-am împărtășit au fost restabilite în 48 de ore și ne-am bucurat din nou împreună. dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă ajuta cu relația sau problema căsătoriei. Iată contactul lui, WhatsApp/Viber el pe: +2348133261196, e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  97. Sunt foarte surprinsă pentru experiența miraculoasă și minunile Dr. Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restaureze iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferiți oameni. El a ajutat să-l aducă înapoi pe fostul iubit, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată, am preluat apelul și nu am putut. nu-mi cred urechilor. Chiar mă implora să-l iert și făcea promisiuni la telefon, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune în toată lumea. Dacă aveți nevoie de un vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața dvs., îl puteți contacta pe DR ISIKOLO pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp-ul lui la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  98. Promit că voi împărtăși această mărturie peste tot în lume odată ce iubitul meu se va întoarce la mine, sunt Lora Milan și vreau să-i mulțumesc Dr. Isikolo pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez pe toți că există un vrăjitor care este real și autentic. N-am crezut niciodată în niciunul dintre aceste lucruri până când mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până l-am găsit pe Dr. Isikolo un vrăjitor, și el a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și m-a asigurat că îmi voi recupera iubitul în două zile. după ce vraja a fost făcută. patru zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, în mod șocant, a fost iubitul meu care nu m-a sunat în ultimii 3 ani și și-a cerut scuze pentru ruperea inimii și mi-a spus că este gata să fii coloana mea până tot restul vieții lui cu mine. Dr Isikolo l-a eliberat pentru a ști cât de mult l-am iubit și l-am dorit. Toate mulțumirile sunt adresate doctorului Isikolo pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa de e-mail dacă te afli în orice situație în care treci pe inimă și te asigur că, așa cum a făcut-o pe a mea, cu siguranță te va ajuta și pe tine. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere

  99. Eu și soțul meu suntem căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani, iar el 21. Am trecut prin multe emoționale împreună. Au existat mai multe lupte uriașe și situații dureroase în căsnicia noastră, dar întotdeauna părea să ieșim mai puternici de cealaltă parte. Din senin, soțul meu tocmai mi-a vorbit despre divorț, am fost total deprimat până am găsit numărul doctorului Ilekhoji și a făcut o vrajă de reconciliere în numele nostru. Nu o să crezi că soțul meu m-a sunat exact în momentul în care doctorul Ilekhojie a spus că va suna și am fost total uimit! Este minunat și vrăjile lui funcționează atât de repede. E-mailul lui de contact: gethelp05@gmail.com Sună/WhatsApp la acest număr +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  100. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în luna trecută și m-am întors aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Alenka. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudată pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutată de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 3 ani fără contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rog tuturor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau lui WhatsApp la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  101. Am citit câteva mărturii despre un vrăjitor de dragoste ale doctorului Isikolo despre cum a ajutat mulți oameni să-și aducă înapoi foștii iubiți în 48 de ore. Sincer, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat ar putea ajuta cu adevărat să-mi aducă înapoi iubitul pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc foarte mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, mi-a fost foarte dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera, dar nu am reușit. L-am contactat pe Dr. Isikolo și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, după ce voi respecta procedurile privind modul în care se face totul. Dr. Isikolo mi-a dat seama cât de mult l-am iubit și l-am dorit. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult avem împreună. Fostul meu s-a întors la mine acum. În timp ce scriu această mărturie chiar acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ, iar eu și iubitul meu trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică ca niciodată. contactează-l și nu te va dezamăgi. de asemenea. Adresa de e-mail a lui: isikolosolutionhome@gmail.com Îl puteți, de asemenea, pe Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  102. Numele meu este Bernada Gaspar. Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat, tot ce vor ei a fost după banii mei. Mi-aș fi dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat timp de un an și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu mi-a prezentat doctorul Isikolo. După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. A fost ca un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să i-l dau, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat, contactați-l pe Dr.Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l puteți pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  103. Vrei să-ți aduci fostul înapoi? Am făcut-o cu Dr. Isikolo și fostul meu s-a întors la mine în 3 zile după ce mi-a spus că vraja a fost făcută. Vreau ca toată lumea să-mi citească mărturia și să creadă într-un vrăjitor precum Dr. Isikolo. Eu sunt Allesio Jese. Fosta mea iubită s-a despărțit de mine pentru că beau și fumez și nu-i plăceau băieții care făceau lucruri de genul. Într-o seară, în timp ce eram cu prietenii mei, făcând niște excursii în aer cu băutură alcoolică, prietena mea s-a băgat în cameră și nu numai că m-a văzut fumând, dar eram cu o altă fată și asta a înfuriat-o foarte tare și a plecat și din acea zi n-am Am văzut-o din nou până când l-am contactat pe Dr. Isikolo după aproximativ 3 luni mai târziu și nici măcar nu mi-a mai răspuns la apelurile telefonice. Sunt foarte fericit acum că doctorul Isikolo mi-a adus-o înapoi. Când am contactat acest vrăjitor, nu credeam că fostul meu se va întoarce după ce am făcut, dar doctorul Isikolo mi-a dat încredere și acum sunt fericit că fata mea s-a întors la mine. Vreau ca toată lumea să creadă în acest vrăjitor și să contacteze e-mail pentru ajutor prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  104. Sunt Helena Leon din Londra, cu soțul meu și cu soțul meu suntem căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am cunoscut când eu aveam 20 de ani, iar el 24. Am trecut prin multe împreună din punct de vedere emoțional. Au fost câteva lupte uriașe și situații dureroase în căsnicia noastră. Din senin, soțul meu mi-a dat o discuție de divorț, am fost oarbă! Nu l-am văzut venind, nu am recunoscut semnele. Nu mă mai găsește atractivă sexual. Nu m-am putut abține să nu plâng tot timpul pentru că eram extrem de rănită. Am fost total deprimat până l-am găsit pe Dr. ISIKOLO, vrăjitorul din Africa despre care toată lumea vorbea online și l-am contactat pentru o vrajă de reuniune de dragoste. În timpul conversației noastre, el m-a asigurat că îl va aduce pe soțul meu înapoi în mai puțin de 48 de ore, odată ce voi respecta procesul. Mie mi s-a părut imposibil. Nu veți crede că soțul meu a sunat imediat după 48 de ore rugându-mă să uit orice a spus despre divorț. Am fost total uimit. Acum soțul meu mă iubește mult mai mult decât înainte. De asemenea, ai putea lua legătura cu el dacă ai probleme cu căsnicia sau relația ta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  105. Ai mare nevoie de vraja de dragoste pentru a-ți aduce înapoi fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? contactați Dr. Isikolo pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu în urmă cu un an și șase luni, care ne depărtează. Când s-a despărțit de mine, eram confuz și nu știam ce să fac ca să-l recuperez, mă simțeam atât de gol înăuntru. Până când l-am întâlnit pe Dr. Isikolo pe internet, despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve diverse probleme. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute. Pentru a scurta povestea lungă, înainte de a-mi da seama, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu m-a sunat și s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmplă între noi doi. În cele din urmă, scriu această mărturie pentru a-ți oferi mulțumirea și recunoștința mea profundă, Dr. Isikolo, pentru că ți-ai respectat cuvintele și promisiunile de a-l aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la vrăjile tale puternice și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a aduce-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îi puteți trimite un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl puteți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  106. Mă trezesc în fiecare zi cu zâmbetul pe buze și cântând laude acestui puternic vrăjitor numit Dr Isikolo, care mi-a făcut o mare favoare salvându-mi relația de la despărțire. Obișnuiam să cred că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să vină târziu acasă și în fiecare zi îmi dă diferite scuze, apoi am decis să-l supraveghez îndeaproape și apoi descopăr că avea o aventură cu o altă fată. Aveam inima zdrobită pentru că aveam atât de multă încredere în el și știind că are o relație secretă, mă doare foarte mult și mai era atent la mine sau îmi arăta dragoste. Înainte să-mi dau seama, m-a părăsit pentru fată și am fost în dezordine profundă, lăsându-l în fața unei alte femei. Dar le mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale Dr. Isikolo pe Internet, deoarece prin aceasta am reușit să-l contactez pe Dr. Isikolo și el m-a ajutat să-l recuperez în 48 de ore, iar astăzi relația mea a fost restabilită cu dragoste și mai mult romantism decât niciodata. Dacă sunteți într-o relație sau stres în căsătorie, vă voi face o favoare renunțând la informațiile de contact ale doctorului Ben, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți de asemenea pe Whatsapp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  107. Da, este adevărat că Dr. Isikolo este cel mai bun pentru a restaura casele și relațiile rupte.
    Numele meu este Jojo Ivan și am fost ajutat de DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat vrăjitor. Când am contactat acest vrăjitor, iubitul meu m-a părăsit de 2 ani și mereu mi-am dorit să-l înapoieze. L-am întâlnit pe DR ISIKOLO pentru a mă ajuta acum aproximativ o lună și am reluat legătura cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost tulburare pentru mine. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut o traumă fiziologică și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. Dupa 2 ani l-am cunoscut si pe DR ISIKOLO printr-o marturie si mi-a spus sa ma linistesc ca indiferent de problema, el este bine si gata sa ajute pe oricine vine la el. Doar în 2 zile, fostul meu m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și m-am pregătit să mă întâlnesc cu el și mi-a spus că s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și că mă dorea înapoi. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrarea sa minunată și îl voi recomanda oricui are nevoie de un vrăjitor. Contactați-l pentru a vă ajuta și rapid la adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  108. Nu știu cum să explic asta.. Sunt copleșit de fericire, o spui și se întâmplă Dr Ilekhojie..OMG! Acesta este mai degrabă un miracol. Ești un Dumnezeu trimis la mine..Te iubesc și voi depune pentru totdeauna mărturie despre serviciile tale altor persoane care se confruntă și cu probleme conjugale. Îmi faci din întreaga viață o mărturie vie. Omul Meu s-a întors conform cuvântului tău. Toate vă mulțumesc Dr. Ilekhojie. Îți voi fi pentru totdeauna recunoscător. Să vă binecuvânteze! Să vă binecuvânteze!! să vă binecuvânteze!!! Oricine are probleme similare în casa sa conjugală ar trebui să contacteze acest mare vrăjitor pe care îl poate fi de ajutor. Contactați Dr. Ilekhojie pe e-mailul său. gethelp05@gmail.com sau Apelați/numărul de WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  109. Vrajă de dragoste eficientă și puternică pentru a-ți recupera fostul iubit acum, verifică DR ISIKOLO
    numele meu este Ana Leandro și tocmai am experimentat minunile vrăjii de dragoste Dr.Isikolo, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cât de minunat a ajutat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoriile și să-și recapete iubiții pierduți și, de asemenea, să ajute să câștige la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane despre modul în care a ajutat să-mi aducă fostul iubit înapoi. I-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 4 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. DR ISIKOLO mi-a spus să zâmbesc doar de 3 ori și să mă odihnesc că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi Toni m-a sunat și a fost șocant pentru mine. S-a întors acasă și mi-a oferit și cadouri frumoase doar pentru a-și demonstra dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit și l-am sunat pe DR ISIKOLO și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume. Ei bine, dacă aveți nevoie de un vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața ta, îl poți contacta pe DR ISIKOLO pe WhatsApp la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  110. DR WALE este ca un Dumnezeu pe Pământ, am văzut și experimentat motivul pentru care oamenii îl numesc Dumnezeu pe Pământ, nu am crezut niciodată că există oameni ca el. L-am contactat pe DR WALE pentru ajutor prin WhatsApp: +2347054019402 pentru a câștiga o loterie după ce am citit diferite mărturii pe internet despre cum a prezis câștigarea la loterie și a dat numere câștigătoare oamenilor pentru a juca și aceștia au câștigat. El a răspuns și a spus că va face o vrajă pentru a prezice câștigul meu, i-am furnizat cerințele și am făcut așa cum mi-a spus. După ce a făcut vraja, mi-a dat niște numere și un site de loterie unde să joc jocul de loterie. După ce am jucat așa cum mi-a spus el, am câștigat 981.999.000 de euro. Acest om mi-a făcut viața frumoasă cu numărul său câștigător la loterie. Mi-am făcut un jurământ că voi depune mărturie despre vraja lui miraculoasă pentru că m-a făcut milionar. DR WALE prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  111. Numele meu este Berline Abdul. Mă simt atât de fericit astăzi din cauza ajutorului pe care mi l-a oferit DR ISIKOLO pentru a-mi recupera soțul. Sunt căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela și căuta să divorțeze. Dar când am dat de DR ISIKOLO pe internet postat de mulți oameni. Am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre marea mea surprindere mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors la tine după 2 zile așa cum a promis. Aici sărbătoresc pentru că soțul meu s-a întors acasă și mă bucur cu adevărat de căsnicia mea și ce sărbătoare grozavă. Voi continua să mărturisesc pe internet pentru că DR ISIKOLO este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu l-a trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu îl contactați acum pe DR ISIKOLO dacă vă confruntați cu provocări în viața de relație. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți trimite pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  112. Mulțumesc Dr. Ajayi, nu am știut niciodată că va funcționa, apreciez că nu a fost un efort irosit, îl aduci pe soțul meu acasă după 5 ani de separare. Soțul meu m-a lăsat să fiu cu o altă femeie care îl manipula și durerea asta a durat 5 ani. După mulți ani în care am căutat ajutor din diferite surse și aproape că am renunțat la speranță, am fost oportun să citesc despre Dr. Ajayi, un puternic vrăjitor și a reușit să-mi rezolve problema conjugală, dacă ai probleme în casa ta conjugală și ai nevoie de o soluție de durată contact Dr Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  113. Numele meu este Katrina Leo și cu atâta bucurie în inimă sunt aici pentru a mă exprima despre modul în care Dr. Isikolo mi-a salvat căsnicia de la divorț. Eu și soțul meu aveam o neînțelegere și asta ne-a sfâșiat căsnicia, în măsura în care soțul meu dorea să divorțeze. Deci nu am altă opțiune decât să merg pe internet pentru a căuta o soluție la problema mea. Acolo am găsit detalii despre Dr. Isikolo și cum atât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre modul în care a ajutat o mulțime de oameni restabilindu-le relația. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac și în mai puțin de 48 de ore soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie, mulțumită doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de la despărțire. Informațiile de contact ale Dr. Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți, de asemenea, pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  114. Ajută-mă să-l sărbătoresc pe DR ISIKOLO pentru marele său ajutor. Mă numesc Laura Ivano și sunt unul dintre acei oameni care au spus că nu voi chema niciodată un psihic sau un magician sau orice altceva care să mă ajute cu problemele mele - și mai puțin de toate problemele mele amoroase, dar am ajuns în punctul în care am știut că am nevoie de ceva. îndrumări și sunt atât de bucuros că l-am găsit pe acest bărbat pe nume Dr Isikolo. Când aproape l-am pierdut pe David într-una dintre luptele noastre stupide și certurile constante (s-a despărțit de mine), am crezut că am pierdut totul. Plâng toată ziua și cred că nu se va mai întoarce niciodată la mine. Am citit atât de multe mărturii despre vraja de dragoste Dr. Isikolo, cum a ajutat să-l readucă înapoi pe fostul iubit. L-am contactat repede. și, de asemenea, să-mi recuperez soțul cu vraja lui de dragoste. Și când eram cel mai disperat, el nu a profitat de mine. Ai prestat un serviciu foarte bun pentru o persoană care are nevoie reală. Nu știu cum ai făcut-o sau cum funcționează această magie, dar tot ceea ce știu este că FUNCȚIONEAZĂ și omul meu s-a întors la mine în 48 de ore așa cum mi-a promis. și îi voi fi mereu recunoscător doctorului Isikolo. Trimiteți-i un e-mail pentru orice fel de ajutor este foarte capabil și de încredere pentru ajutor: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi puteți, de asemenea, WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  115. Vreau să-i mulțumesc unui om grozav pe nume Dr Ajayi, care mi-a adus soțul acasă după ce am divorțat și am locuit separat timp de 9 luni. Nu cred că ne vom mai întoarce vreodată împreună din cauza circumstanțelor care a dus la divorțul nostru, dar Dr. Ajayi mi-a făcut posibilă o vrajă de dragoste și vă sunt foarte recunoscător, îl puteți contacta pe Whatsapp: +2347084887094 dacă sunteți având probleme conjugale și vă va ajuta, îl puteți contacta și pe e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  116. A trecut mai bine de o lună și totul pare că a revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care a durat aproape 2 ani înainte să ne despărțim s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător sunt Dr. Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu.
    Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă și mi-ai adus soțul înapoi!”. Trăim împreună fericiți din nou. Contactați-l prin Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mail (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  117. Sunteți binevenit să citiți întâlnirea mea cu DR WALE, un om spiritual puternic binecuvântat de strămoșii săi pentru a vindeca bolile cu ierburi și, de asemenea, pentru a restabili casa ruptă. L-am cunoscut pe DR WALE pentru că iubitul meu soț vrea să divorțăm și asta după zece ani de căsnicie binecuvântați. cu doi copii drăguți, un băiat cinci ani și o fată doi ani, ne-a scos fiica din casă și a stat cu mama lui și îl implor să se întoarcă acasă, dar a refuzat, am fost foarte confuz, așa că am căutat ajutor atunci Am citit despre DR WALE cum a ajutat o femeie să-și facă propriul copil după ce a fost căsătorită timp de nouă ani fără copil, am contactat DR WALE i-a explicat situația mea, a cerut niște informații despre mine pe care i le-am dat, după ce O consultație mi-a spus ce trebuie făcut și am făcut conform instrucțiunilor, în timp ce scriu asta, soțul meu își face treaba de birou în camera de zi. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui om spiritual autentic, DR WALE este ultima ta oprire, contactați-l pe WhatsApp / Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  118. Din belșugul inimii, gura vorbește. Numele meu este Valentino Emil. Fostul soț al soției mele a făcut o vrajă asupra soției mele și s-a întors la el. M-am simțit cu inima frântă pentru că nu știam cum să o recuperez. Am făcut tot ce am putut să o aduc înapoi cu prietenii ei apropiați, dar nimic nu a ieșit. Așa că, la locul meu de muncă, am încercat să caut ajutor online și am găsit diverși mărturii despre modul în care un doctor Isikolo a fost credincios și util cu vrăjile sale. Am încercat luând legătura cu el și i-am explicat problema mea. Doctorul Isikolo m-a ajutat cu o vrajă pentru mine care a adus-o înapoi pe soția mea în 48 de ore după ce l-am contactat și a fost într-adevăr un miracol. M-a asigurat că nimic nu ne poate despărți din nou și din acest an IANUARIE și până în acest moment, am fost plin de bucurie alături de soția mea. Contactați-l astăzi pentru orice fel de ajutor, El este gata să vă ajute. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui pe: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  119. Ai mare nevoie de vraja de dragoste pentru a-ți aduce înapoi fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? Trimiteți un e-mail la DR ISIKOLO pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Mă numesc Melina Marius. Am avut o problemă cu soțul meu în urmă cu o lună, care ne depărtează. Când s-a despărțit de mine, eram confuz și nu știam ce să fac ca să-l recuperez, mă simțeam atât de gol înăuntru. Până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO pe internet, despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve diverse probleme. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, pentru a scurta povestea lungă, înainte să îmi dau seama, în mai puțin de 48 de ORE, soțul meu m-a sunat și s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmplă între noi doi. În cele din urmă, scriu această mărturie pentru a-ți oferi mulțumirea și recunoștința mea profundă, DR ISIKOLO pentru că ți-ai respectat cuvintele și promisiunile de a-l aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la vrăjile tale puternice și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a aduce-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îi puteți trimite un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l trimiteți prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  120. Anul trecut, logodnicul meu m-a părăsit doar pentru că l-am prins că mă înșela cu o altă femeie în casa lui, de atunci nu mă mai sună, îmi trimite mesaje și chiar a venit la mine acasă să mă întrebe. Eram atât de supărată și supărată și aveam nevoie de ajutor pentru a-mi rearanja relația. L-am contactat pe Doc și i-am explicat totul, după ce i-a explicat mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a efectuat un ritual de reconciliere pentru a-l aduce înapoi la mine. După 24 de ore, iubitul meu m-a sunat și a început să mă roage să-l accept înapoi. Dacă îți dorești iubitul înapoi, contactează Doc acum, (gethelp05@gmail.com sau whatsapp: +2348147400259)

