Treceți la conținutul principal

Registrul domnului Carvet de George Moisi
 Editura Literpress Publishing

Pagini: 281


Câteodată soarta îți bate la ușă și îți schimbă în totalitate viața de pana la acel moment. Nu ai idee ce se va întâmpla. Deschizi ușa și o privești în ochi, iar respectul și curiozitatea te va împiedica să îi închizi ușa în nas, cu toate că poate ai o vagă bănuială că ceea ce îți aduce nu e neapărat ceva bun. O accepți și încerci pe cât posibil să iei ceva bun din toată nebunia ei.

Registrul domnului Carvet este un roman surprinzător ce te ține în suspans pe toată durata lecturii. Prin fața ochilor mi-au trecut imagini surprinzătoare cu o acțiune culminantă. Am privit un film polițist de foarte buna calitate ce mi-a încântat timpul petrecut in compania autorului George Moisi.

Jurnalistul de investigație Ben Torricelli este abordat de avocata Rita Decker pentru a-i propune să lucreze pentru compania farmaceutică Pro Performance Pharmaceutics ca jurnalist de campanie pentru a pregăti terenul mutării companiei in Mexic. În urma unui proces intentat de câțiva sportivi depistați cu insuficiență cardiacă in urma consumului de suplimente alimentare produse de această firmă, compania este închisă iar pentru a supraviețui au nevoie de o alta piața de desfacere. Pentru asta aveau nevoie de Ben căruia i-au propus un salariu mai mult decât tentant.

După o mică investigație Ben descoperă că lucrurile sunt mult mai complexe și refuză propunerea chiar în ziua în care află că Rita Decker a fost ucisă. Odată curiozitatea stârnită, Toricelli încearcă să afle mai multe despre acest caz, iar viața lui și a noului său prieten gazetar Darius Peditt le este pusă în primejdie.

Asasini, corupție la nivel înalt, iar aici vorbim despre FBI sau guvernatorul statului, răpiri și moarte, fac din acest roman un deliciu enigmatic pe care va invit să îl savurați.

Cine este Carvet? Este cheia care deschide această mașinărie de corupție, iar Ben Torricelli ajunge in posesia acesteia. 

Am fost surprins, încântat și oarecum trist pentru soarta celor doi jurnaliști... 

Recomand acest roman și așteptăm și alte apariții ale autorului.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ela E.H. scriitoarea care a surprins piața de carte din Romania

Va salut dragii mei! Ela E.H. ( Elena Eremencu)  creatoare a unui roman care a surprins piața de carte din Romania a acceptat invitația mea și a susținut un interviu în cadrul grupului " Cartea - Portal pentru suflet ". "Iarta-ma că te-am iubit" este un roman uimitor și care are o însemnătate aparte pentru mine, eu  fiind cel care i-a făcut prima recenzie după apariție... ( Se pare că i-am purtat noroc! 😁) https://ursulescu.blogspot.com/2020/03/iarta-ma-ca-te-am-iubit-de-ela-eh.html Ela E.H. s-a născut în Slatina si și-a petrecut primele zile de viață intr-un incubator pentru prematuri. De doua ori  și-a pierdut viața, până a decis să trăiască si să meargă acasă la pieptul mamei. Dupa terminarea liceului, a urmat Facultatea de Relatii Economice Internationale, deși initial a fost îndrăgostită de chirurgie. Pasiunea pentru psihologie si-a descoperit-o inca din liceu, dar viitorul în bratele ei, nu suna promitator in Romania. La cateva zile dupa absolvirea facult

"În siguranță" de S.K. Barnett

Editura Lebăda Neagră Romanul se poate comanda  aici Pagini: 382 Mereu vor exista hoți de suflete, de copilărie și de viață. Aceștia sunt oamenii care cu greu pot fi numiți oameni. Înfățișarea le permite acest statut, însă mereu vor purta stigmatul diavolului, al monstrului care distruge inocența, zâmbetul de copil, speranța, visul... Acest roman al scriitorului S.K. Barnett, pe numele lui adevărat James Barnett Siegel, ne vorbește despre astfel de oameni și mai ales despre victimele lor care niciodată nu vor mai fi la fel. Copiii maltratați, abuzați fizic sau psihic se vor dezvolta, dacă vor reuși să supraviețuiescă și să treacă peste aceste traume, asemeni unor copaci mutilați. Vor crește strâmbi, temători de viață și iubire. Romanul m-a ținut paralizat, parcă drogat de acțiunea și suspansul întâlnit. Am uitat de probleme, de căldură sufocantă din apartament, de propria mea viață. Am fost absorbit complet de această poveste uimitoare. Sunt convins că la fel ca și mine v-ați întreba

Ultimul meteorolog de Mugur Ioniță

   Editura Lebăda Neagră Romanul se poate comanda  aici Pagini: 237 Acesta este un roman fascinat, scris de un om din care se simte dragostea pentru cer, pasiunea pentru înălțimi și dorința de a înțelege natura care nu ne lasă de izbește și ne oferă indicii a ceea ce va urma sa se petreacă în viitorul apropiat. Lăsați totul deoparte și priviți cerul! Nu e greu, mai ales că este minunat! Fiecare nor pe care îl vedeți are o denumire, iar dacă cerul este senin... Nu este doar senin și atât! El se măsoară cu cianometrul care stabilește cantitatea de particule în suspensie și vaporii de apă... Interesant, nu? Acestă carte m-a relaxat, mi-a dat o stare de liniște și m-a făcut sa privesc cu și mai multă atenție cerul... Mereu am fost fermecat de vreme, mai ales că ploaia este magică pentru mine, iar uneori în copilărie credeam ca o pot controla prin "Luceafărul " eminescian. Dacă îmi doream neapărat să merg afară la joacă, deși ploaia bătea furioasă în geam, îmi așezam