    RăspundețiȘtergere
  121. Sunt Zara Landeka și am o relație cu iubitul meu de 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și nu îmi pot imagina viața fără el. . În continuare, am încercat tot posibilul să-l aduc înapoi, dar tot efortul meu de a-l aduce înapoi în viața mea nu a funcționat. A fost în această zi credincioasă, am dat peste câteva comentarii pe un site web despre acest mare vrăjitor numit Dr Isikolo, atât de multe persoane au susținut că el îi ajută să-și reînnoiască relația și să-și aducă fostul înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranta. L-am contactat prin e-mailul lui și mi-a spus tot ce trebuie făcut, ceea ce am făcut și el m-a asigurat că în 2 zile iubitul meu o va părăsi pe cealaltă fată și se va întoarce la mine și a fost foarte grozav. surpriză să-mi văd iubitul revenind la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie de ajutorul lui, e-mail-i direct.
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  122. După 10 ani de căsnicie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternică doar pentru copii, dar nu am putut să controlez durerile care îmi chinuie inima, inima mea era plină de necazuri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la recuperarea rapidă a fostului. . Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o (vrajă de reconciliere) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, așa de uimitor!! Așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Toate mulțumim doctorului Ilekhojie. Iată contactul lui dacă aveți nevoie de ajutor în căsnicia sau relația dvs.: e-mail-i la: gethelp05@gmail.com sau numărul de telefon direct +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  123. Bună, mă numesc Dora Sebastian și sunt aici să răspândesc această veste bună în întreaga lume despre cum mi-am recăpătat fosta mea iubire. Înnebuneam când dragostea mea m-a părăsit pentru o altă fată luna trecută. Dar când întâlnesc un prieten care mi-a făcut cunoștință cu DR ISIKOLO, marele mesager al oracolului pe care îl slujește, i-am povestit problema mea lui DR ISIKOLO despre cum m-a părăsit fosta mea iubire și, de asemenea, despre cum trebuia să obțin un loc de muncă într-o companie foarte mare. . Mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit unde îmi voi primi dorința inimii fără niciun efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac. După ce s-a făcut. În următoarele 2 zile, iubirea mea m-a sunat la telefon și mi-a spus scuze că m-ai trăit înainte de acum și, de asemenea, în următoarea săptămână după ce iubirea mea m-a chemat să-mi cer iertare. Am fost chemat la interviu în compania mea dorită unde trebuia să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și copleșit încât trebuie să spun asta lumii întregi. Nicio problemă nu este prea mare pentru ca el să o rezolve. Contactați-l direct pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  124. A fost haos în primul an de căsnicie, o altă femeie a încercat să-mi ia soțul de lângă mine, iar soțul meu m-a lăsat în pace și a cerut divorțul. Am suferit timp de 2 ani până când am întâlnit o postare în care acest bărbat, Dr. Ilekhojie, a ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul înapoi acasă. Mi-a dat condiții pe care trebuie să le îndeplinesc și mi-a promis că voi avea rezultate în 3 zile. Așa cum a spus el, soțul meu a apărut în a treia zi și s-a îngenuncheat rugându-mă să-l iau înapoi. Acum suntem fericiți, datorită Dr. Ilekhojie, care este foarte sincer și de încredere. Dacă aveți probleme ca ale mele, contactați Dr Ilekhojie prin Whatsapp/Viber: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  125. Mi-am pierdut relația în iunie. Fostul meu m-a lăsat cu atât de multă durere și de atunci am avut inima zdrobită și zdrobită. Am contactat mai mulți vrăjitori și doar câțiva dintre ei au reușit să-mi fure banii fără niciun rezultat. Am vizitat atât de multe site-uri online în căutarea unui vrăjitor bun, până când am fost direcționat să contactez VOODOO LORD pe voodooconnect60@gmail.com. La început nu l-am crezut niciodată pentru că a cerut o sumă de bani pentru a cumpăra articole, i-au trebuit trei săptămâni să mă convingă și mi-a trecut ceva în minte și i-am spus să-i dau o încercare. Am fost foarte șocată când fostul meu a sunat la câteva zile după ce i-am trimis lui VOODOO LORD banii pentru articolele de care are nevoie. Și-a cerut scuze pentru tot ce a greșit și sunt foarte fericit că suntem împreună astăzi pentru că mi-a cerut în căsătorie aseară. Vă voi sfătui să contactați voodooconnect60@gmail.com pentru că a făcut minuni în viața mea și cred că vă poate ajuta și să rezolvați orice problemă cu care vă confruntați, deoarece lucrează cu adevărat și explică totul în detalii. WhatsApp lui +234 8097014925, dă-i o încercare și rămâi fericit

    RăspundețiȘtergere
  126. Vreau să-i mulțumesc public doctorului Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru familia mea. Am doi fii care au mers la mai multe cluburi de fotbal pentru probe, dar nu au fost aleși niciodată. De când aveau 7 ani, oamenii m-au oprit în stradă doar ca să-mi spună cât de buni sunt fiii mei și cum vor fi mari profesioniști, dar nu au fost luați niciodată după atâtea încercări. Un agent care i-a văzut pe fiii mei jucând a aranjat un proces pentru ei la Molde FC și mi-a spus, de asemenea, să îl contactez pe Dr. Ilekhojie, care mă va ajuta să fac o vrajă și să fac oferte pentru a mă asigura că sunt aleși. Am făcut ceea ce mi-a cerut el și doctorul Ilekhojie a făcut ofertele. Astăzi, am doi fii Molde FC. Unul este la U14, iar celălalt la U12 la Molde FC. Sunt fericit că fiii mei își vor îndeplini în sfârșit visele. Contactați Dr Ilekhojie pentru orice fel de ajutor de care aveți nevoie. Număr de telefon direct +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  127. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-mi recuperez soțul. Numele meu este Vanessa Erik și vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele vrăjitor, care mi-a adus înapoi soțul meu înstrăinat când credeam că s-a pierdut orice speranță. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am primit rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe buze aducând înapoi bărbatul meu cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi, implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci el mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați-l pe DR ISIKOLO astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum m-a ajutat pe mine. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul lui la: +234-8133261196.6

    RăspundețiȘtergere
  128. Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima. Am fost rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut că Dr. Ilekhojie poate ajuta la recuperarea iubiților. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă de împăcare. Spre surpriza mea, dupa exact 3 zile, sotul meu s-a intors acasa. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familia mea. Puteți, de asemenea, să contactați Dr. Ilekhojie pentru o soluție. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com Whatsapp/call +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  129. Sunt Sandra Filipova și mă simt atât de bucuroasă astăzi pentru că fac parte din cei care se bucură de ajutorul pe care mi l-a oferit DR ISIKOLO pentru a-mi recăpăta soțul. Sunt căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela și căuta divorțul. Dar când am dat de DR ISIKOLO pe internet postat de o doamnă, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre marea mea surprindere mi-a spus că mă va ajuta cu mine. caz pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors la tine după 2 zile așa cum a promis. Aici sărbătoresc pentru că soțul meu s-a întors acasă și mă bucur cu adevărat de căsnicia mea și ce sărbătoare grozavă. Voi continua să mărturisesc pe internet pentru că DR ISIKOLO este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu l-a trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu îl contactați acum pe DR ISIKOLO dacă vă confruntați cu provocări în viața de relație. Puteți contacta adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  130. Viața este întotdeauna frumoasă când ai pe cineva pe care-l iubești cu care să împărtășești frumusețea vieții. M-am purtat rău și soțul meu m-a părăsit timp de șase luni, am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar el nu s-a mai întors și am fost singură, devastată și tristă. Din fericire, am fost îndrumat către un om foarte bun și puternic, Dr Ilekhojie, care a făcut o vrajă de reconciliere și l-a adus înapoi pe soțul meu, iar acum el mă iubește mult mai mult ca niciodată și sunt atât de fericit de viață acum. Vă mulțumesc foarte mult Dr Ilekhojie. Dacă aveți probleme ca ale mele, contactați Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp / sunați la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  131. Bună sunt Tamara Oskar. Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare vrăjitor DR ISIKOLO. soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o ceartă care l-a determinat să solicite un divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam citate de dragoste online, am văzut oameni vorbind despre el și despre munca sa grozavă al cărui caz era similar. pe al meu i-au lăsat datele de contact, l-am contactat și mi-a spus să nu-mi fac griji că după 48 de ore va anula divorțul și va reveni la mine după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac, spre cea mai mare surpriză, după 48 de ore, a fost soțul meu, a îngenuncheat rugându-mă să-l accept înapoi, vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine, el vă poate ajuta și să contactați e-mailul: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți, de asemenea, WhatsApp/Viber la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  132. Viața mea s-a întors!!! După un ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii. Am simțit că viața mea era pe cale să se sfârșească și aproape că m-am sinucis, am fost emoționat foarte mult timp.
    Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste o mulțime de mărturii despre acest doctor. Unii oameni au mărturisit că și-a adus înapoi fostul iubit, după ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. În doar 48 de ore, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți decât înainte. Dr Ilekhojie este cu adevărat un om talentat și nu voi înceta să-l public pentru că este un om minunat... Dacă aveți o problemă și căutați un medic real și autentic care să vă rezolve toate problemele, el ar putea fi răspunsul la problemele dvs. . Iată persoana lui de contact: e-mail: gethelp05@gmail.com) Sunați sau trimiteți un mesaj la numărul lui: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  133. LOTO, loterie, jackpot. Bună, sunt Diana Zocfic și sunt foarte fericit să împărtășesc aceste mărturii grozave. Cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea este modul în care am câștigat mega jackpot-ul de milioane de euro la loterie. Sunt cineva care crede că într-o zi voi câștiga la loterie. În cele din urmă, visele mele s-au împlinit când i-am trimis un e-mail lui DR ISIKOLO. și i-a spus că am nevoie de numerele loteriei. Am cheltuit atât de mulți bani pe un bilet doar pentru a mă asigura că câștig. Dar nu am știut niciodată că câștigul este atât de ușor până în ziua în care l-am întâlnit pe vrăjitorul online, despre care atât de mulți oameni au vorbit, încât este foarte bun la vrăji la loterie, așa că am decis să încerc. L-am contactat pe acest doctor grozav și a făcut o vrajă și mi-a dat numerele câștigătoare la loterie. Dar credeți-mă când s-au terminat tragerile la sorți, am fost printre câștigători. Am câștigat 578.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acești Dr. grozavi poți câștiga milioane de bani prin loterie. Sunt atât de fericit să-l cunosc pe acest om grozav acum, îți voi fi mereu recunoscător DR ISIKOLO. Trimiteți-i un e-mail pentru numerele dvs. câștigătoare la loterie prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  134. Bună ziua, sunteți binevenit să citiți întâlnirea mea cu Dr. Ajayi, un om spiritual puternic binecuvântat de strămoșii săi pentru a vindeca bolile cu ierburi și, de asemenea, pentru a restabili casa ruptă. L-am cunoscut pe Dr. Ajayi pentru că iubita mea soție vrea să divorțăm și asta după 12 ani de căsătorie binecuvântată cu doi copii drăguți un băiat de 5 ani și o fată de 2 ani, ne-a scos fiica din casă și a rămas cu mama ei și o implor să se întoarcă acasă, dar ea a refuzat, am fost foarte confuză așa că am căutat ajutor, adică când am citit despre Dr. Ajayi cum a ajutat o femeie să-și facă propriul copil după ce a fost căsătorită timp de 8 ani fără copil, l-am contactat pe Dr. Ajayi i-a explicat situația mea, el a cerut câteva informații despre mine pe care i le-am dat, după O consultație mi-a spus ce trebuie făcut și am făcut conform instrucțiunilor, în timp ce scriu asta, soția mea își tricotează în sufragerie. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui om spiritual autentic, Dr Ajayi este ultima ta oprire, contactați-l pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  135. VESTI BUNE VESTI BUNE
    Aveți nevoie de un împrumut legitim, onest, de încredere și urgent? Căutarea dvs. de împrumut legitim se termină aici astăzi, deoarece suntem aici pentru a vă satisface nevoile financiare. Dacă vi s-a refuzat un împrumut de către bănci sau instituții financiare din orice motiv, nu vă mai faceți griji despre problemele dvs. financiare, deoarece suntem soluția pentru nenorocirea dvs. financiară. Am oferit miliarde (diferite valute) în împrumuturi de afaceri pentru peste 32.000 de proprietari de afaceri. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi împrumutul de afaceri potrivit, astfel încât să puteți crește treaba ta. oferim împrumuturi de toate tipurile cu o rată a dobânzii scăzută și, de asemenea, o durată  pentru a rambursa împrumutul Aveți un credit prost? Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile? sau crezi că este necesar să începi o nouă afacere? Aveți un proiect neterminat din cauza finanțării slabe? Ai nevoie de bani pentru a investi într-o specialitate care să te avantajeze? ISLAMIC REFINANCING LOAN COMPANY
    scopul este de a oferi servicii financiare profesionale excelente e_mail:[islamicrefinancing@gmail.com]

    RăspundețiȘtergere
  136. Numele meu este Antonela Lasse și sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit DR ISIKOLO m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci am citit o recenzie despre marea muncă a lui DR ISIKOLO, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat. Am făcut o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnicul meu s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt către DR ISIKOLO Wonders pentru că m-a ajutat salvează-mi relația, poți să-l contactezi pe DR ISIKOLO prin adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți și pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  137. Soțul meu s-a schimbat dramatic față de mine, nu mai comunică. Mă lipsește de respect și mă acuză în mod fals de infidelitate din cauza bârfelor rele... dar sunt pur și simplu UIMIT de rezultatele doctorului Ilekhojie, care a făcut o vrajă de reconciliere pentru mine. Totul merge atât de bine și exact așa cum a spus el că va fi. Chiar dacă a durat 3 zile pentru a progresa complet, a meritat atât de mult pentru că lucrurile sunt aproape la perfecțiune! Modul în care mi-a luat situația și a întors-o complet pentru a-mi oferi exact ceea ce îmi doream este mai presus de mine, dar ceva pe care nu-l voi pune niciodată la îndoială și pe care nu-l voi fi doar recunoscător, Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Dr. Ilekhojie pentru că mi-a transformat suferința în fericire. Contactul Dr. Ilekhojie; Whatsapp +2348147400259 sau e-mail {gethelp05@gmail.com}

    RăspundețiȘtergere
  138. Salutare tuturor, Numele meu este Vanessa Tobias și acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să vă împărtășesc această mărturie grozavă. Vreau doar să-i mulțumesc lui DR ISIKOLO pentru că și-a făcut timp să mă ajute să fac vraja care readuce înapoi fostul meu iubit care și-a pierdut brusc interesul pentru mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și mai fericiți decât niciodată. Am fost cu adevărat uluit și șocat când a făcut treaba pentru mine, iar în 48 de ore după, Kris s-a întors la mine acasă și a început să-mi cer iertare și să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea mea DR ISIKOLO, ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili relația ruptă. Îi place profund să ajute oamenii să-și atingă dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-și recapete foștii iubiți, să oprească relațiile abuzive, să găsească succesul, să atragă fericirea, să găsească sufletele pereche și multe altele. Contactați-l astăzi și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea sistemului său de vrăji de dragoste. El oferă rezultate la cel mai bun nivel în vrăji reale. Trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  139. VÂRGILE DE DRAGOSTE CARE FUNCȚIONEAZĂ PERFECT ȘI RĂMÂNE PERMANENTE PENTRU ÎNTÂND.
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuiau inima. Am fost rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site pe care am văzut că DR ISIKOLO, vrăjitor, poate ajuta la recuperarea iubiților. L-am contactat și a făcut o rugăciune specială și o legătură de dragoste pentru mine. Spre surpriza mea, dupa 2 zile, sotul meu s-a intors acasa. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să contactați DR ISIKOLO, care este un puternic vrăjitor pentru soluții, pe e-mailul său de contact: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l trimiteți prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  140. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în luna februarie a acestui an și m-am întors aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudată pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutată de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 3 ani fără contact. Am citit despre vraja lui voodoo de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm tuturor de aici, contactați medicul pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  141. DR ISIKOLO a făcut o vrajă la loterie pentru mine și am câștigat 850.000 de euro. Numele meu este Kamile Tomas și vă îndemn Citiți recenzia mea și contactați-l acum pentru numerele dvs. câștigătoare la loterie. Este o situație foarte grea când joci la loterie și nu ai câștigat niciodată, sau continui să câștigi un fond mic, nu de până la 500 de dolari, am fost victima unei vieți atât de grele, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost 350 și am jucat la loterie de aproape 8 ani. lucrurile se schimbă brusc în momentul în care am dat peste un secret online, o mărturie a unui medic voodoo care ajută oamenii la orice tip de numere de loterie. nu m-am convins ușor, dar am decis să încerc. acum sunt un câștigător mândru la loterie cu ajutorul lui DR ISIKOLO, am câștigat 850.000 de euro și fac cunoscut acest lucru fiecăruia dintre voi care ați încercat toată ziua să câștige la loterie, credeți-mă, acesta este singurul mod de a câștiga loterie. Acesta este adevăratul secret pe care l-am căutat cu toții, îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  142. Fostul meu soț s-a întors cu adevărat la mine, în genunchi, prezentând un trandafir rubin să mă roage să-l iau înapoi și se simțea regretat și rău că m-a părăsit și mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și toată această minune s-a întâmplat în 3 zile după ce am contactat Dr. Ilekhojie. Sunt cea mai fericită femeie de astăzi din toată această lume largă. Dr Ilekhojie chiar ați făcut-o..Da.. Este un miracol și o plăcere veșnică și o veselie pentru mine și familia mea astăzi. Sunt atât de fericit și nu știu cât de mult să vă transmit recunoștința și aprecierea mea, domnule. Pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie urgent de ajutor pentru a vă recupera fostul sau dacă doriți să vă remediați relația ruptă. Vrăjile doctorului Ilekhojie sunt răspunsul, aici adresa lui de e-mail; gethelp05@gmail.com și numărul WhatsApp: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  143. Am avut o relație de luptă cu soțul meu în trecut, ceea ce a dus la divorț cu primul meu soț. După ce eu și fostul meu soț am divorțat, am avut o altă șansă să mă recăsătoresc din nou și la doar 5 ani de la a doua căsătorie a existat un alt divorț care aproape m-a ucis emoțional. Am rămas încă doi ani necăsătorită și mamă singură. Sincer, nu am fost foarte fericită pentru că fiecare femeie are nevoie de un bărbat în viața ei, a fost o dată când am văzut prima fotografie a soților mei și mi-am dat seama cât de mult îl iubeam și mi-a fost dor de el. Am încercat să ajung la el, dar mi s-a spus că a continuat cu viața lui și s-ar putea să nu mai fim niciodată împreună. Am plâns amar în noaptea aceea crezând că l-am pierdut pe bărbatul pe care l-am iubit atât de mult. Am cerut sfaturi despre ce să fac și un prieten de-al meu mi-a dat un contact cu DR ISIKOLO, l-am consultat și, cu tot posibilul, cu vrăjile sale puternice, m-a ajutat cu o vrajă de dragoste de căsătorie pentru a-mi returna fostul soț înapoi. , în doar 2 zile m-am întâlnit cu o reuniune spirituală rugăciuni cu DR ISIKOLO totul se întoarce definitiv în viața mea, acum trăiesc din nou fericit cu primul meu soț și rezolv problemele divorțului. cu ajutorul lui DR ISIKOLO, un om de înțelepciune și grijă și poate rezolva orice problemă într-o relație ruptă cu dragostea o dată. contactați-l pentru soluții la orice fel de problemă de relație. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp la +234-8133261196

    RăspundețiȘtergere
  144. Îți mulțumesc mult DR ISIKOLO că l-ai făcut pe fostul meu iubit să se întoarcă la mine. Numele meu este Nela Jayden și scriu această mărturie minunată în privința acestui om. Mi-a împlinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit de mai bine de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi că s-a săturat de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și i-a fost deconectat telefonul mobil. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atât de multă dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare vrăjitor pentru că nu am mai contactat pe nimeni până acum și vă spun că, după o săptămână de contact, fostul meu iubit m-a sunat și a cerut să mă vadă după 48 de ore, a făcut treaba ca să mă împac cu bărbatul meu. Sunt încă uimit de marile lui puteri. Am promis că vă voi manifesta lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l puteți WhatsApp pe +234-8133261196

    RăspundețiȘtergere
  145. Bună, vreau ca toată lumea să mă ajute. Mulțumesc unui mare vrăjitor numit Dr.Kachi pentru că mi-a schimbat viața financiar. L-am contactat pe DR ISIKOLO online pentru a mă ajuta să mă rog pentru unele dintre jocurile mele de loterie pe care vreau să le joc, mi-a spus să-i trimit jocurile ca să se poată ruga pentru jocuri, ceea ce am făcut și mi-a spus că va dura două zile pentru a face rugăciuni pentru jocuri, a doua zi mi-a trimis un număr să joc și m-a asigurat că voi câștiga, nu l-am crezut 100%, dar nu am avut de ales, am jucat jocul pe la 21:20 pe 11 martie. -2022, așa că în acea zi Faithful, m-am dus la biroul loto pentru a verifica jocul pe care mi l-a dat să joc și iată că eram cu 620.000 de euro mai bogat, nu puteam deschide gura, eram șocat că nu-mi venea să cred. Îi voi fi pentru totdeauna recunoscător DR ISIKOLO Trimite-i un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  146. Tocmai mi-am recăpătat fostul soț cu ajutorul experților DR ISIKOLO în vrăji de dragoste. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, au fost doar 3 ani din căsnicia noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Îl doream atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR ISIKOLO și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 11 ore. A făcut vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, și a vrut să mă întorc la el. nu mai plange, contacteaza DR ISIKOLO pentru ajutor acum..Aici contactul lui, email: isikolosolutionhome@gmail.com. De asemenea, îi puteți trimite mesaj prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  147. Soțul meu m-a părăsit acum 6 luni după ce l-am acuzat că a văzut pe altcineva și l-am insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar refuză să aibă vreun contact cu mine. Eram atât de confuz și nu știam ce să fac, un prieten de-al meu mi-a prezentat doctorul Ilekhojie care a făcut un ritual pentru a-mi reuni căsniciile rupte, la început m-am îndoit dacă era real, dar am decis să încerc, când am contactați acest doctor Ilekhojie, el a discutat cu mine și mi-a spus că soțul meu va cere să se întoarcă în următoarele trei zile. Trei săptămâni mai târziu, soțul meu s-a mutat complet acasă din Marea Britanie și suntem fericiți împreună și nu mai avem ceartă. Dacă aveți probleme ca ale mele, contactați-l pe Dr. Ilekhojie prin telefonul său +2348147400259 sau e-mail (gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  148. Da, este adevărat că DR ISIKOLO este cel mai bun vrăjitor de oriunde. Numele meu este Marie Lyons și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat vrăjitor. Când am contactat acest vrăjitor, iubitul meu m-a părăsit de 2 ani și mereu mi-am dorit să-l înapoieze. L-am întâlnit pe DR ISIKOLO pentru a mă ajuta acum aproximativ o lună și am reluat legătura cu iubitul meu. Când fostul meu a plecat, a fost un dezastru pentru mine că am avut o traumă fiziologică și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. Dupa 2 ani l-am cunoscut si pe DR ISIKOLO printr-o marturie si mi-a spus sa ma linistesc ca indiferent de problema, el este bine si gata sa ajute pe oricine vine la el. Doar în 3 zile, fostul meu m-a sunat și a vrut să ne întâlnim și suntem din nou împreună. Îi mulțumesc lui DR ISIKOLO pentru lucrarea sa minunată și îl voi recomanda oricui are nevoie de un vrăjitor. Contactați-l pentru a vă ajuta și rapid la adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  149. Tocmai mi-am recăpătat fostul soț cu ajutorul experților în vrăji de dragoste Dr. ISIKOLO. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, au fost doar 3 ani din căsnicia noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce era la îndemâna mea să-l aduc înapoi dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit dr nkosi și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 48 de ore. A făcut vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, și a vrut să mă întorc la el. contactați acum DR ISIKOLO pentru ajutor. Aici contactul lui. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  150. SERVICIILE DR ISIKOLO SUNT TESTATE ȘI DE ÎNCREDERE. Numele meu este Senna Rayan. Marele DR ISIKOLO este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu era el, nu mi-aș putea imagina ce s-ar fi întâmplat. Fostul meu se certa mereu cu mine și mă maltrata mereu. A început să se poarte ciudat și amuzant și m-a părăsit fără niciun motiv pentru o altă fată. Am crezut că toată speranța a dispărut. Am căutat ajutor pe internet și am dat peste dr isikolo. Am văzut atât de multe mărturii despre el. Am fost încântat și l-am contactat pe e-mail și i-am spus ce se întâmplă. A râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și că fostul meu se va întoarce rugându-mă. Și-a făcut treaba și a făcut vraja pentru mine și în 2 zile, fostul meu a venit să-și ceară scuze așa cum mi-a spus. Astăzi trăim amândoi împreună și suntem și mai îndrăgostiți decât eram înainte să plece el. Contactați Marele DR ISIKOLO pentru propriul ajutor. Îl poți contacta pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți contacta și pe WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  151. Servicii excelente și uimitoare despre cum să-ți recuperezi fostul. Pentru cine este interesat, numele meu este Lana Johannes și am apreciat foarte mult modul în care Marele DR ISIKOLO și-a folosit îndrumarea intuitivă și abilitățile de antrenor de viață, precum și empatia pentru a-mi aduce sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100% dintre psihici adevărați, consultant pentru a vă aduce înapoi fostul și pentru a vă rezolva toate problemele generale sau problema suferinței. Partenerul meu m-a părăsit din cauza unor lupte și certuri nesfârșite și am fost devastat luni de zile și mi-am revenit fericirea când l-am contactat. Singurul și singurul DR ISIKOLO The Great este singurul care vă poate ajuta. Mi-a rezolvat problema pentru mine. Mi-a adus fostul înapoi în 48 de ore de consultație. Luați legătura cu marele Dr. Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  152. CUM MI-A READUCIT PARTENERUL LA MINE
    Această mărturie este o poveste adevărată și numele meu este Monika Simun. Am intrat în contact cu DR ISIKOLO printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit, de asemenea, multe mărturii despre cum îi ajută pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare sentimente pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întunecă întotdeauna mintea când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care le făcea fostul nostru. Am fost părinte singur timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, încă îmi doresc să se întoarcă într-o zi la mine. Acest vrăjitor pe care l-am întâlnit, cunoscut sub numele de DR ISIKOLO, m-a ajutat cu dorințele mele și sunt bucuros să spun că m-am întors cu fostul meu soț. rezultatul s-a manifestat timp de 48 de ore, când m-a asigurat, iar dragostea și conexiunea pe care le-am împărtășit au fost restabilite uimitor. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați acest mare vrăjitor la Whatsapp +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  153. Sunt Ivanka Fabijan și vreau să împărtășesc tuturor o mărturie a vieții mele. Am fost căsătorită cu soțul meu Amos Fabijan. L-am iubit atât de mult încât suntem căsătoriți în ultimii 8 ani cu doi copii. când a plecat într-o vacanță în Franța se referea la o doamnă pe nume Marie. mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. Eram atât de confuz și căutam ajutor și nu știam ce să fac până când am întâlnit-o pe prietena mea Maria și i-am spus despre problema mea. ea mi-a spus să nu-mi fac griji că a avut o problemă similară înainte și să-mi prezint un bărbat pe nume Dr. Isikolo vrajă de dragoste care a vrăjit fostul său și l-a adus înapoi la ea după 2 zile. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii celor patru părinți ai săi vor lupta pentru mine. Mi-a spus de două zile că mă va reuni pe mine și pe soțul meu împreună. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine. Dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit sunt restaurate. Puteți contacta Dr. Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți contacta pe Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  154. Sunt aici pentru a grăbi această veste bună pentru întreaga lume despre cum am primit ajutor de la DR ISIKOLO, un mare vrăjitor de loterie, care vă va ajuta să faceți o vrajă la loterie și să vă ofere numerele potrivite pentru a câștiga la loterie, nu am crezut. la început, dar pe măsură ce viața a devenit mai grea, am decis să încerc, cheltuiesc atât de mulți bani pe bilete doar ca să mă asigur că câștig. până în ziua în care l-am întâlnit pe DR ISIKOLO online, despre care atât de mulți oameni vorbesc că este foarte grozav când vine vorba de vraja la loterie, nu eram sigur de asta, dar i-am dat o încercare, iată că a fost ca o magie Am câștigat 674.000 de euro la loto cu numerele pe care mi le-a dat. DR ISIKOLO este o persoană cu adevărat de încredere, demnă și de încredere, vă împărtășesc asta, cărora vi s-a părut atât de greu să câștigați la loterie. Vă mulțumesc DR ISIKOLO care m-a ajutat să-i contactez adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți și WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  155. Vrajă de dragoste uimitoare pentru a te întoarce cu partenerul tău și pentru a-ți repara relația ruptă
    Soțul meu s-a despărțit de mine acum 3 luni și m-a forțat să semnez actele de divorț și am fost complet frântă. Și nu am putut să revin în nicio formă emoțională. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest uimitor și genial vrăjitor care mi-a venit în ajutor. Wow! Acest vrăjitor m-a ajutat atât de mult. Dr. Isikolo mi-a garantat o vrăjire urgentă de 24 de ore, din care am acceptat-o. În mod șocant, soțul meu m-a sunat înapoi cu o mulțime de scuze după 48 de ore, pe care mi-a asigurat-o și a făcut tot posibilul pentru a retrage actele de divorț care erau în curs de desfășurare anterior cu puterea acestui vrăjitor care făcea minuni. Unii oameni au mărturisit că le-a adus lor. Fost iubit înapoi, unii au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul, virusul herpes simplex și alte boli. Îți mulțumesc atât de mult Doamne pentru vrăjile tale puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a spune mulțumesc. Trimiteți un e-mail acum Dr. Isikolo pentru vraja de dragoste urgentă prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  156. Sunt impresionat că îl am înapoi pe fostul meu soț. Numele meu este Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că sunt cel care scrie despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine pentru relația mea. Dumnezeu l-a folosit într-adevăr pe DR ISIKOLO pentru a-mi ajuta situația. Vă rugăm să ascultați cuvintele mele dacă sunteți în căutarea unui vrăjitor care să vă ajute, contactați Dr. Isikolo. El este cel mai bun vrăjitor care te poate ajuta astăzi. În urmă cu doi ani, eu și soțul meu am avut o ceartă uriașă care a dus la divorțul nostru. A fost un iad pentru mine și băiețelul meu că a trebuit să ne mutăm în alt oraș. Am devenit părinte singur. L-am întâlnit pe doctorul Isikolo abia acum o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. S-a întâmplat într-o marți dimineață când am primit un telefon de acasă (părinții mei) că mă căuta. L-am acceptat să vină la mine și mi-am cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Am știut imediat că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați un vrăjitor, faceți cunoștință cu Dr. Isikolo și veți fi surprins de schimbările minunate din viața voastră. E-mailul lui este isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți pe WhatsApp la +2348133261196. contactați-l și vă va răspunde.

    RăspundețiȘtergere
  157. Sunt atât de încântat că Căsătoria mea ruptă a fost restabilită. „Ne-am împăcat recent, deși a fost dificil. A trecut mai bine de o lună și totul pare că a revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care durase aproape 3 ani înainte să ne despărțim s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător sunt Dr. Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă și mi-ai adus soțul înapoi!”. Dacă aveți probleme în căsnicia dvs., contactați-l pe Dr. Ilekhojie prin: (gethelp05@gmail.com) sau sunați/Whatsapp (+2348147400259)

    RăspundețiȘtergere
  158. Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni pentru că a simțit că îl înșeles cu un prieten de-al meu. Am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a făcut ureche surdă. Am fost devastată emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recapete iubitul pierdut. La început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-i dau o încercare. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de reuniune de dragoste pentru mine. Procesul vrăjii de reunire a iubiților este foarte simplu și el lucrează dezinteresat cu oameni în același mod în care mi-a restabilit relația în 48 de ore, iar iubitul meu mă suna și implora să se impace din nou. dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul lui, WhatsApp el pe: +2348133261196, e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  159. Sunt într-adevăr uimit de experiența miraculoasă și de minunile Dr. Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cât de minunat i-a ajutat pe oameni din întreaga lume să-și restaureze iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferiți oameni despre cum a ajutat să-și aducă înapoi fostul iubit înapoi. I-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată, am preluat apelul și nu am putut. Nu cred urechilor mele, chiar mă implora să-l iert și știam că dragostea și fericirea au fost cu adevărat restaurate. contactați-l pe DR ISIKOLO pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp la: +234-8133261196.

    RăspundețiȘtergere
  160. Ma numesc Emanuela Dino si dupa ce am fost in relatie cu el de sapte ani, s-a despartit de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi dar totul a fost in zadar. Mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el și l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. Am contactat un vrăjitor numit DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, i-am trimis vrăjitorului prin poștă și el mi-a spus acolo Nu a fost nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu și am rezolvat diferențele și suntem fericiți împreună acum. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de e-mail-ul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp/Viber lui la: +234-8133261196.

    RăspundețiȘtergere
  161. Sunt Lora Milan și promit că voi împărtăși această mărturie peste tot în lume odată ce partenerul meu se va întoarce la mine și astăzi, cu tot respectul, vreau să-i mulțumesc DR ISIKOLO pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez pe toți că există un vrăjitor care este real și autentic. Nu am crezut niciodată în niciunul dintre aceste lucruri până când partenerul meu a plecat. Am avut nevoie de ajutor până l-am găsit pe doctorul Isikolo, un mare vrăjitor, și a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și m-a asigurat că îmi voi primi partenerul înapoi în două zile după ce vraja a fost făcută, ceea ce s-a întâmplat așa cum am promis. Toate mulțumirile sunt adresate Dr. Isikolo pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine și pentru alții. Mai jos este adresa de e-mail dacă te afli în orice situație în care treci la inimă și te asigur că așa cum a făcut-o pe a mea, cu siguranță te va ajuta și pe tine. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  162. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine și m-am întors aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Alenka Egon. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudată pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutată de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 3 ani fără contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rog tuturor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau lui WhatsApp la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  163. Sunt aici pentru a grăbi această veste bună pentru întreaga lume despre cum am primit ajutor de la DR ISIKOLO, un mare vrăjitor de loterie, care vă va ajuta să faceți o vrajă la loterie și să vă ofere numerele potrivite pentru a câștiga la loterie, nu am crezut. la început, dar pe măsură ce viața a devenit mai grea, am decis să încerc, cheltuiesc atât de mulți bani pe bilete doar ca să mă asigur că câștig. până în ziua în care l-am întâlnit pe Dr. ISIKOLO online, despre care atât de mulți oameni vorbesc că este foarte grozav când vine vorba de vraja la loterie, nu eram sigur de asta, dar i-am dat o încercare, iată că a fost ca o magie Am câștigat 670.000 (Șase sute șaptezeci de mii de euro) la loto cu numerele pe care mi le-a dat. DR ISIKOLO este o persoană cu adevărat de încredere, demnă și de încredere, vă împărtășesc asta, cărora vi-a fost atât de greu să câștigați la loterie. Vă mulțumesc DR ISIKOLO care m-a ajutat să-i contactez adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  164. Numele meu este Bernada Gaspar. Din respect pentru DR ISIKOLO și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat, tot ce vor ei a fost după banii mei. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat timp de un an și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu mi-a prezentat doctorul Isikolo. După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. A fost ca o minune! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să i-l dau, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat, contactați-l pe Dr.Isikolo prin e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l trimiteți prin WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  165. Numele meu este Monalisa Landeka. Din abundența bucuriei din inima mea, vorbesc foarte bine despre DR ISIKOLO. A venit în ajutorul meu când viața mea a fost ruinată luni de zile. Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și nu știam că era controlat de minte și hipnotiza. Am făcut tot ce am putut pentru a-l face să se întoarcă la mine, dar totul în zadar. A plecat din oraș cu doamna și nu am auzit niciodată de el și nici măcar nu l-am mai văzut. Am căutat ajutor online când am citit despre modul în care DR ISIKOLO a ajutat alte femei care aveau aceleași probleme. L-am contactat și mi-a spus tot ce trebuia făcut, ceea ce am respectat. Așa cum a promis, dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu partenerul meu au fost restaurate, iar el a fost curățat de farmecul întunecat pe care l-au pus asupra lui și s-a întors la mine după 48 de ore. DR ISIKOLO este sincer în a ajuta oamenii și vă poate ajuta dacă decideți astăzi să îl contactați. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l puteți pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  166. DR ISIKOLO ESTE CEL MAI BUN PE CARE ÎL POȚI GĂSI ORIUNDE. La începutul acestui an, am avut o ceartă groaznică cu soțul meu și nu a avut de ales decât să părăsească casa și am crezut că a fost doar furia care l-a făcut să plece. După câteva zile, nu am putut să-l contactez sau să aflu unde era. Am așteptat și am așteptat, dar nu s-a întors și nu m-a sunat niciodată. Eram plin de dureri și remușcări pentru ceea ce s-a întâmplat. Am încercat tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat, până l-am contactat pe DR ISIKOLO care a venit în ajutorul meu. Și-a făcut munca perfect pentru a ne reuni, iar dragostea și legătura dintre acestea au fost restabilite mai uimitor. soțul meu a sunat și s-a întors acasă exact după 48 de ore, așa cum a promis. DR ISIKOLO este atât de real și nu dă greș niciodată. contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  167. Da, este adevărat că DR ISIKOLO este cel mai bun vrăjitor de oriunde. Numele meu este Marie Lyons și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat vrăjitor. Când am contactat acest vrăjitor, iubitul meu m-a părăsit de luni de zile și mereu mi-am dorit să-l înapoieze. L-am întâlnit pe DR ISIKOLO să mă ajute acum aproximativ o lună și am reluat legătura cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost tulburare pentru mine că mi-am pălmuit sora mai mare într-o anumită dimineață pentru nimic. L-am contactat pe DR ISIKOLO printr-o mărturie și mi-a spus să mă liniștesc că indiferent de problema, el este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Imediat după 2 zile, fostul meu m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și m-am pregătit să mă întâlnesc cu el și mi-a spus că s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și că mă dorea înapoi. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrarea sa minunată și îl voi recomanda oricui are nevoie de un vrăjitor. Contactați-l pentru a vă ajuta și rapid la e-mailul lui E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i prin WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  168. Numele meu este Lydia Zepa. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima zdrobită și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat tot posibilul să fiu, dar nu am reușit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere, am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i prin WhatsApp +234-8133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  169. MULȚUMESC DR ISIKOLO M-A VENIT ÎN SALVARE ÎN CELE MELE MOMENTE MELE.
    Numele meu este Dora Badila. Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 6 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și în cele din urmă s-a mutat din casă. Eram singur cu fiica mea și viața era mizerabilă fără el lângă mine. Am făcut tot ce am putut pentru a pune capăt problemelor, dar fără rezultat. Așa că a trebuit să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO. Așa cum mi-am dorit mereu, mi-a auzit strigătul și mi-a venit în ajutor. A rezolvat problemele pe care le-am avut si eu si sotul meu am revenit impreuna si inca ma uimeste cand primesc rezultatul in 2 zile asa cum mi-a promis. Dacă ai probleme cu partenerul tău, contactează-l acum și el nu te va dezamăgi, deoarece este de încredere și de încredere. e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  170. soțul meu s-a despărțit de mine acum 6 săptămâni, dar s-a întors la mine cu mare ajutor al lui Great Mutaba, m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste care mi l-a întors înapoi, dacă vrei ajutorul lui, e-mail-i azi: greatmutaba@ gmail .com

    RăspundețiȘtergere
  171. Numele meu este Viorica Lonean și sunt aici pentru a-mi uni forțele cu acele laude abundente pe DR ISIKOLO. Este într-adevăr un om cu suflet bun care știe să fie de mare ajutor oamenilor. Casa mea a fost spartă și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe fiul meu și a stat departe atâtea luni și nu s-a mai întors. Am căutat ajutor în atâtea locuri, dar nu am găsit niciunul până l-am contactat pe DR ISIKOLO. A intervenit cu marile sale puteri și înțelepciune și a dat soluții problemelor mele conjugale. Acum dragostea și fericirea din casa mea au fost restabilite, iar eu și soțul meu suntem din nou împreună și mult mai fericiți acum. Nu eșuează niciodată când îți spune că rezultatul se va manifesta după 48 de ore și sunt asigurat de asta pentru că l-am primit pe al meu și am fost cu adevărat uimit. Contactează-l acum și fii sigur că te va ajuta și pe tine. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +234-8133261196

    RăspundețiȘtergere
  172. Numele meu este Daniela Mikael. Când s-a pierdut orice speranță în a face relația mea să funcționeze din nou între mine și iubitul meu, DR ISIKOLO a venit și a remediat totul și va rămâne apreciat de mine pentru tot restul vieții. De prea multe ori am trecut printr-o traumă emoțională din cauza problemelor nesfârșite pe care le-am avut cu bărbatul meu și asta a dus la despărțirea noastră și am căutat ajutor și am aflat despre DR ISIKOLO care mi-a venit în ajutor. Mi-a spus procedurile și m-a îndemnat să mă conformez, ceea ce am făcut cu plăcere și nu a întârziat procesul de soluționare a problemelor mele și am obținut rezultatul în doar 2 zile, așa cum m-a asigurat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte pentru că el este prea bun în a ajuta oamenii. Trimite-i acum un mesaj prin WhatsApp: +234-8133261196 sau e-mail-ul lui: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  173. Eu sunt Anna Hoblakova. DR ISIKOLO, cu marile sale puteri, mi-a restabilit casa și fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt pentru totdeauna recunoscător. S-a întâmplat să fiu neputincios și abătut aproape un an când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme conjugale pe care le-am întâlnit. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu. M-a ajutat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restaurate și mai uimitor. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 48 de ore. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  174. Am fost plătit cu 40 de euro pe oră la serviciu și a fost o muncă stresantă, căutam online un loc de muncă mai bun când am văzut mărturii despre cum Dr Ilekhojie a ajutat oamenii cu vraja lui să câștige la loterie. Nu am jucat până acum la loterie, așa că m-am întrebat cum funcționează, am vorbit cu Dr Ilekhojie prin mesaj text: +2348147400259, cerând ajutor pentru a câștiga și jocul de loterie. Mi-a răspuns și mi-a cerut numele și poza, a spus că este necesar să efectueze vraja. Am făcut cum mi-a spus el și articolele au fost cumpărate pentru a efectua vraja, după vrajă mi-a dat un număr de loterie și un site web care i-a fost dezvăluit. Am jucat numerele de la loterie și două zile mai târziu am primit un e-mail în care am câștigat 11 milioane de dolari (11.000.000). Am crezut că este o glumă, dar iată că am fost plătit fără stres. Dr Ilekhojie este un psihic grozav, alături de mine, mulțumesc prin mesaj text/apel: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  175. Bună ziua tuturor numele meu este Monique Lava. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Eram distrus emoțional și nu știam ce să fac ca să-l recuperez. Am fost în dificultate luni de zile și am continuat să caut ajutor de pretutindeni până când am aflat despre DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am explicat problemele mele. A fost dispus să mă ajute și să mă îndemne să respect procedurile, astfel încât să poată restabili dragostea dintre mine și bărbatul meu și, de asemenea, să se asigure că am fost amândoi înapoi unul la celălalt. Am îndeplinit toate cerințele și și-a făcut treaba. După 48 de ore, am primit un mesaj de la iubitul meu în care îmi cerea o întâlnire ca să putem arunca lucrurile la gunoi. Acum suntem din nou împreună și totul datorită lui DR ISIKOLO. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să crezi și să rămâi plin de speranță. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  176. Viața vine cu experiențe diferite. Nu știu ce experiență aveți, dar aceasta este mărturia mea scurtă, sunt fericit să scriu asta pentru că am din nou pace în căsnicia mea și totul datorită unui om grozav numit Dr Ogun Omo, el este un puternic vrăjitor care ajută la concilierea disputei dintre mine și soțul meu cu o vrajă de dragoste, soțul meu a plecat de acasă și locuiește cu o altă femeie timp de 7 luni fără să aibă grijă de mine și de fiica noastră de 4 ani, financiar sunt bine dar am nevoie de îngrijirea blândă a un bărbat, îl implor să se întoarcă acasă de mai multe ori, dar nimic nu iese, chiar i-am rugat-o pe sora lui mai mare să mă ajute să-l implore, ceea ce nu a mers. Așa că într-o zi am citit o mărturie a unei femei care a descris modul în care doctorul Ogun Omo a ajutat-o ​​să-și oprească soțul să divorțeze de ea cu o vrajă de dragoste, așa că i-am luat legătura și i-am explicat problemele mele, el mi-a spus ce este necesar pentru vraja de dragoste. și am făcut-o, după 48 de ore, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, așa că așa a fost salvat căsnicia mea. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, nu ezitați să-l contactați pe e-mailul său: ogunomospellcaster@gmail.com pentru orice problemă care vă deranjează inima și le va rezolva pentru dvs.

    RăspundețiȘtergere
  177. Bună sunt Veronika Trandafir. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 12 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu când l-am contactat și mi-a dezvăluit că o femeie se afla în spatele problemelor pe care le aveam, deoarece el mi-a controlat mintea pe soțul meu cu vrăji de magie neagră doar pentru a-l lua de la mine și de la copiii mei. și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când am respectat procedurile muncii lui. Soțul meu a fost curățat și purificat de farmec și s-a recăpătat și s-a întors acasă la noi și am inventat lucrurile. Trăim din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO vă poate ajuta și pe dumneavoastră. doar contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  178. Sunt unul dintre cei prea mulți oameni de aici pentru a depune mărturie lumii că Dr. Isikolo este într-adevăr un om cu suflet bun care face tot posibilul pentru a ajuta oamenii chiar și atunci când toată speranța este pierdută în căutarea unei soluții la problemele lor. Problemele mele cu adevărat nu diferă de cele ale altora, deoarece am logodnicul meu înapoi la mine după 48 de ore când doctorul Isikolo a lucrat pentru mine. Nu m-am putut descurca când am știut că mi-am pierdut logodnicul în favoarea unei alte doamne. M-am pierdut în întuneric și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că oameni cinstiți precum Dr Isikolo există cu adevărat doar pentru a șterge lacrimile de pe fețele celor cu inima frântă. Sunt 100% garantat și sigur că nu te va dezamăgi atunci când îi vei căuta ajutorul pentru a găsi soluții la problemele tale, fie conjugale, fie relaționale, fie alte probleme legate de viață. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp la +234-813 326 1196.

    RăspundețiȘtergere
  179. Dragostea rămâne uimitoare atunci când sunteți cu sufletul pereche și fericirea este asigurată pentru amândoi. DR ISIKOLO m-a făcut să înțeleg că poți recupera ceea ce înseamnă viața frumoasă pentru tine tocmai când mi-am pierdut speranța de a-mi recupera bărbatul și mi l-a înapoiat. Am avut o relație complicată și ne-am certat tot timpul și el a lăsat inima zdrobită și am fost nefericit. DR ISIKOLO a intrat în imagine după mai multe încercări de a-l recâștiga și a eșuat. A restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și bărbatul meu și, în doar 48 de ore, am avut o întâlnire și am discutat despre lucruri, iar acum plănuim să ne căsătorim și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna. Cuvintele nu pot exprima recunoștința mea față de DR ISIKOLO și toți cei care au vorbit foarte bine despre el nu au mințit niciodată despre el pentru că este într-adevăr de încredere. Contactează-l astăzi și lasă-l să te ajute și pe el. e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: (+234-813 326 1196)

    RăspundețiȘtergere
  180. Bună tuturor, mă numesc Laura Lievano și sunt aici pentru a-i mulțumi și doctorului Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum mi-am revenit bărbatului și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com dacă ai nevoie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  181. Eu sunt Maria Dronca. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe fiul meu și nu s-a întors niciodată până când a intervenit DR ISIKOLO. Povestea mea nu diferă de ceilalți care și-au făcut timp pentru a împărtăși lumii informații despre el. Am avut probleme maritale cu soțul meu, care l-au făcut să mă părăsească și să călătorească în alt oraș. La un moment dat am fost deprimat și am primit ajutor de nicăieri până am intrat în contact cu Dr. Isikolo care m-a ajutat. A restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și partenerul meu și l-am primit înapoi după 2 zile așa cum a promis. La fel ca toți ceilalți care vorbesc despre el, sunt aici să spun bine despre el și să-i mulțumesc pentru că a adus bucurie vieții mele încă o dată. Nu va da greș dacă îi încerci să te ajute și pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  182. Casa mea a fost plină de nesfârșite probleme și mizerie care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul, iar fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că am obținut rezultatul dorit după 2 zile și dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am reîntors împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. . Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: (isikolosolutionhome@gmail.com) Acest comentariu de apreciere vine de la Julia Lorenzo.

    RăspundețiȘtergere
  183. Tocmai mi-am recăpătat fostul soț cu ajutorul experților în vrăji de dragoste DR JOE. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. Au fost doar 3 ani de la căsnicia noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi și am făcut tot ce era la îndemână să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am implorat cu tot, i-am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR JOE și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 48 de ore. A făcut vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins. Am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el și apoi am știut că dragostea și fericirea pe care le împărtășim au fost pe deplin restaurate. dacă ești aici și iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-l acum pe Dr. JOE pentru ajutor.. Aici contactul lui, WhatsApp-i: e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com) sau Lui WhatsApp +1 330 694 6798

    RăspundețiȘtergere
  184. Casa mea a fost plină de nesfârșite probleme și mizerie care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR DAWN după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Sunt bucuros să vă spun tuturor că am obținut rezultatul dorit după 2 zile și dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR DAWN pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. . Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: ( dawnacuna314@gmail.com ) Whatsapp: +3550685677099 / +2349046229159 Acest comentariu de apreciere vine de la Julia Lorenzo.

    RăspundețiȘtergere
  185. Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până l-am întâlnit pe Dr. Ajayi pe care l-am contactat prin numărul lui: +2347084887094 pe WhatsApp, treceam prin momente necazuri în căsnicia mea, deoarece soțul meu a spus că nu mai vrea nimic de-a face cu mine după 9 ani căsătorie, îmi iubesc cu adevărat soțul, așa că caut ajutor pentru a rezolva lucrurile în căsnicia mea, în timp ce răsfoiam, am văzut unde un bărbat l-a recomandat pe dr. Ajayi pentru că l-a ajutat să fie promovat la locul său de muncă cu o vrajă, am contactat Dr Ajayi și i-am explicat, mi-a spus lucruri de făcut pentru a restabili pacea în casa mea după ce i-am urmat toate instrucțiunile, soțul meu s-a răzgândit și trăim fericiți și nu a mai menționat niciodată nimic despre divorț. Contactați Dr. Ajayi astăzi pentru orice problemă de relație sau orice aspect al vieții și el va găsi soluții la problema dumneavoastră. Număr Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  186. Sunt Enora Lucas și sunt atât de fericit să vă împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele, pentru prima dată de mulți ani. Îmi am iubitul înapoi în viață cu ajutorul doctorului Isikolo. A spus scuze la 48 de ore după ce vraja a fost creată. A spus că și-a dat seama că nu și-a dorit cu adevărat să se despartă; nu se putea descurca cu bagajul emoțional pe care îl căram tot timpul. El a spus că a crezut că el este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este mai bine să plec. A spus că este greu să vorbesc despre trecut tot timpul. Ne-am iertat amândoi. Am bani în buzunar care sunt în sfârșit ai mei. Sunt dovada vie a ceea ce poate face Dr. Isikolo. Îți mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo pentru lucrul minunat pe care l-ai făcut în relația mea. Sunt atât de fericit acum. Cu ajutorul tău am putut amândoi să ne vedem și să ne spunem adevărul unul altuia. Oricine are o problemă de relație îl poate contacta pe Dr. Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  187. Bărbatul tău a spus brusc că vrea să divorțeze și că voi doi să vă întoarceți când mai există dragoste în familie? Atunci nu mai căuta pentru că Dr. Ajayi marele vrăjitor este cel potrivit pentru tine. De profesie sunt bancher, când căsnicia mea de 7 ani s-a prăbușit, asta chiar mi-a frânt inima și chiar mi-a afectat meseria pentru că mă gândeam mereu și nu mă concentram. Îmi iubesc cu adevărat soțul, așa că caut modalități pe care să le pot recupera după ce am trăit separat timp de aproximativ 5 luni. Am dat peste mărturia unui bărbat care a spus că a reușit să obțină o promovare cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Ajayi, așa că i-am luat legătura și l-am contactat, i-am explicat problemele de căsătorie și m-a asigurat că lucrurile se vor îndrepta. mai bine pentru mine, dar am spus câteva lucruri care trebuie făcute pentru a-mi atinge scopul, i-am urmat instrucțiunile și astăzi trăiesc din nou fericit cu soțul meu, el este cu adevărat un om minunat și binecuvântat de zeii săi. Contactați Dr. Ajayi pentru orice fel de probleme de viață la numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com, nu veți regreta întâlnirea cu el.

    RăspundețiȘtergere
  188. Viața mea este încă o dată plină de fericire din cauza Voodoo Lord. Ceea ce mi s-a întâmplat nu este un lucru pe care îl pot păstra pentru mine, ci și să spun lumii pentru ca cei care au vreo problemă într-o relație sau căsătorie să-și aducă înapoi pe cei dragi și să fie din nou fericiți. Eu și iubitul meu am avut probleme serioase care au dus la despărțirea noastră, deoarece după aceea viața mea nu a mai fost la fel. Am încercat în toate felurile s-o recuperez, dar au fost doar o pierdere de efort și o pierdere de timp. Dar într-o zi, în timp ce căutam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre  Voodoo Lord. L-am contactat și i-am explicat problema mea și am fost foarte surprins de cum a reușit să-mi recupereze iubitul în 48 de ore. Cu acest lucru grozav care s-a întâmplat în viața mea, am decis să spun lumii întregi despre acel mare om numit Voodoo Lord. Pentru cei care au nevoie de soluții la problemele lor, mi-a spus că în tâmpla lui nu este nimic imposibil. Am atât de multă încredere în el, pentru oricine îmi citește mărturia, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă recupera fostul partener sau doriți să aveți un copil sau doriți să fiți favorizat, vă rugăm să-l contactați prin e-mail - Voodooconnect60@gmail.com ... Whatsapp +234 8097014925

    RăspundețiȘtergere
  189. Vreau ca lumea să cunoască un om grozav pe care majoritatea oamenilor îl cunosc drept lord voodoo, care are soluția perfectă pentru problemele relațiilor, căsătoriilor și problemelor de sănătate. Motivul principal pentru care am mers la Voodoo Lord a fost să caut o soluție pentru a-mi aduce soțul înapoi și să rămân însărcinată pentru că soțul meu m-a părăsit pentru că nu am putut rămâne însărcinată după 14 ani de căsnicie. Am citit recent pe internet câteva mărturii pe care unii au scris despre voodoo Lord și am fost foarte încântată și am decis să cer ajutor. Și-a făcut perfect treaba, făcându-mi soțul să se întoarcă la mine și să-mi ceară iertare, câteva luni mai târziu am rămas însărcinată. Acum sunt o mamă mândră de gemeni, un băiat și o fată, iar soțul meu nu a încetat niciodată să mă iubească și trăim foarte fericiți împreună. Nu mă pot opri să-i public numele pe internet din cauza muncii bune pe care a făcut-o pentru mine. Oricine are nevoie de ajutorul lui ar trebui să-l contacteze prin e-mail [voodooconnect60@gmail.com] sau să-l adauge pe whatsapp [+234 8097014925]  Îl poți contacta astăzi pentru a-ți rezolva problemele și a rămâne fericit pentru totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  190. Multumesc Dr Ogundele! Soțul meu a vrut să divorțeze pentru că se vedea cu o altă femeie, am aflat despre un vrăjitor grozav. După munca doctorului Ogundele, soțul meu a anulat procesul privind divorțul. Și ne-am întors acasă după 24 de ore și acum suntem fericiți împreună. I-am spus doctorului Ogundele că îi voi împărtăși munca bună, de aceea împărtășesc asta aici pentru ca oamenii să știe despre acest om mare și cinstit, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme, îi puteți scrie pe WhatsApp și Viber Chat: +27638836445. Numele meu este Sabina.

    RăspundețiȘtergere
  191. Sunt divorțat de câțiva ani acum. Pe măsură ce anii au trecut, mi-am dat seama că căsnicia mea s-a spulberat, m-a lăsat rupt și deprimat. A fost cea mai mizerabilă și plină de suflet din viața mea, nimic altceva nu contează, îmi doream doar casa înapoi și să fiu fericit din nou. Cumva, am dat peste o postare despre lucrările miraculoase ale lui DR WALE și la doar o săptămână după consultarea cu el, respectându-i cu sârguință instrucțiunile, fostul meu soț a contactat mine, și-a cerut scuze și gata să facă lucrurile să meargă. Acum plănuim o vacanță împreună, pentru a recupera toate timpurile pierdute, acum sunt super încântată și fericită, în plus, îi sunt veșnic recunoscător lui DR WALE pentru restaurarea casei mele.. Îl puteți contacta pentru ajutor pentru a restabili dragostea și pacea în căsătoria sau relația ta. Îl poți WhatsApp/Viber pe +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  192. Omul tău a spus brusc că vrea să divorțeze și tu nu ai vrut niciodată divorțul pentru că nu poți înceta să-l iubești. Atunci nu mai căuta, pentru că Lordul Voodoo, marele vrăjitor, este pentru tine. Când căsnicia mea s-a prăbușit, mi-a frânt cu adevărat inima și mi-a afectat chiar munca pentru că încă mă gândeam și nu mă concentram. Îmi iubesc cu adevărat soțul, așa că caut modalități de a-l recupera după ce am trăit separat câteva luni. Am dat peste mărturia unui bărbat care a spus că a putut obține o promovare cu ajutorul marelui vrăjitor Voodoo lord, așa că i-am luat legătura și l-am contactat. I-am explicat problemele căsniciei și m-a asigurat că lucrurile vor fi bine, am avut speranță și mi-a spus câteva lucruri care trebuie făcute pentru a-mi atinge scopul. I-am urmat instrucțiunile și astăzi trăiesc din nou fericit cu soțul meu, el este cu adevărat un mare vrăjitor. Contactați Voodoo Lord pentru orice fel de probleme de viață pe WhatsApp +2348097014925 sau e-mail: voodooconnect60@gmail.com. nu vei regreta că l-ai contactat.

    RăspundețiȘtergere
  193. Casa mea era plină de nesfârșite necazuri și nenorociri care au dus la un divorț pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a stricat și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost foarte greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea plângea mereu pentru că voia să-și recupereze tatăl. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să contactez VOODOO LORD după ce am văzut atât de multe comentarii bune despre munca lui. M-a asigurat că mă va împăca pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de împăcare pe care va trebui să o facă. Mă bucur să spun că am obținut rezultatul dorit după 48 de ore, dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am reîntors împreună și această reuniune este pentru totdeauna. Mulțumesc lui VOODOO LORD pentru că a făcut o treabă foarte bună în salvarea familiei mele. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că luați legătura cu el acum dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail-i voodooconnect60@gmail.com ...  Whatsapp: +2348097014925

    RăspundețiȘtergere
  194. Bună ziua prieteni, sunt medic de profesie. Nu am crezut niciodată în superfeshier din cauza experienței mele profesionale până când l-am întâlnit pe Dr. Ajayi, un puternic vrăjitor care este minunat cu munca lui. Aveam probleme în căsnicia mea de 12 ani când am descoperit că soțul meu avea o aventură cu colegul său, așa că l-am confruntat, tot ce mi-a putut spune este că ar trebui să fiu gata de divorț pentru că s-a săturat de mine, asta a fost cu adevărat surprinzător. pentru ca in doua zile primesc actul de divort de la el, il implor sa se opreasca dar s-a purtat ciudat nici nu se gandeste cum ne va afecta copiii, atunci am discutat cu o prietena despre problema mea si mi-a spus cum ea a fost într-o situație similară, dar dr. Ajayi a făcut o vrajă de dragoste pentru ea care i-a salvat căsnicia, am fost sceptic, dar chiar nu vreau o căsnicie eșuată, așa că l-am contactat pe doctor pentru ajutor, după ce i-am explicat situația mea, mi s-a spus ce este de făcut și astăzi soțul meu este din nou în pace cu mine și a întrerupt toate actele sale rele față de mine. Dacă aveți o problemă în relația dvs., Dr Ajayi este ultima ta oprire pentru o soluție. Puteți contacta pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  195. Vreau să folosesc aceste mijloace posibile pentru a aprecia un bărbat pe care îl țin cu recunoștință sinceră și mare stima pentru ajutorul și bunătatea pe care mi l-a oferit. Vreau să-i spun UN MARE MULȚUMESC lui DR WALE, într-adevăr, ești CEL MAI MARE CĂSTRATOR DE Vrăji din lume. Fără a compromite cuvintele, DR WALE m-a ajutat să-mi recuperez căsnicia pierdută de mult cu soțul meu și, de asemenea, să-mi readuc viața la lumină când credeam că totul a dispărut. Sunt o creatură nouă acum cu ajutorul vrajei sale puternice. Prieteni de aici, vă rog, vă rog să nu căutați mai departe spammeri care acționează ca adevărați aruncători de vrăji, CEL MAI ADEVARAT și CEL MAI ADEVĂRAT CASTER este DR WALE, CEL MAI MARE din lume. este atât de fidel cuvintelor sale și cuvintele lui sunt substanțiale. contactați-l acum pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  196. Dorința mea chiar acum este ca Dumnezeu să continue să-l binecuvânteze pe Dr. Ibinoba pentru faptele sale bune față de viața acelor oameni care au inima zdrobită. Mă numesc Michael DeBruin și sunt din Germania, a trecut ceva timp de când atitudinea iubitei mele s-a schimbat de la a fi genul grijuliu ea a fost pentru mine, dar ulterior s-a dovedit a nu-i pasă deloc. Dar nu mult timp, am descoperit mai târziu că iubitul meu avea o aventură cu altcineva, apoi mi-a spus că nu are nevoie de mine după tot ce am trecut. Într-o zi, o prietenă mi-a spus despre un vrăjitor, că cu vraja. O să-mi recuperez femeia, i-am luat numărul de telefon, apoi l-am sunat și l-am sunat pe whatsApp la care mi-a răspuns și i-am făcut câteva sacrificii vrăjitorului și mi-a cumpărat articolele pe care le-a folosit pentru sacrificii și apoi m-a sunat. că înainte de 48 de ore iubirea mea se va întoarce la mine și acum suntem mai îndrăgostiți unul de celălalt ca niciodată. îl poți contacta pe WhatsApp +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com..Iubitul meu s-a întors și s-a despărțit de celălalt tip cu care avea o relație... Mulțumesc Dr Ibinoba

    RăspundețiȘtergere
  197. Dr.Ibinoba este pur și simplu cel mai bun vrăjitor și ajutor. Numele meu este Maggi Phelan, din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat timp de un an și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat Dr.Ibinoba. După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit apeluri de la el în 48 de ore, așa cum m-a asigurat Dr. Ibinoba. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Acum sunt din nou o femeie veselă. Multumesc mult Dr.Ibinoba. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat ar trebui să contacteze Dr.Ibinoba pe WhatsApp: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  198. Numele meu este Douglas! Nu am crezut niciodată că voi fi din nou fără HSV, DR.Ibinoba mi-a dat motive să fiu fericit, am fost pozitiv pentru HSV timp de 2 ani și toate mijloacele și medicamentele pe care le-am încercat pentru tratament nu mi-au fost de ajutor, dar când am Am venit pe Internet am văzut mărturii grozave despre DR.Ibinoba despre cum a reușit să vindece pe cineva de HSV 2, această persoană a spus lucruri grozave despre acest om și ne-a sfătuit să-l contactăm pentru orice problemă de boală că DR.Ibinoba poate fi de ajutor , ei bine, m-am hotarat sa incerc, mi-a cerut informatiile pe care i le-am trimis si mi-a spus ca o sa-mi pregateasca o portie de vindecare, pe care a vrut sa o iau zile in sir, si dupa care ar trebui Du-te înapoi la spital pentru control, ei bine, după ce am luat toate tratamentele trimise de DR.Ibinoba, m-am întors la Spital pentru control, iar acum mi s-a confirmat HSV NEGATIV, prieteni pe care îl poți contacta pe DR.Ibinoba orice tratament al oricărei boli, deoarece am văzut multe mărturii despre diferite boli, cum ar fi, HEPATITA, HIV SIDA, EPILĂ PSY, CANCER, CFS și orice fel de probleme cu care te confrunți. El este singurul pe care îl pot recomanda tuturor, contactați-l pe dromionoba12@gmail.com sau whatsApp-i acum +2348085240869

    RăspundețiȘtergere
  199. Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
    1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
    2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă tot felul de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
    6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  200. Sunt Monisha Alexis, promit că voi împărtăși această mărturie în întreaga lume odată ce iubitul meu se va întoarce la mine, iar astăzi, cu tot respectul, vreau să îi mulțumesc dr ibinoba pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să informez pe toată lumea că există un vrăjitor care este real și autentic. Nu am crezut niciodată în niciunul dintre aceste lucruri până când mi-am eliberat iubitul, am avut nevoie de ajutor până când am găsit un vrăjitor de plasă, iar el a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și m-a asigurat că îmi voi recupera iubitul în două zile, dacă vraja. a fost turnat. Trei zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, în mod surprinzător, a fost iubitul meu care nu m-a sunat în ultimul an și și-a cerut scuze pentru ruperea inimii, apoi a spus că este gata să-mi fie coloana vertebrală pentru tot restul vieții. DR .Ibinoba l-a eliberat pentru a afla cât de mult m-a iubit și m-a iubit. A deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult am împărțit împreună. În timp ce scriu această mărturie chiar acum, sunt cea mai fericită fată din lume, iar eu și iubitul meu trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică ca niciodată. Așa că am promis că îmi voi împărtăși mărturia în tot universul. Toate mulțumesc Dr.IBinoba pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine. Mai jos este contactul în orice situație în care vă aflați și vă asigur, așa cum a făcut-o pe al meu, cu siguranță vă va ajuta și el.WhatsApp: +2348085240869,Email: dromionoba12@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

"Poveste dintr-o sticlă de parfum" de Adrian Petru Stepan

Editura Lebăda Neagră Pagini: 189 Aș putea număra pe degetele de la o mână cărțile care mi-au înmuiat sufletul atât de tare, încât să-mi umezească ochii, iar romanul al lui Adrian este unul dintre ele. Deși este unul de o dimensiune redusă, exact cât o esență de parfum de calitate ce îți face sufletul sa vibreze, romanul a adus o nouă premieră în viața mea din ultimii zece ani. A reușit să mă facă să recitesc întrega poveste la un interval scurt de timp. Firescul se desprinde din stilul acestui autor, iar cuvintele sunt atât de armonioase și frumos îmbinate, că îi dau un farmec aparte, nespus de liniștitor pentru suflet.  Un balsam frumos din tinerețea fiecăruia dintre noi sau un îndemn la aprofundarea unei realități de a cărei valoare nu ești conștient, în general, decât doar după mult timp. "Poveste dintr-o sticlă de parfum" aduce cu sine nostalgia unei tinereți pierdute, o poveste magică de iubire, așa cum este prima iubire din viața unui om, petrecută într-o atmosferă dom

"Vodcă roșie - O dușcă de necurat" de Bogdan Piticariu

  Editura Lebăda Neagră Pagini: 124 Șase povești horror, insolite și frumos concepute, plasate undeva în era comunistă menite nu neapărat să te sperie în așa măsură încât să nu dormi noaptea, ci mai degrabă să îți stârnească zâmbet, m-au fermecat și m-au făcut să citesc cu poftă fiecare narațiune în parte într-un timp foarte scurt. Fiecare poveste luată în parte e o experiență unică ce se inspiră din legende urbane-rurale care au circulat în epoca nu demult apusă a comunismului, în care sărăcia și opreliștile de tot felul, au dus la alternative mai mult sau mai puțin potrivite cu sănătatea mentală și fizică a oamenilor. Vodca roșie este un  substituent pentru băutura dispărută din magazine cu care minerii au inlocuit-o cu un solvent industrial de abataj cu efecte devastatoare. Păluga, o ființă supranaturală își face apariția în comunitate, iar moartea își râde de oameni. Într-o altă poveste, lipsa alimentelor de la un aprozar îl face pe responsabilul de magazin să improvizeze, iar moar